Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(mylimuke @ 2010 10 12, 09:57)

Ar vyriškos kalbos tualete tokios pat įdomios kaip ir moteriškos?  bigsmile.gif  biggrin.gif

kažkada klube, kadangi prie moterų laaaabai ilga eilė buvo,tai įsliūkinau į vyrišką, tai man esant įėję vaikinai aptarinėjo nukabintų merginų papus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 10 12, 10:09)
kažkada klube, kadangi prie moterų laaaabai ilga eilė buvo,tai įsliūkinau į vyrišką, tai man esant įėję vaikinai aptarinėjo nukabintų merginų papus  biggrin.gif

oo, va čia tai pokalbis thumbup.gif O maniškiai tai apie mašinas .. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2010 10 12, 11:06)
oo, va čia tai pokalbis  thumbup.gif  O maniškiai tai apie mašinas ..  verysad.gif

apie mašinas tik tau girdint lotuliukas.gif
Atsakyti
kai laukiaus mane taip daznai vare i toleta,kad budavo cia ir dabar kaip sakant.. blush2.gif buvom rimi pc.uzlauze mane juodai.moteru toletas valomas..as maunu i vyru.iseinant is toleto tarpduryje sutinku vyra..reikejo jo nuostaba veide pamatyt doh.gif dar zvilktelejo i duris ar cia pataike lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei apie tualetus- tai ir aš papasakosiu. Mūsų mokykloj buvo galima vaikščiot ratu aplink pastatą iš vidaus, ji turėjo vidinį kiemą. Buvo centrinė laiptinė, iš jos patekdavai į holą, einant juo pasukus į dešinę arba į kairę koridoriaus gale buvo berniukų tualetai, o apėjus pusratį, tokiame pat hole buvo du mergaičių tualetai. Ir kartą kažkas sugalvojo, kad reikia pertvarkyti: vieną mergaičių tualetą paversti berniukų tualetu ir vieną berniukų tualetą paversti mergaičių. Rezultatas buvo įdomus, turbūt du mėnesius vis painiodavo mokiniai tualetus. Jau kaip buvo įpratę. Tik paskui buvo užadryti praėjimai ratu ir tam tolimesniam hole įsikūrė pradinukai, kurie naudojosi šoninėm laiptinėm, tada jau įpratom, kad dešinėj mergaičių, kairėj berniukų tualetai.
Atsakyti
QUOTE(Loreley @ 2010 10 04, 13:13)
Oi, merginos, skaiciau pries kelias dienas sia temike ir kad juokiausi, galvojau sau, nu eik tu sau, kaip zmonems kartais nutinka... bigsmile.gif  Tada dar pagalvojau, kad man ner ka prisiminti, nu ir ka, vakar akropoly taip "pavariau", kad mano vyras vos is parduotuves isejo, juokesi nesustodamas  bigsmile.gif  bigsmile.gif O buvo taip....

Einame, mes reiskiasi su vyru po parduotuve, patenkinti abudu tokie, ir sustojome mes prie lentynos su zurnalais-laikrasciais. Zodziu, issirinkau as zurnala, ir cia man mintis tokia dingtelejo, galvoju reikia vyra pakibinti  mirksiukas.gif  Tai pasiemiau ta zurnala is lentynos ir jam uz tos vietykes paemiau ir sakau: nu ka einam toliau? Vaje, ciupt-ciupt, o tai ne mano vyro klynas... blush2.gif Svetima vyra uz, atsiprasau, kiausiu suemiau....
Pakeliu akis, o tas svetimas vyras, kad patenkintas, kad sypsosi, o mano vyras salia stovi, kad zvengia....  lotuliukas.gif

As durna matyt dar is to soko tam vyrui ir sakau: "Atsiprasau, maniau, cia mano vyras", o tas man "Nieko-nieko, as ne pries"

zodziu, meciau ta zurnala ir raudona kaip burokas begau is to skyriaus. Paskui dar gavosi taip, kad tas vyras uz musu eileje stovejo ir sypsena jo veide tokia plati buvo, o ir mano vyras visa vakara juokesi...

ziaurus, bajeris,juokas iki asaru lotuliukas.gif ,nors as tai taip niekad nesugalvociau savo vyro pakibinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 10 12, 21:46)
Jei apie tualetus- tai ir aš papasakosiu. Mūsų mokykloj buvo galima vaikščiot ratu aplink pastatą iš vidaus, ji turėjo vidinį kiemą. Buvo centrinė laiptinė, iš jos patekdavai į holą, einant juo pasukus į dešinę arba į kairę koridoriaus gale buvo berniukų tualetai, o apėjus pusratį, tokiame pat hole buvo du mergaičių tualetai. Ir kartą kažkas sugalvojo, kad reikia pertvarkyti: vieną mergaičių tualetą paversti berniukų tualetu ir vieną berniukų tualetą paversti mergaičių. Rezultatas buvo įdomus, turbūt du mėnesius vis painiodavo mokiniai tualetus. Jau kaip buvo įpratę. Tik paskui buvo užadryti praėjimai ratu ir tam tolimesniam hole įsikūrė pradinukai, kurie naudojosi šoninėm laiptinėm, tada jau įpratom, kad dešinėj mergaičių, kairėj berniukų tualetai.

unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gira @ 2010 10 11, 15:02)
Su tualetu ir aš vieną nutikimą prisiminiau. Buvom su drauge Palangoj,

lotuliukas.gif cia tai geras... lotuliukas.gif
QUOTE(tik aš @ 2010 10 11, 15:56)
lotuliukas.gif o jei jam rimtai užspaudė, o kabinoj akivaizdžiai ne vyras... įtariu batus matė lotuliukas.gif ir suprato, kad sėdės ten kol jie neišeis cool.gif... o kentėt irgi nebegalėjo cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas, nu kad taip, tai ir aš keletą bajerių tualetinių
dadėsiu...
1. Buvom karatistų stovykloj, ir ant visos stovyklos turėjom vieną bendrą tualetą. Durys, priešais jas kriauklė, į kairę kabinos...
Nu škias, draugė vakare šiaušia į tuliką, užėjo karatistinė nuotaika, kai spyrė į duris iš visų jėgų įeidama, tipo Džeki Čanas ar pan., o ten treneris dantis valėsi... Durys trenkė jam į užpakalį, ans susimūrijo į kriauklę ir čiut šepetuko neprarijo...
Sakė, buvo baisiai gėda - ir ko gero net abiem lotuliukas.gif
2. Veiksmo vieta - tas pats tulikas. Į dušą vedė per savaitę vieną kartą, tad aš su tuo susitaikyti negalėjau ir neplauta galva vaikščioti taipogi. Taigi situacija - stoviu pasilenkus ties kriaukle ir plaunu galvą po šaltu kranu. Nueina pro šalį mažiukas į tuliką, ir nu taip atsiprašant priš... ir pribezda, kad nors dujinę ataką mirtiną skelbk. Uždaro duris išeidamas, tad nebesijunta. Plaunu galvą toliau.
Atsidaro durys, įeina minėtas treneris. Sako man, toks biški nustebęs dėl mano vaizdzialio:
- Ar ten nieko nėra? (tipo tulike)
Sakau:
- ne, nėr, - sau mintyse (tik smarvė).
Treneris atsidaro duris, giliai įkvepia, apstulbsta, bet matyt, kažkaip gėda atgal eiti staiga, gal dar galvojo, kad aš ten tą smarvę palikau, pabėgs, įžeis, neria vidun, ir škias žinoce ten ir sėdėjo, kol aš išėjau, nežinau, gal gėda buvo į akis pažiūrėt, gal nualpo...
3. Ta pati stovykla. Paskutinė diena. Visi sėdasi į autiką. Galvoju, velnias, kol iš Girulių parbildėsim iki namučių, dar į tuliką užsimanysiu. Nu ir apačioj pastato buvo toks tulikas be kriauklės be nieko, tiesiog durys atsidaro, iškart klozetas. Galvoju, nebeisiu į viršų, kur visad, tiek to, čia pat, dar autikas be manęs išvažiuos. Tokių galvojančių buvau ne aš viena, nes kai atplėšiau duris paskubom, aptikau ten ant klozeto besėdinčią vieną karatistę, moterą 45 metų... Brale ir kažkaip iš apstulbimo susirakinau, taip aš stoviu, ji sėdi, ir žiūrim viena į kitą, po kokių dviejų minučių atsitokėjau ir visa raudona duris uždariau...

Tokia vat "tualetinė" stovykla buvo... Prie to pačio da vienas bajeris, susijęs su tualetu, tik ne iki galo.
Einam su drauge į antrą aukštą į tuliką, tokie platūs laiptai, priešais aikštelė, šnekamės, o ten stovi toks jaunas treneriukas viršuj, ir aš kažko žiauriai susikuklinau ir pasukau nuo laiptų vidurio atgal - kas man ten sušvietė tą akimirką.... Kadangi draugė ėjo per žingsnį priekyje, to nepastebėjo ir prieš tą jauną treneriuką beeidama į tuliką išlindo gyvai su savim besišnekanti. Kaip ir nenusmaugė manęs po to... bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
o as supratau , kad skaitant si skyreli negalima nei gerti nei valgyti , nes pasekmes bus neprognozuojamos - nuo klaviaturos aplaistymo iki paspringimo, ko pasekoje gali istikti kaip ta skruzdeliuka mirtis neprasyta biggrin.gif
o man neseniai buvo taip.Nuejau masazuotis.Kabinete masaziste ir as.Masazuoja ji mane, trina, maigo , liepia iskelti rankas virs galvos ir ikvepti , o pati tuo metu pasistiebia virs mano galvos ir suemus rankas kelia jas dar auksciau.Tuo metu kad kvapelis pasklida, sakes, ziauru , o as dar jai kazka sakau ... nutruko mintys, jmjo galvoju - nei ikvepti , nei kalbeti , nei issiziojus buti.Atsargiai kvepteliu , nu baisu, ji tyli , as irgi , bet mane jau ima pykinti, neiskentus sakau:bet jusu ta kanalizacija kaip smirda, net kvepuoti neina.O ji sako :tikrai?as nieko neuzuodziu...sakau nu man jau maziau kaip ir jauciasi , o ji sako , va va , lygtai ir as kazka uzuodziu.Nu tai aisku.As juk sedejau , tai man jos kvapas atejo pirmiau , nei jai stovinciai.Prisiekiu , kad ne as taip pasielgiau ir kvapas tikrai ne kanalizacijos, tikrai moteriskei netycia issprudo , bet negalvojo , kad taip uzkvips... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2010 10 14, 02:36)
Labas, nu kad taip, tai ir aš keletą bajerių tualetinių
dadėsiu...

Nerealios tualetines istorijos, ypac pirmoji thumbup.gif

QUOTE(Ponia Delovej @ 2010 10 14, 13:59)

Vargse moteriske, jai tokia geda turejo buti lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, kazkodel isimintiniausi bajeriukai susije man su tulikais.
1. kazkada ziloj senovej, dirbau pamainini darba vienoj is sostines strateginiu vietu. su kolege (naparnyke) biskuti nusnaude, apie 3 val. nakties sumastem iseit i trasa, t.y. apziuret teritorijos, bet pries tai sakom, reikia nueit i tulika nusilengvint. tu, sakau jai, eik i tulika, o as einu cigaretes pasiimsiu ir ateisiu. na, ji nuvare, as paemiau cigarus ir jai is paskos. naktis, zmoniu nera, strategine vieta rami. uzeinu as i tula, kabinos kelios, prie veidrodzio plaukus taisausi, mokijaza tvarkausi sau. ai, galvoju, parukysiu, dar i lauka eik, vistiek zmoniu nera. girdziu, kad sniokscia tai sniokscia ta mano naparnyke kabinoj. Sakau, nu grazuole ir varai tu cia, uzspaudus visa nakti turbut kentejai? tyla. sakau, ko tyli, drauguze, gal sikt dar sugalvojai, greiciau varom, laikas teritorija apziuret. nu ir ka jus manot, atsidaro kabinos durys ir iseina visai ne mano kolege, o kazkokia poniute neaiskiu budu nakti uzklydus i WC. O jai pries akis stovi uniformuota pareigune su cigaru dantyse ir neturi is gedos kur akiu det. Kazka lyg pasakiau tada, ir ji lyg kazka, bet jau nepamenu, bet spalva buvo mano rozos bordo kaip reikiant. poniute paliko tulika, o is kitos kabinos iseina mano kolege visa zvengdama iki samones netekimo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2010 10 18, 15:03)
sveikos, kazkodel isimintiniausi bajeriukai susije man su tulikais.
1.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia geras
Atsakyti