O man siandien nemalonus ivykis atsitiko, bet ir juokingas
Buvau susitarus su viena mergina, kad ateisiu pas ja i namus pasiimt siuntinuko, nu ir ka, nurode ji man adresa, as atvykau, nama tai is karto radau, o buto niekaip nerandu, toks didelis skaicius, tame name butai uzsibaigia simtu numeriu maziau nei kad jos butas
as ir taip ir taip ziuriu, nu niekaip nesuprantu is kur gali but toks didelis skaicius
tai as pagalvojau, kad gal blogai adresa nusirasiau, ar blogai ji padiktavo, sakau gal turi but simtu maziau, tada viskas normaliai butu. Atsistojau jau as prie to buto simtu mazesnio ir kazkaip nedristu skambint, po truputi kaupiuosi kaupiuosi, ir staiga tik girdziu cik cik ir atsirakina to buto durys!! Ir iseina toks vyriskis, su raktais, matyt kazkur ruosesi vaziuot, pamate jis mane prie jo duru, as tokio staigaus pasirodymo nesitikejusi is karto jam sakau "laba diena", tada spengianti tyla, norejau pasiteiraut ar kartais ne su jo drauge turejau but susitarusi, nes ta mergina minejo, kad jei jos nebus, bus draugas, bet kadangi buvau netiketai uzklupta prie duru, sugebejau tik islement "ar jus vienas gyvenat?su kuo jus gyvenat?"
tas vyras irgi matyt nesitikejo tokiu klausimu ir is karto prisipazino, sako "su tevais gyvenu"
tada as jau atsigavau, paaskinau jam situacija, jis man pasake, kad namas is keturiu daliu susideda kaip dobilas, o as tik dvi dalis pastebejau
tai lipdama laiptais negalejau pati susilaikyt nesijuokus, isivaizduoju ka tas vargsas vyras pagalvojo kai atsirakino duris ir pamate mane su mano klausimais