Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Zachara @ 2010 09 12, 13:26)
blink.gif  doh.gif  kultūūūra.... doh.gif  Normaliai būtum paklausus kas ko nori, normali ta situacija būtų buvusi cool.gif

Taip taip, bet kai nėra nuotaikos ir užknisa tas skambinėjimas taip ir dingsta mano kultūra.
Bet dabar jau pasimokiau turbūt niekada gyvenime nieko nepasiųsiu. biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Skaičiau temą nuo galo į pradžią,tai ten apie apatinius rašė,prisiminiau vieną įvykį.Gėdos nebuvo,bet juokinga.
Geri laikai buvo,su bendradarbiais gerai sugyvenom,baliukus dažnai organizuodavom.Merginų pora,o vaikinų daug.Tik nieko nepagalvokit,nieko nepadoraus, MB ir gi kartu būdavo(bendradarbiai)
Tai va,varom pas tą bendradarbę į namus baliavoti.Ji viena nuomavosi butą,tai tvarkosi pagal save.Visi sueiname į butą,o aš iškart į tuliką.Žiūriu draugės apatiniai kabo ant gyvatuko,galvoju,reikia nukabinti,įeis koks vyrukas,po to draugei geda bus.Nukabinau ir įkišau į čia pat kabančio chalato kišenę.O draugei pasakyti,aišku,pamiršau.Po kelių dienų draugė neiškenčia ir pasakoja man: įsivaizduoji,kažkas iš bernų apatinius pavogė blink.gif lotuliukas.gif Tada pasakiau,kad į chalato kišenę juos paslėpiau,o ji kelias dienas nerado sau vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dealonax @ 2010 09 10, 15:00)
Tai sykį taip gavosi, kad pamečiau vieną kojinę ant savo kabineto grindų. Pačiam vidury.  doh.gif ......................

Sykį su draugais maudėmės ežere, aš lendu iš vandens ir ***** gi maudymuko liemenukas susidėliojęs aplink mano papus kaip jam patogiau, o ne kaip man reik - papas vienas nuogas šviečia.................

Nerealu thumbup.gif

QUOTE((mirtise) @ 2010 09 12, 17:28)
nepagalvokit,nieko nepadoraus, MB ir gi kartu būdavo(bendradarbiai)

Miriau juoku, nemirtinga thumbup.gif . Ačiū už puikią nuotaiką, kartu su Lietuvos pergale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 12 rugsėjo 2010 - 20:36
O man siandien nemalonus ivykis atsitiko, bet ir juokingas smile.gif Buvau susitarus su viena mergina, kad ateisiu pas ja i namus pasiimt siuntinuko, nu ir ka, nurode ji man adresa, as atvykau, nama tai is karto radau, o buto niekaip nerandu, toks didelis skaicius, tame name butai uzsibaigia simtu numeriu maziau nei kad jos butas g.gif as ir taip ir taip ziuriu, nu niekaip nesuprantu is kur gali but toks didelis skaicius ax.gif tai as pagalvojau, kad gal blogai adresa nusirasiau, ar blogai ji padiktavo, sakau gal turi but simtu maziau, tada viskas normaliai butu. Atsistojau jau as prie to buto simtu mazesnio ir kazkaip nedristu skambint, po truputi kaupiuosi kaupiuosi, ir staiga tik girdziu cik cik ir atsirakina to buto durys!! Ir iseina toks vyriskis, su raktais, matyt kazkur ruosesi vaziuot, pamate jis mane prie jo duru, as tokio staigaus pasirodymo nesitikejusi is karto jam sakau "laba diena", tada spengianti tyla, norejau pasiteiraut ar kartais ne su jo drauge turejau but susitarusi, nes ta mergina minejo, kad jei jos nebus, bus draugas, bet kadangi buvau netiketai uzklupta prie duru, sugebejau tik islement "ar jus vienas gyvenat?su kuo jus gyvenat?" doh.gif tas vyras irgi matyt nesitikejo tokiu klausimu ir is karto prisipazino, sako "su tevais gyvenu" cool.gif tada as jau atsigavau, paaskinau jam situacija, jis man pasake, kad namas is keturiu daliu susideda kaip dobilas, o as tik dvi dalis pastebejau doh.gif tai lipdama laiptais negalejau pati susilaikyt nesijuokus, isivaizduoju ka tas vargsas vyras pagalvojo kai atsirakino duris ir pamate mane su mano klausimais lotuliukas.gif
Atsakyti
Po kelių dienų draugė neiškenčia ir pasakoja man: įsivaizduoji,kažkas iš bernų apatinius pavogė  blink.gif    lotuliukas.gif  Tada pasakiau,kad į chalato kišenę juos paslėpiau,o ji kelias dienas nerado sau vietos  lotuliukas.gif

O tai ką, chalatu taip retai rengiasi ar kišenių netikrina.

Man ši istorija priminė tarybinį anekdotą.
Atvažiuoja Petka pas Čepajevą į inkurtuves. Užsimanė į tualetą, o kaip tik Čepajevo nėra, nėra pas ką paklausti kur? Tai ką, iškėlė iš vazono fikusą, prikakojo ir vėl į vietą pastatė. Praėjo jau metai po to įvykio. Gauna Petka laišką iš Čepajevo: "Klausyk Pekta, kur prikakojai, penktą kartą keičiu butą ir vis tiek smirdi." blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2010 09 13, 20:18)
O man siandien nemalonus ivykis atsitiko, bet ir juokingas smile.gif 

QUOTE(Florestina @ 2010 09 13, 20:32)
"Klausyk Pekta, kur prikakojai, penktą kartą keičiu butą ir vis tiek smirdi." blink.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai esu didelė megėja pamiegoti rytais ilgiau, o paskui jau lėkti ir ruoštis ant smugio. Tai viena tokį rytą iš skubėjimo išlekiau su tapkėm į mokyklą. Ir tik išlipusi iš autobuso supratau,kad aš su tapkėm, kažkaip per daug lengva pasidarė eiti. O dar tos tapkės mano buvo rožinės su fėja, (jei kas ateidavo į svečius aš su jom nevaikščiodavau nes gi nelygys buvo 9okei su tokiom tapkytėm.) mokykla Vilniaus senamiety, žmoniu kaip skurzdelių, o aš su tapkėm laukiu autobuso,kad namo grįžti, siaubas kokia gėda buvo net dabar šiurpuliukas prabėga prisiminus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Suleima @ 2010 09 12, 10:26)
Man kažkas panašaus buvo. Maniškis buvo galkokių 3 metukų. Sustabdė mane policininkas. Aš atidariau langą padaviau dokumentus, o vaikis iš galo taip garsiai " Mamaaa, o kas tia toks mums sutabdėėė?? Dėdė Mentas? Kąą?" Maniau prasmegsiu skradžiai žemę ten kur sėdžiu. Gerai kad policininkas buvo jaunas vyrukas tik nusišypsojo ir palingavo sūnui pro langą - "Mentas, mentas". Namie teko sūnui daug aiškint kad ne mentai o policininkai stabdo, bet ką darysi, vaikai sako tai ką girdi cool.gif

lotuliukas.gif bet kultūringai vaikiukas thumbup.gif Dėdė mentas smile.gif

QUOTE(gudajciukaz @ 2010 09 13, 20:18)
O man siandien nemalonus ivykis atsitiko, bet ir juokingas smile.gif "ar jus vienas gyvenat?su kuo jus gyvenat?" doh.gif tas vyras irgi matyt nesitikejo tokiu klausimu ir is karto prisipazino, sako "su tevais gyvenu"  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu geeraaass,nabagas vyrukas smile.gif
Atsakyti
O man kartą buvo, kad net pas tetą į Vilnių atvažiavau su tapkėm, iki tol mašinoj taip ir nepastebėjau, man gal kokie 8-9m buvo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 15 rugsėjo 2010 - 05:25
QUOTE(mylimuke @ 2010 09 15, 08:25)
O man kartą buvo, kad net pas tetą į Vilnių atvažiavau su tapkėm, iki tol mašinoj taip ir nepastebėjau, man gal kokie 8-9m buvo  blush2.gif  biggrin.gif

Kai pas mus kazkada sveciu buvo atvaziave, su vyru juos vezeme apylinkiu aprodyti, tai jau tolokai nuo namu buvome, kai vyras apsiziurejo, kad jis su tapkem doh.gif O ziema tada buvo, siek tiek sniego... lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Skaičiau temą nuo galo į pradžią,tai ten apie apatinius rašė,prisiminiau vieną įvykį.Gėdos nebuvo,bet juokinga.
Geri laikai buvo,su bendradarbiais gerai sugyvenom,baliukus dažnai organizuodavom.Merginų pora,o vaikinų daug.Tik nieko nepagalvokit,nieko nepadoraus, MB ir gi kartu būdavo(bendradarbiai)
Tai va,varom pas tą bendradarbę į namus baliavoti.Ji viena nuomavosi butą,tai tvarkosi pagal save.Visi sueiname į butą,o aš iškart į tuliką.Žiūriu draugės apatiniai kabo ant gyvatuko,galvoju,reikia nukabinti,įeis koks vyrukas,po to draugei geda bus.Nukabinau ir įkišau į čia pat kabančio chalato kišenę.O draugei pasakyti,aišku,pamiršau.Po kelių dienų draugė neiškenčia ir pasakoja man: įsivaizduoji,kažkas iš bernų apatinius pavogė  blink.gif    lotuliukas.gif  Tada pasakiau,kad į chalato kišenę juos paslėpiau,o ji kelias dienas nerado sau vietos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisiminiau viena gedinga atsitikima.

Buvau viena nukeliavusi i Stambula, ten apsistojau hostelyje, sesiavieciame kambaryje tik merginoms. Isejau pasivaikscioti po miesta, griztu, atsidarau duris, ziuriu, vienas bernas parpia greta mano lovos, kitas sedi. Taip pikta pasidare, nuejau pas vaikinuka registraturoje, piktai jam isreziau, kad prasiau lovos kambaryje tik merginoms, o dabar prie mano lovos kazkoks bernas parpia! Jis man sako, einam, parodysi, isvysiu tuos bernus. Nuvedziau as jam parodyti tu niekadeju bernu, jis kad eme juoktis, sako, tavo kambarys treciame aukste, o cia antras! doh.gif lotuliukas.gif Vaje, kaip geda man tada buvo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti