Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

Pamatė, nepamatė, niekas neprivalo jai ataskaitos duoti
Atsakyti
QUOTE(vikti @ 2010 10 09, 14:43)
Tada buvo geda, dabar juokas ima. Taip norejau i WC, tai lekiu akis isdegus, i sonus nesidairau (cia veiksmas vyksta kavineje). Pamatau zenkla ant duru WC ir as jau vietoj. Bet galvoju kazko labai mazas tas wc, tik klozetas, o tai kur rankas nusiplauti? g.gif .Ai tiek to, iseinu patenkinta ir tada pamatau, kad isiroviau i vyru tualeta ir ten , kur jie rimtesniam reikalui uzsidaro  biggrin.gif . Nes isejus pamatau ir kriaukle ir pisuarus ir vyras slapinasi  blink.gif .Dingo mano blaivus protas, vietoj to, kad mauciau lauk pradejau rankas plautis, o beplaunant atsitokejau ir moviau lauk, pusiau muilinom  biggrin.gif . Tas vyriskis man nieko nesake, jauciu pasimete kaip ir as.

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikti @ 2010 10 09, 12:43)
Taip norejau i WC, tai lekiu akis isdegus, i sonus nesidairau (cia veiksmas vyksta kavineje). Pamatau zenkla ant duru WC ir as jau vietoj.

i vyru tualeta ir as esu iejus lotuliukas.gif bet vyriskis plovesi rankas tuo metu, tai issiaiskinau, nespejau pasinaudoti lotuliukas.gif tame bare seniau budavo bendri du tualetai, as senu iprociu i bet kuri ir ivariau lotuliukas.gif geda nebuvo, juokinga tik lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif Senokai čia buvau, vis pristigdavo laiko, bet pagaliau prisiruošiau papasakoti, kas man neseniai nutiko biggrin.gif jau tokią gėdą apturėjau... žodžiu, ėjau per akropolį, žmonių marios (visgi savaitgalis buvo) ir, pati nesuprantu, kaip ir už ko, užkliuvau blush2.gif griūdama instinktyviai ieškojau, į ką įsikibt, ir netyčia pagriebiau vieną tokį vyrą už rankos blush2.gif Bet jis akivaizdžiai nesuprato, kas vyksta, tai griuvo kartu su manim lotuliukas.gif O aš dar nešiausi maišą su pirkiniais, tai viskas išvirto lauk biggrin.gif Bet žiauriausia buvo kai "always" paketų pakelis sučiuožė tiesiai kažkokiems jauniems vaikinukams po kojomis doh.gif biggrin.gif tie, aišku, dėjo žvengt doh.gif oi, kaip gėda buvo, o dar žmonių tiek... atsiprašiau to vyro, kurį pargrioviau, susirinkau viską ir kuo greičiau pabėgau iš ten lotuliukas.gif blush2.gif dar dabar gėda kai prisimenu biggrin.gif
Papildyta:
kalbant apie wc... aš irgi kartą per skubėjimą užėjau į vyrų tualetą biggrin.gif darbe vieną kartą lekiu, o jau taip noriu... ir per tą skubėjimą įlėkiau ne į moterų, o į vyrų wc biggrin.gif išeinu iš kabinos jau viską atlikus, o vidury tualeto viršininkas stovi doh.gif buvau raudona kaip burokas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitele741 @ 2010 10 10, 12:10)
sveikutės  4u.gif Senokai čia buvau, vis pristigdavo laiko, bet pagaliau prisiruošiau papasakoti, kas man neseniai nutiko  biggrin.gif jau tokią gėdą apturėjau... žodžiu, ėjau per akropolį, žmonių marios (visgi savaitgalis buvo) ir, pati nesuprantu, kaip ir už ko, užkliuvau  blush2.gif griūdama instinktyviai ieškojau, į ką įsikibt, ir netyčia pagriebiau vieną tokį vyrą už rankos  blush2.gif  Bet jis akivaizdžiai nesuprato, kas vyksta, tai griuvo kartu su manim  lotuliukas.gif O aš dar nešiausi maišą su pirkiniais, tai viskas išvirto lauk  biggrin.gif  Bet žiauriausia buvo kai "always" paketų pakelis sučiuožė tiesiai kažkokiems jauniems vaikinukams po kojomis  doh.gif  biggrin.gif tie, aišku, dėjo žvengt  doh.gif oi, kaip gėda buvo, o dar žmonių tiek... atsiprašiau to vyro, kurį pargrioviau, susirinkau viską ir kuo greičiau pabėgau iš ten  lotuliukas.gif  blush2.gif dar dabar gėda kai prisimenu  biggrin.gif

Oi geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dėl wc tai mūsų fakultetas toks, kad labai daug merginų ir vos keli vaikinai. ir prie merginų wc per kiekvieną pertrauką milžiniška eilė, o vaikinų wc tuščias. kartą netekusios kantrybės kursiokės užėjo į vaikinų wc, užsidarė būdelėse, padarė, ką joms reikėjo, atsidaro duris išeit - o ten dėsytotjas prie pisuaro stovi doh.gif jos grįžo į būdeles ir ilgokai ten turėjo, kol įsitikino, kad daugiau niekas prie pisuaro nestovi doh.gif
Atsakyti
Su tualetu ir aš vieną nutikimą prisiminiau. Buvom su drauge Palangoj, čili picoj prie tilto. Kas buvo tas žino, ten du maži tualetukai - vienas moterų, kitas vyrų. Labai jau eilutėj ilgai laukiau, draugė pirma įėjo į moterų, aš jau nebeištvėriau, vyrų nėra, nėriau į tą jų tualetą. O ten pisuaras ir toliau kabina užsirakinanti. Įmoviau į kabiną, atlikau reikalą, nuleidau vandenį, girdžiu įeina du vyrai. Nebėra kaip išeit, vienas girdžiu jau sisioja į tą pisuarą, dar kalbasi. Stoviu kaip višta, klausausi, laukiu. Jau tas vienas atliko reikalą, nu galvoju tuoj jie išeis ir mausiu, girdžiu jau kitas stambų reikalą pradeda atlikinėt (į tą patį pisuarą, nežinau kaip jam ten tai pavyko ir žinot nenoriu). Vienu žodžiu pratupėjau toj kabinoj pakankamai ilgai ir prisiklausiau visko pakankamai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2010 10 11, 14:02)
girdžiu jau kitas stambų reikalą pradeda atlikinėt (į tą patį pisuarą, nežinau kaip jam ten tai pavyko ir žinot nenoriu). Vienu žodžiu pratupėjau toj kabinoj pakankamai ilgai ir prisiklausiau visko pakankamai  doh.gif

user posted image Dar tokio finto negirdejau...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 10 11, 13:49)
user posted image Dar tokio finto negirdejau...

lotuliukas.gif o jei jam rimtai užspaudė, o kabinoj akivaizdžiai ne vyras... įtariu batus matė lotuliukas.gif ir suprato, kad sėdės ten kol jie neišeis cool.gif... o kentėt irgi nebegalėjo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik aš: 11 spalio 2010 - 13:57
QUOTE(tik aš @ 2010 10 11, 13:56)
lotuliukas.gif o jei jam rimtai užspaudė, o kabinoj akivaizdžiai ne vyras... įtariu batus matė lotuliukas.gif ir suprato, kad sėdės ten kol jie neišeis cool.gif... o kentėt irgi nebegalėjo cool.gif

nematė nieko, nes durys iki pat žemės smile.gif pabandė, užrakinta, tai jeigu kentėt negalėjo žmogus .. lotuliukas.gif
Atsakyti
Geri jusu nuotykiai tualetuose thumbup.gif Nu jau kaip tam vyriskui pavyko i pisuara prikakoti tai man kazkokia mistika g.gif

Va mano rytinis nuotykis. Paryciais susapnavau, kad su vyru labai susipykom, jis mane visokiais zodziais isvadino ir dar trinktelejo su semtuveliu (matyt tam sapnui itakos daug turejo, kad vakar vyras kambarius vale ir su semtuveliu aplink vaiksciojo biggrin.gif ). Zodziu viskas, nebeatleisiu.

O mano vyras, net nezinodamas, kaip baisiai as ji sapnuoju, sumane mane prizadinti. Girdziu per miegus: "Good morning honey". O as jam piktu apsimiegojusiu balsu: "Oh now I'm honey to you!" biggrin.gif Tada supratau, kad tas konfliktas buvo sapne doh.gif Garantuoju, kad vyras nebebandys manes rytais zadinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė79 @ 2010 10 11, 11:17)
dėl wc tai mūsų fakultetas toks, kad labai daug merginų ir vos keli vaikinai. ir prie merginų wc per kiekvieną pertrauką milžiniška eilė, o vaikinų wc tuščias. kartą netekusios kantrybės kursiokės užėjo į vaikinų wc, užsidarė būdelėse, padarė, ką joms reikėjo, atsidaro duris išeit - o ten dėsytotjas prie pisuaro stovi doh.gif jos grįžo į būdeles ir ilgokai ten turėjo, kol įsitikino, kad daugiau niekas prie pisuaro nestovi doh.gif

Jis jums dėsto? lotuliukas.gif

QUOTE(gira @ 2010 10 11, 14:02)
Su tualetu ir aš vieną nutikimą prisiminiau. Buvom su drauge Palangoj, čili picoj prie tilto. Kas buvo tas žino, ten du maži tualetukai - vienas moterų, kitas vyrų. Labai jau eilutėj ilgai laukiau, draugė pirma įėjo į moterų, aš jau nebeištvėriau, vyrų nėra, nėriau į tą jų tualetą. O ten pisuaras ir toliau kabina užsirakinanti. Įmoviau į kabiną, atlikau reikalą, nuleidau vandenį, girdžiu įeina du vyrai. Nebėra kaip išeit, vienas girdžiu jau sisioja į tą pisuarą, dar kalbasi. Stoviu kaip višta, klausausi, laukiu. Jau tas vienas atliko reikalą, nu galvoju tuoj jie išeis ir mausiu, girdžiu jau kitas stambų reikalą pradeda atlikinėt (į tą patį pisuarą, nežinau kaip jam ten tai pavyko ir žinot nenoriu). Vienu žodžiu pratupėjau toj kabinoj pakankamai ilgai ir prisiklausiau visko pakankamai  doh.gif

Ar vyriškos kalbos tualete tokios pat įdomios kaip ir moteriškos? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti