Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

Nu pavarot biggrin.gif
prisiminsiu aš savo gedą , vasara per pietų pertrauką reikejo man prie bankomato nuvažiuoti,na išlipu iš mašinos ir visa tokia fyfa "походкой от бедра" per puse aikšteles prie prekybcentro einu iki bankomato , špilka- sijonas"pieštukas iki keliu"- bliuskute, vasara tai be pedkelnių, vyrai tik išsižioje lydi mane žvilgsniais, aš nosį dar aukščiau didis.gif , o vienas net susvilpo ,aš jam fool.gif - Toks rimtas vyras ir toks kvailas kabinimas,turi buti Jums geda fool.gif
grižtu į ofisą visa tikia patenkinta, kaip gi -surinkau tiek žvilgsnių flirt.gif atsisedu prie darbo stalo ir negaliu suprasti kažkaip kedės medžiaga "kandžioja" mano "sedinė",pašoku patikrinti sijoma o ten doh.gif skeltukas suplyšes iki užtrauktuko, o aš dar su stringais, doh.gif
visa tokia fyfa "походкой от бедра" per puse aikšteles supliku užpakaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
atsitikti tai gali kiekvienai, bet geda iki šiol už tai kad moralą atskaičiau tam vyriškiui kuris sušvilpo
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2010 09 28, 02:03)
bet geda iki šiol už tai kad moralą atskaičiau tam vyriškiui kuris sušvilpo

Neturetu buti geda, mandagus vyras prieitu ir pasakytu, kad jums sijonas suplyses, o ne svilpautu.

O pati situacija thumbup.gif
Atsakyti
[quote=vėtrė,2010 09 12, 00:42]
Atsiminiau dar vieną juoką su savo dėde biggrin.gif
Mano močiutė gyveno miestelyje, daugiabutyje name, virš jos gyveno toks vyras pavarde Pabrinkis. Šis ūkininkavo, pardavinėjo bulves, tad pas jį nuolat atvažiuodavo žmonės pirkti bulvių. Tą dieną močiutės aplankyti iš toli atvažiavo jos mylimas sūnelis, mano dėdė, toks storas storas dėdė (man jis dėdė). Išlipęs iš mašinos,jis su krepšiais lauktuvių ėjo į laiptinę, ir kaip tik tuo metu jį užkalbino toks žmogelis atvažiavęs pirkti bulvių. klausia dėdės: - Ar pats ne Pabrinkis būsi? Dėdė jam eidamas atgal burbtelėjo - nei aš pabrinkęs, nei aš patinęs rolleyes.gif Ėjo ir nuėjo, kur jam reikia, o tas žmogelis ir liko išsižiojęs biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o man ir buvo vasara ne itin maloni situacija, bet jau paskiau ir pati juokiaus. einam gatve su vaikais , oras siltas , gal net karstas nei siltas ir eina prieky musu panele su sijonuku ir trumpa maikute ir jai ten kazkas nukrito , kad jin tiesiai pries mus pasilenke pasiimt, tai mano sunūs kad uzklyke ant visos gatves: "mama , žiurek jin plika sub.....," doh.gif blush2.gif nu siaubas galvoju galejai tyliau , gi zmoniu pilna aplink ir dar kaip tycia visi atsisuko paziuret butent i tos paneles uzpakali doh.gif , bet dar negana tuoj po sunaus tokio sakinio kitas mano sunūs pasireiške:" žioply tu , cia ne plika sub...o triusikai su siulu mama ir tokius tur, tik pas ja melyni, o cia juodi " doh.gif blush2.gif nu tada jau visu akis i mano sikna nukrypo. doh.gif doh.gif o ta panele taip staigiai nuskuode, kad net nespejo susirast ka buvo pametus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
oi geras tas apie kelnaites su siūlu thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As dirbu rankiniu pardaveja konsultante. Rugsejo pirmosios dienos. Atejo tevas padeti sunui (jam apie 19m.) issirinkti dekla kompiuteriui, kad i paskaitas eit galetu, butu nebrangus, kokybiskas ir pigus. Na sioki toki surado. Varto, ziurineja, diskutuoja tarpusavy, tevui blogas, sunui geras. Nu ka galvoju reikia isikisti man. Paklausiau graziai: "gal padeti issirinkti." Tevas nusisypsojo ir sako: man idomu jis turi ilga rankena ar neturi, ant peties studentui nestis turi buti patogu, o ne rankoj tampytis, nes ir taip rankos pilnos pas studentus buna. Istraukiu ilga rankena, o ji tokia gumyte plona surista (mes visada gaunam taip kad niekur nepasimestu), nuimu ta gumyte, rankena uzdedu ir maivosi tas sunus pries veidrodi. Na bet kazkas tevui vel blogai. Tevas mane nusiveda prie kitu kompiuterio deklu, klausineja kuo jie cia skiriasi, kodel vienas 30Lt kainuoja, kitas 130 Lt. As jau beprasiziojanti buvau kai ateina pas mus ir sunus, nedrasiai istiesia ranka ir sako: Gumyte liko ant lentynos, pasidekit, jums gali jos prireikti. Tevas tik nusisypso ir sako: negasdink pardavejos smile.gif tas vaikinukas taip nesusipatogino, israudo, bet daugiau jau nieko nesake..
Atsakyti
Gerai, kad su anyta seniai ir gerai sutariam, kitu atveju būčiau užraudonavus nuo šios situacijos. Anyta atėjo pasakyti, kad eina į vonią pamirkti, ta prasme, ar netrukdys, ar niekam nieko neprireiks. O aš jai: "Gerai, gerai, eikit, mirkit". Ir jau sakydama "mirkit", supratau dvigubą šio žodžio reikšmę doh.gif biggrin.gif , tai tik juokais nuleidau.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 09 29, 14:25)
Gerai, kad su anyta seniai ir gerai sutariam, kitu atveju būčiau užraudonavus nuo šios situacijos. Anyta atėjo pasakyti, kad eina į vonią pamirkti, ta prasme, ar netrukdys, ar niekam nieko neprireiks. O aš jai: "Gerai, gerai, eikit, mirkit". Ir jau sakydama "mirkit", supratau dvigubą šio žodžio reikšmę  doh.gif  biggrin.gif , tai tik juokais nuleidau.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai gerai, kad abi sutariat, be kitaip dar butu isizeidusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 09 28, 10:00)
o man ir buvo vasara  ne itin maloni situacija, bet jau paskiau ir pati juokiaus.

Bliamba, balsu žvengiu... lotuliukas.gif Nu apšvietė brolis neišmanatį, nu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 09 15, 06:25)
O man kartą buvo, kad net pas tetą į Vilnių atvažiavau su tapkėm, iki tol mašinoj taip ir nepastebėjau, man gal kokie 8-9m buvo  blush2.gif  biggrin.gif

čia nieko, aš vieną kartą nuvedžiau vaikį į darželį, ir tik eidama namo pastebėjau, kad su tapkėm einu lotuliukas.gif lotuliukas.gif na, bet buvo pavasaris, saulė šviečia... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nuejom su sunum i norfa apsipirkti.jis is paskos manes vazineja su vezimu.sustojom silkiu skyriuje,as ziurineju silkes,o gi ziuriu vyro megstamiausiai keptai ir marinuotai zuvei akcija.as uz to indelio paemiau,atbula ranka kisu sunui ir sakau imk teva palepinsim.jis neima, tai as piktai imk ir i sona ta indeli ispraudziau,ir atsisuku ,o ten moteriske issprogusiom akim i mane ziuri.sunus kitoje puseje desras apziurineja. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos nenumiriau is gedos poto is juoko.aisku tik viena,kad nenorejo ji tevo lepinti. biggrin.gif
Atsakyti
Prisijuokiau iš jūsų istorijų lotuliukas.gif
Man ir šiandien panaši buvo biggrin.gif Su drauge einame gatve, užsišnekėjom, ir aš kažkaip nepastebėjau stulpo ir į jį atsitrenkiau doh.gif O gatvė tai pilnutėlė doh.gif Uoj gėda buvo blush2.gif Bet ir juokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2010 09 13, 19:18)
.."ar jus vienas gyvenat?su kuo jus gyvenat?" ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man šita istorija da best.
Atsakyti