Prisiminiau netyčia. Susitaupėm mašinai, susiradau pagal skelbimus iš Noriu BMWa, susitikom, kalbames . Vyriškis rodo viską. Patiko mašinytė tik visi langai juodai tamsinti, aš ir klausiu " o mentai nesikabinėja " . Vyriškis ramiai taip atsakė " Aš pats mentas "....
Teta pasakojo, dirbo mokykloje ir čia senesniais laikais, kai kombinukus visos vilkdavosi po rūbais. Žodžiu, sako einam koridorium su kolegėm, priekyje kita kolegė ir taip staiga čiūžt ir nukrenta tos priekyje einančios kombinukas ant žemės Pertraukos metu, vaikai aplink laksto Pasirodo, ta moteriškė ar namuose skubėdama, ar mokyklos tualete (aš jau nepamenu detalių) apsipraust norėjo ir petnešas nusismaukė žemyn, o baigus pamiršo apsivilkt normaliai
QUOTE(Rodnega @ 2010 09 10, 00:11)
Prisiminiau netyčia. Susitaupėm mašinai, susiradau pagal skelbimus iš Noriu BMWa, susitikom, kalbames . Vyriškis rodo viską. Patiko mašinytė tik visi langai juodai tamsinti, aš ir klausiu " o mentai nesikabinėja " . Vyriškis ramiai taip atsakė " Aš pats mentas "....
Gerulis
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 09, 21:30)
Gerai, pasidalinsiu ir aš, nors gėdaaaaaa Senas reikalas čia buvo. Žiauriai skubėjau į darbą. Turėjau tokią durną madą, su tuo įvykiu baigėsi: kol nereikia eiti, lakstau namie su maikute, triusikėliais. Na, kavą verduosi ir t.t. Dažausi, kaip visos moterys. Šiaip tai žiemą tai buvo (svarbi detalė). Žiūriu, jau iš namų lėkt reikia. Tai aš paltą ant kupros ir varau. Atvariau į darbą, reik paltą nusirengti, atsisagstau, o aš.... su pėdkelnėmis ir maikute (be kelnių, sijono ir pan.). O dirbau administratore, direktorius akis išpūtė pamatęs ir, kad dės juoktis... Na, iš tos skubos paltą ant kurpos, batus ir pirmyn. Parvežė namo apsirengti. Baigėsi nuo to karto mada su triusikais po namus lakstyti iki išeinant ir kuistis. Bene prieš 15 metų tai buvo, bet atsimenu.
Nu šakės
QUOTE(Rodnega @ 2010 09 09, 22:11)
Irgi gerai
Irgi gerai
Dar prisiminiau vieną bajerį
Einu čia kažkada žiemą iš grožio salono , manikiūrą pasidarius Nu nagučiai čiki, sutvarkyti, lakas dar neuždžiuvęs ( salone padėjo man apsirengt), einu sau lengvai namučio, vos ne prieky rankas iškėlus gi lakas džiūsta Ir staiga paslydau ant ledo, kojos susipynė, rankos į priekį, kojos atgal, aš ant pilvo Ir guliu Galvoju, kaip atsikelt, nėr jėgų, tikrai pagalvojau, kad susilaužiau ką nors...O svarbiausiai manikiūras Ai , tiek tos, atsikėliau šiaip ne taip, ir nuėjau šlubuodama, bet dar dabar matau vaizdelį, iš šono kaip tada atrodžiau
Dar ir dabar pro ten eidama pasitempiu, kažkas liko ten
Einu čia kažkada žiemą iš grožio salono , manikiūrą pasidarius Nu nagučiai čiki, sutvarkyti, lakas dar neuždžiuvęs ( salone padėjo man apsirengt), einu sau lengvai namučio, vos ne prieky rankas iškėlus gi lakas džiūsta Ir staiga paslydau ant ledo, kojos susipynė, rankos į priekį, kojos atgal, aš ant pilvo Ir guliu Galvoju, kaip atsikelt, nėr jėgų, tikrai pagalvojau, kad susilaužiau ką nors...O svarbiausiai manikiūras Ai , tiek tos, atsikėliau šiaip ne taip, ir nuėjau šlubuodama, bet dar dabar matau vaizdelį, iš šono kaip tada atrodžiau
QUOTE(dealonax @ 2010 09 09, 16:55)
Šiaip mano puskė geras fruktas, kur ji eina, tai krūvos nesąmonių iš paskos. Kažkada pasakojo, kad trulike kontrolė paprašė jos parodyt bilietuką, o jinai jį turėjo, bet kažkur tašės gelmėse. O tašė didelė buvo ... tai puskė taip nuo dūšios ėmėsi to bilietuko ieškot, bet paprasčiau buvo visą tašės turinį ant gretimos sėdynės iškraut. Tai kai puskė ištraukė liemenuką ir stringus, kontrolė greit nusprendė, kad gal apsieis jie be to jos bilietuko.
man tai irgi su kontrole gerai buvo važiavau mikriuku,atsisėdau prieky,šalia vairuotojo,davė jis man ta kvituką,aš jau į ausis muzoną ir riedam nu pusliaukelėj įlipa toookiiaa moteris,aš pasiprastinu ant ots kėdes,kad jin tilptų,o ta atsiseda šalia ir ima man iš rankų mano ta bilietuką-čekiuką aš taip ,kad pažiūūrėjau į ją ir sakau-taigi jums kitą duos,čia mano o ji buvo kontorlė reikėjo jai pažiūrėt tą bilietuką vairuotjai tai labai juokinga buvo,kontolei irgi-sakė,kad nuotaiką pakėliau o aš tai nepamiršiu,kaip man buvo dudžiai keista,kad tą mano popieriuką jama
Į šefo ir jo pavaduotojo kabinetą buvo galima patekti tik per mano (aš buvau Cerberis, paprasti žmonės tas pareigas sekretore vadina).
Tai sykį taip gavosi, kad pamečiau vieną kojinę ant savo kabineto grindų. Pačiam vidury. Darbo dienos pabaiga, pavaduotojas jau eina namo, šefas kažkur jau seniau išnykęs. O aš dar už stalo sėdžiu, internete kuičiuos. Tai pavaduotojas praeidamas pro mane taip kažkaip keistai nusivaipė, kažką numykė, akim pavartė ... Galvoju - kas tam čia užėjo? Paskui jau išsikuičiau, išlendu iš už savo stalo eit - o blyn Viešpatie aukštielninkas, gi mano kojinė visu gražumu vidury kabineto voliojasi bjaurybė. Visi neaiškūs pavaduotojo mykimai ir žvilgsniai staiga pasidarė labai aiškūs. Gėda buvo klaikiai. Kokias 5 minutes - kojinė taigi švari ir nesuplyšus, vat.
Šiaip bent jau mane visose tokiose "mirsiu iš gėdos" situacijose gelbėja nutaisytas baisiai naglas veidas "ko žiūrit, taip turi būt" ar kažkas tokio.
Sykį su draugais maudėmės ežere, aš lendu iš vandens ir ***** gi maudymuko liemenukas susidėliojęs aplink mano papus kaip jam patogiau, o ne kaip man reik - papas vienas nuogas šviečia. Nu tai ką - naglas veidas, žudikiškas žvilgsnis aplink ("kas susižvengs - su tuo papu ir nužudysiu") ir susitvarkiau. Ko tai niekas nesijuokė ... Ale gėda vistiek biškį buvo.
Tai sykį taip gavosi, kad pamečiau vieną kojinę ant savo kabineto grindų. Pačiam vidury. Darbo dienos pabaiga, pavaduotojas jau eina namo, šefas kažkur jau seniau išnykęs. O aš dar už stalo sėdžiu, internete kuičiuos. Tai pavaduotojas praeidamas pro mane taip kažkaip keistai nusivaipė, kažką numykė, akim pavartė ... Galvoju - kas tam čia užėjo? Paskui jau išsikuičiau, išlendu iš už savo stalo eit - o blyn Viešpatie aukštielninkas, gi mano kojinė visu gražumu vidury kabineto voliojasi bjaurybė. Visi neaiškūs pavaduotojo mykimai ir žvilgsniai staiga pasidarė labai aiškūs. Gėda buvo klaikiai. Kokias 5 minutes - kojinė taigi švari ir nesuplyšus, vat.
Šiaip bent jau mane visose tokiose "mirsiu iš gėdos" situacijose gelbėja nutaisytas baisiai naglas veidas "ko žiūrit, taip turi būt" ar kažkas tokio.
Sykį su draugais maudėmės ežere, aš lendu iš vandens ir ***** gi maudymuko liemenukas susidėliojęs aplink mano papus kaip jam patogiau, o ne kaip man reik - papas vienas nuogas šviečia. Nu tai ką - naglas veidas, žudikiškas žvilgsnis aplink ("kas susižvengs - su tuo papu ir nužudysiu") ir susitvarkiau. Ko tai niekas nesijuokė ... Ale gėda vistiek biškį buvo.
QUOTE(Altaira @ 2010 09 10, 00:07)
Dar prisiminiau vieną bajerį
Oj blyn kaip juokiausi Sorry, bet žiauriai juokinga
Papildyta:
QUOTE(dealonax @ 2010 09 10, 15:00)
Į šefo ir jo pavaduotojo kabinetą buvo galima patekti tik per mano (aš buvau Cerberis, paprasti žmonės tas pareigas sekretore vadina).
Bet man tai toks klausimas iškilo... O kaip ta kojinė ten iš vis atsidūrė?
QUOTE(Taškė. @ 2010 07 04, 18:18)
Toj madoj ne vieną žmogų atsitrenkusį į stiklą mačiau.
šiaip pagal reikalavimus tos visos stiklinės durys ar šalia esančios pertvaros turi akių lygyje, ar truputį žemiau būti kaip nors pažymėtos (kad ir dekoratyviniais lipdukais ir pan.), kad žmonės neatsitrenktų, bet ne visos įstaigos taip padaro, ypač parduotuvės mėgsta nepaisyti, užtat žmonės ir "įsimūryja" Kartą su drauge ėjau, užsukom į prabangią parduotuvę tiesiog pažioplinėti ir išeinant draugė kaip plojosi į tas stiklines duris, gerokai kaktą susitrenkė...
su kojinėm man buvo du kartus baisi gėda ir jau ne mergaičiukė esu, o taip apsikvailinti
Esu prisiklausius daug istorijų apie tai, maniau, kad man tai jau taip nenutiks, čia daugiau paauglių "nuotykiai"... juolab, kad paprastai kasdieną rengiuosi kitais rūbais. Niekada nesakyk niekada Grįžau vėlai iš kažkokio vakarėlio, po kokteiliukų (aišku, ne girta, bet jau įsilinksminus), greitai nusitraukiau džinsus, o ryte šiek tiek pramigau, tai vėl skubėdama į juos įšokau, lekiu per miestą ir kažkaip matau, kad kai kurie žmonės keistai man nužvelgia. Stoviu stotelėje, ateina dvi paauglės, mėto į mane žvilgsnius ir šnibždasi, krizena. Na, galvoju, toks amžius apkalbinėti visus. Tada viena prieina ir vos sulaikydama juoką sako "jums kojinė pro kelnių apačią išlindus". Nu siaubas, kaip gėda buvo, visa laimė, kad šalia poliklinika, nuskuodžiau ir išsitraukiau, pasirodo, palikau kojines džinsuose iš vakaro
O kitas įvykis buvo, kai užsimoviau naujas kojines, tokias, kur prilipinamos su silikono juostelėm būna. Viena buvo nekokybiška, einu gatve ir staiga pajuntu, kad kojinė slysta žemyn Aš per suknelę atsargiai ją sugriebiau, spaudžiu prie šlaunies, bet kojinė sau jau visai atsiklijavus maskatuoja susiraukšlėjus Gatvė plika, jokių kiemų ar krūmų, pilna mašinų ir žmonių... Įlindau į tarpą tarp dviejų tuščių mašinų, pastatytų aikštelėj, staigiai nusitraukiau abi kojines ir susigrūdau į rankinuką. Bet prieš tai dar reikėjo batelius nusiaut ir šiek tiek suknelę pasikelt, kad antrąją, kuri gerai prilipus, nusiplėšt. kaip tik moteris pro šalį ėjo, tai taaaaip į mane pasižiūrėjo, turbūt galvojo, kad aš visai trenkta - gatvėje kojines maustausi.
Kartą (dar vaikystėj, kai kelnaitės buvo su gumutėm) teko matyti vaizdą, kaip ėjo panelė su vaikinu už parankės ir jai nusmuko kelnaitės. Matyt, trūko ta gumutė. Bet i nepasimetė, nesustojo, ramiai tas kelnaites nuspyrė ir nuėjo toliau, vaikinas nieko nepastebęjo
nu jus ir pavarot moteriskes taip noreciau kanors is savo puses papasakoti, bet niekaip i galva neateina
Aš prisiminiau su kojinėm irgi. Taigi buvo vėsoka, todėl eidama į darbą nakčiai apsiaviau tas priklijuojamas kojines, nes neradau pėkelnių. Viskas buvo gerai, atidirbau naktį ryte vėl apsiaviau prieš einant namo ir nuėjau į tualetą, grįžtant jaučiu, kad smunka. Koridorius tuščias, dieniniai darbuotojai pradės rinktis maždaug po valandos, bet ir tai girdėsiu, nes visi eis pro kodines duris, o jas visi paleidžia, kad užsitrenktų. Pasikėliau sijoną ir užsitraukiau. Pakeliu akis aukštyn, o ten ties įėjimu į mūsų zoną vaizdo kamera stovi. Nu va, dabar saugumas vaizdelį ir pamatė. Ten vyksta nepertraukiamas filmavimas, nes mūsų kabinetas yra padidinto saugumo zonoj.