Praeita savaite ir mano vyras turejo progos pasijuokti is manes. Viena vakara susiruoseme pas draugus, vyras uz tasiu, o as paemiau siuksliu maisa. sakau, tu sesk i masina, as tuoj.
Nu einu link konteineriu, tokia visa ant kablu, grazi ir ne tai, kad pakelciau ta maisa ir imesciau, o as dar su uzsimetimu pavariau. Tik ziu, rankoj tik rankenos liko, o visas turinys ant zemes. Nu ka, teko "krasnavicai" tuptis ir rinkti, visokias lupenas ir t.t. Privaziuoja mersas, islipa vyras kazkoks ir spokso i mane, ka as cia dirbu, tipo buomze renku ciubarikus , dar viens senis irgi islipdamas butinai i mane demesi turejo atkreipti . Viska surinkus (aisku nesnekesiu apie pirstu kvapa po rinkimo) ilipu i masina, o vyras ir sako, kur taip ilgai? sakau, ka nematei, prie konteinerio tavo "ciubarikus" rinkau, mat parukyt uzsimaniau . ot jam juoko buvo, dar sako, gerai, kad nebuvo jokiu ob ar paketu, tai butu kokiam ant masinos uzkrite.
QUOTE(SilRa @ 2010 10 04, 14:21)
aš, matyt, jau gerokai senstelėjau, nes nu niekaip nesugalvočiau parduotuvėje net ir savo vyro už "tų vietų" kibinti
Aš matyt irgi šiek tiek susenus, daugių daugiausiai galiu per užpakalį saviškiui pliaukštelėti viešoj vietoj, bet už klyno graibyti.... rankos nepakiltų, tuo labiau, kai ten PC visur tų apsaugos kamerų prikaišiota ir esi stebima nuo pat įžengimo į prekybos salę
Papildyta:
QUOTE(*Keila* @ 2010 10 05, 10:14)
Viska surinkus (aisku nesnekesiu apie pirstu kvapa po rinkimo) ilipu i masina, o vyras ir sako, kur taip ilgai?
Taip ir nuvažiavot į svečius smirdinčiom čiubarikais rankomis?
QUOTE(laumupė @ 2010 10 05, 10:35)
Aš matyt irgi šiek tiek susenus, daugių daugiausiai galiu per užpakalį saviškiui pliaukštelėti viešoj vietoj, bet už klyno graibyti.... rankos nepakiltų, tuo labiau, kai ten PC visur tų apsaugos kamerų prikaišiota ir esi stebima nuo pat įžengimo į prekybos salę
aš tai jauna..bet, matyt, pernelyg jauna, kad taip viešoj vietoj
QUOTE(laumupė @ 2010 10 05, 11:35)
nu ir as galvoju kad nei sis nei tas.... imi vyra kaip uz rankenos-pavadelio ir vedziojies tai gal tik mes dar to patogumo nesupratom
QUOTE(laumupė @ 2010 10 05, 09:35)
Taip ir nuvažiavot į svečius smirdinčiom čiubarikais rankomis?
Oi, prajuokinot Aisku, kad gryzau namo, nusiplauti
Jei, kalba pakrypo apie vyru klynus, tai papasakosiu vienos forumiete pasisakyma, nes nerandu dabar.
Buvo ji sveciuose su vyru. Jam uzstrigo kelniu uztrauktukas, nusivede vyra i nuosalesne vieta. Ziuri vienas " dantelis" atsiklibines, tai ji atsiklaupe, kad su dantim ji sutvirtinti ir tuo metu vienas is sveciu eidamas pro saly uzmate. Sake, kiek gedos buvo, ir kaip paaiskinti, kad ji tik uztrauktuka pataisyti norejo.
Buvo ji sveciuose su vyru. Jam uzstrigo kelniu uztrauktukas, nusivede vyra i nuosalesne vieta. Ziuri vienas " dantelis" atsiklibines, tai ji atsiklaupe, kad su dantim ji sutvirtinti ir tuo metu vienas is sveciu eidamas pro saly uzmate. Sake, kiek gedos buvo, ir kaip paaiskinti, kad ji tik uztrauktuka pataisyti norejo.
QUOTE(virga @ 2010 10 05, 15:05)
Jei, kalba pakrypo apie vyru klynus, tai papasakosiu vienos forumiete pasisakyma, nes nerandu dabar.
Oi, blyn, prisižvengiau....
QUOTE(Agrefa @ 2010 10 04, 21:59)
Ir tikrai ne jokia gėda-vyrai (kalbu apie nuosavus) myli tokias žmonas.
tipo reikia vyro akivaizdoje graibyti kitu diedu klynus ir uz tai busi mylima?
Matyt as per sena, kad tokios idejos i galva neateina ir tenkinuosi "tradiciskesniais" budais.
čia apie klynus kalbat,turėjom bendradarbė,augus moteris,ji turėjo tokia mada perbraukti vyrams ,mes nesuprasdavom jos,o jai buvo smagu,nes vyrai labai jau pasimesdavo ir nesusipatongindavo,iki šiol ją prisimena vien dėltokio dalyko.
QUOTE(Bekasė @ 2010 10 05, 15:53)
tipo reikia vyro akivaizdoje graibyti kitu diedu klynus ir uz tai busi mylima?
Matyt as per sena, kad tokios idejos i galva neateina ir tenkinuosi "tradiciskesniais" budais.
Visa tai buvo daroma ne specialiai, kad visi kiti matytų (manau), o subtiliai. Tik gavosi šiek tiek kitaip .
Vaikstom su vyru Kikoj, kalbinam papugas, nuo narvelio, prie narvelio... o grazios, o spalvotos, snapai galingi Jau ziuriu MB kisa pirstus per grotas kaip plojau per nagus - nekisk, nori kad ikastu?! Dievaž nubludo, einu prie triusiu MB ateina is paskos, sako kas cia toks? Kur klausiu Sako, nu tas diedas kur per nagus trenkei... Atsisuku ooo ooou svetimas vyriskis! taip baugsciai paziurejo i mane bet pirstu daugiau nebekiso
QUOTE(Oliza @ 2010 10 06, 14:09)
Atsisuku ooo ooou svetimas vyriskis! taip baugsciai paziurejo i mane bet pirstu daugiau nebekiso
kaip ten bebūtų, o kiekvienas vyras vis tik savyje slepia mažą, mamos klausantį berniuką