2.
na, o sis nutikimas jau ivyko visai svieziai, bet jau taip apsikvailinau, kad tik bunant , gali ir ivykti, tikiuosi niekas per daug nepastebejo.
zodziu, artejo pietu metas, apetitas zveriskas, i tulika varau kas valanda, kas buvot , zinot einu i kavine, ne tai, kad einu, bet lekiu tiesiog. est noriu, myst noriu, net akis grauzia. ilekiu i kaboka, pirmu taikymu i tulika, nusimaunu kelnes ir palaimingai ciurskiu, bet kazkaip keistai man, purslai tyska. ***, sustabdau, atsisuku atgal - tuliko dangtis nuleistas. tokios gedos gyvenime neturejau dar, niekas nezino sito, sarmata ir pasakyt kam, kad sitaip apsikvailino moteris vos ne ketvirtoj desimty budama. isvaliau tulika, pakelus dangti pabaigiau reikala ir isejau is kabinos pietaut i kita kaboka. zinau, kad neitiketina, bet real taip buvo.
QUOTE(AgathaGray @ 2010 10 18, 15:24)
atsisuku atgal - tuliko dangtis nuleistas.
geras
QUOTE(AgathaGray @ 2010 10 18, 17:03)
QUOTE(AgathaGray @ 2010 10 18, 18:24)
Geri bajeriukai Del to nuleisto dangcio, tai kazkada kai Paneles zurnale budavo gedingos istorijos, viena skaitytoja buvo atsiuntusi panasia, tik ji dar ir dideli reikala ant nuleisto dangcio atliko...
Nesuprantu, kaip taip sugebėt Tai gi kai šlepteli ant dangčio, iš kart pajauti
QUOTE(Donalita @ 2010 10 19, 14:54)
Nesuprantu, kaip taip sugebėt Tai gi kai šlepteli ant dangčio, iš kart pajauti
Niekad gyvenime viešajame WC nededu subinės ant klozeto Tik pritupiu virš
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 19, 14:57)
ir as taip pat, ne tik viesajam, bet ir sveciuose kur nors.
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 19, 14:57)
O aš negaliu taip, aš nusišluostau popierium kraštus ir sėdu.
Šiandien apturėjau įdomią situaciją. Užėjau Šeškinės poliklinikoj į tualetą ir... iš vienos kabinos išeina vyras . Net ant durų pasižiūrėjau: tikrai atėjau į moterų tualetą.
Namie prisiminiau, kad iki remonto ten buvo vyrų tualetas- tai gal žmogus ir susipainiojo. Nu bet vis tiek mato, kad ne taip, kaip vyrų įrengtas.
QUOTE(Florestina @ 2010 10 19, 15:46)
O aš negaliu taip, aš nusišluostau popierium kraštus ir sėdu.
Vis tiek visokių bjaurasčių lieka Nebent nešiotis dezinfekcinį skystį tašėj
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 19, 15:48)
Nežinau ar Lietuvoj yra, bet užsieny tai tikrai, tualetuose yra toks skystis, kur pasipurkšt gali ant popieriaus ir apsivalai ten toks skaitosi dezinfekuoja. sorry už
QUOTE(donata222 @ 2010 10 19, 16:00)
Nežinau ar Lietuvoj yra, bet užsieny tai tikrai, tualetuose yra toks skystis, kur pasipurkšt gali ant popieriaus ir apsivalai ten toks skaitosi dezinfekuoja. sorry už
Aš Pietų Korėjoj mačiau. Ten nuleidi vandenį ir aplinkui unitazo kraštus apeina tokia polietileninė juosta.
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 19, 17:48)
Taigi galima tualetinio popieriaus pasikloti ir tada sesti. Bent as taip darau