Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Oliza @ 2010 10 06, 16:09)
Vaikstom su vyru Kikoj, kalbinam papugas, nuo narvelio, prie narvelio... o grazios, o spalvotos, snapai galingi  blink.gif Jau ziuriu MB kisa pirstus per grotas  doh.gif kaip plojau per nagus - nekisk, nori kad ikastu?!  gun_bandana.gif  Dievaž nubludo, einu prie triusiu  ax.gif MB ateina is paskos, sako kas cia toks?  g.gif  Kur klausiu  mastau.gif Sako, nu tas diedas kur per nagus trenkei... Atsisuku ooo ooou  mega_shok.gif svetimas vyriskis! taip baugsciai paziurejo i mane  unsure.gif bet pirstu daugiau nebekiso  lotuliukas.gif  ax.gif

hihihi.gif Bet gal tas kvailelis isvenge suzeidimo biggrin.gif
Atsakyti
Mano pažistamos nuotykis. Kai tik buvo pradėti statyti tie gigantiški prekybos centrai.Atvažiavo motera iš provincijos į Vilnių aplankyt darugo savo - nes jis dirbo sostinėj.Nuėjo į prekybos centrą. Žiūriu , sako ,veidrodinė siena.na ir pradėjau prieš tą veidrodį maivytis - palukus pasikedenau, akis pavarčiau , galu gale žiūrėdama per petį triusikėlius pasitaisiau. draugas apsipirkęs atėjo , sako ką čia beveiki , juk čia apsauginių būdkė, jie viską mato.Bėgo lauk iš to centro neatsisukdama biggrin.gif
Atsakyti
Geri cia jusu nuotykiai, merginos biggrin.gif
QUOTE(Oliza @ 2010 10 06, 12:09)
Vaikstom su vyru Kikoj, kalbinam papugas, nuo narvelio, prie narvelio... o grazios, o spalvotos, snapai galingi  blink.gif Jau ziuriu MB kisa pirstus per grotas  doh.gif kaip plojau per nagus - nekisk, nori kad ikastu?!  gun_bandana.gif  Dievaž nubludo, einu prie triusiu  ax.gif MB ateina is paskos, sako kas cia toks?  g.gif  Kur klausiu  mastau.gif Sako, nu tas diedas kur per nagus trenkei... Atsisuku ooo ooou  mega_shok.gif svetimas vyriskis! taip baugsciai paziurejo i mane  unsure.gif bet pirstu daugiau nebekiso  lotuliukas.gif  ax.gif

Juokiausi iki asaru lotuliukas.gif
Atsakyti
As pries kelias dienas geda turejau. Nulekiau pavalgyt i valgykla (esu studente), pasiemiau padekla, peili, sakute issirinkau, bet kazko pasiziurejau, kad sakute tokia lyg nelabai svari, lyg per slapia, ai, galvoju, pasiimsiu kita. Tiesiau ranka su peiliu ir sakute atgal ir iduriau tokiam destytojui (gerai, kad man nedesto), kuris stovejo uz manes. Siaubas, kaip geda buvo blush2.gif doh.gif Norejau kuo greiciau isnykti. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2010 10 08, 18:19)
As pries kelias dienas geda turejau. Nulekiau pavalgyt i valgykla (esu studente), pasiemiau padekla, peili, sakute issirinkau, bet kazko pasiziurejau, kad sakute tokia lyg nelabai svari, lyg per slapia, ai, galvoju, pasiimsiu kita. Tiesiau ranka su peiliu ir sakute atgal ir iduriau tokiam destytojui (gerai, kad man nedesto), kuris stovejo uz manes. Siaubas, kaip geda buvo  blush2.gif  doh.gif Norejau kuo greiciau isnykti.  doh.gif  blush2.gif

hihihi.gif Gerai, kad nesuzeidete vargselio biggrin.gif
Atsakyti
uoj prisijuokiau lotuliukas.gif
šiandien ir man nekokia situacija buvo. Išvedžiau šunį, ir ten kur jį vedžioju tokios duobutės, kitų šunų iškastos, ir ta vedžiojimo vieta tokia ant kalno, tai labai gerai nuo kelio matosi, ir aš kai ėjau, įmyniau į tą deuobutę, kaip plojausi ant žemės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai atsikelt nesinorėjo biggrin.gif paskui pereit per kelią laukiu kol mašinos pravažiuos, ir tramdau juoką. Spėju gerai atrodyt turėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 10 06, 14:09)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu geras klikiau iki asaru lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tada buvo geda, dabar juokas ima. Taip norejau i WC, tai lekiu akis isdegus, i sonus nesidairau (cia veiksmas vyksta kavineje). Pamatau zenkla ant duru WC ir as jau vietoj. Bet galvoju kazko labai mazas tas wc, tik klozetas, o tai kur rankas nusiplauti? g.gif .Ai tiek to, iseinu patenkinta ir tada pamatau, kad isiroviau i vyru tualeta ir ten , kur jie rimtesniam reikalui uzsidaro biggrin.gif . Nes isejus pamatau ir kriaukle ir pisuarus ir vyras slapinasi blink.gif .Dingo mano blaivus protas, vietoj to, kad mauciau lauk pradejau rankas plautis, o beplaunant atsitokejau ir moviau lauk, pusiau muilinom biggrin.gif . Tas vyriskis man nieko nesake, jauciu pasimete kaip ir as.
Atsakyti
Prisiminiau viena gedinga pazistamos atsitikima. Kai Kaune tik atsidare Akropolis, ji su keliom draugem isejo po parduotuves pasidairyti. Uzejo jos i tokia maza drabuziu parduotuvele, eme ziurineti drabuzius, visi tokie grazus joms pasirode. Prieina pardaveja ir sako: "Mergaites, ar jus nescios, kad cia atejote?". Pasirodo, jos nuejo i nesciuju drabuziu parduotuve lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir kas čia tokio? O jei nėščia sesuo ar draugė ir nori jai ką nors nupirkti tai jau negalima? Dar tegul užrašą padaro " įėjimas tik nėščioms " blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 09, 12:23)
Prisiminiau viena gedinga pazistamos atsitikima. Kai Kaune tik atsidare Akropolis, ji su keliom draugem isejo po parduotuves pasidairyti. Uzejo jos i tokia maza drabuziu parduotuvele, eme ziurineti drabuzius, visi tokie grazus joms pasirode. Prieina pardaveja ir sako: "Mergaites, ar jus nescios, kad cia atejote?". Pasirodo, jos nuejo i nesciuju drabuziu parduotuve lotuliukas.gif

Tik kodėl nėštukės dejuoja, kad nieko gražaus apsirenkt nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 10 09, 17:45)
Ir kas čia tokio? O jei nėščia sesuo ar draugė ir nori jai ką nors nupirkti tai jau negalima?  Dar tegul užrašą padaro " įėjimas tik nėščioms "    blink.gif

Matyt, pardaveja is ju elgesio pamate, kad jos nesuprato, kur atejo smile.gif
Atsakyti