man šią vasarą buvo
išeinu iš namų, einu jau palei namą (daugiabutis) link stotelės. vasariškai laisvai apsirengus, maikutė, sijonukas. sėdi ant suoliuko bobutė prie laiptinės (jau namo pabaigoj, pro visas kitas laiptines praėjus...) ir sako: panele, jums sijonas į triusikėlius sulindęs!
uhhhhhhh
QUOTE(cappuccino @ 2010 09 08, 23:58)
man šią vasarą buvo
išeinu iš namų, einu jau palei namą (daugiabutis) link stotelės. vasariškai laisvai apsirengus, maikutė, sijonukas. sėdi ant suoliuko bobutė prie laiptinės (jau namo pabaigoj, pro visas kitas laiptines praėjus...) ir sako: panele, jums sijonas į triusikėlius sulindęs!
uhhhhhhh
uhhhhhhh
Aš mokykloje dar mokiaus, tai po pamokų ėjom su klasioke link rūbinės ir aš sumasčiau ją pagąsdint. Nulėkiau pirma ir užlindau už kampo: ji ateis, o aš šoksiu ir ją išgąsdinsiu. Girdžiu, kad ne ateina, o atbėga. Aš tik iš už kampo - HA !!! O ten ne klasiokė bėgo, o kažkoks kitas mokinys ... tai jis tokiu nesavu balsu užbliovė išsigandęs, kad iš gretimo kabineto mokytoja išlindo pasižiūrėt, kas čia vyksta.
O jau man kaip gėda buvo ...
Į stiklines duris esu viešbuty duše įsimūrijus. Tą BUM girdėjo turbūt visas viešbutis, o jau man juokas tai nesvietiškas buvo iš pačios savęs, žvengiau kelias dienas.
Paauglė būdama esu prisisiojus į kelnes: grįžinėjau po pamokų, klaikiai užsinorėjau sisi, o buvo žiema, visi ištikimieji krūmai be lapų, slėptis nėr kur ... Tai nutaisiau tokį naglą veidą ir paleidau viską į kelnes. Mama ilgai žvengė ...
Pusseserė pasakojo: važiuoja ji mieste su mašina, iš paskos mentai su švyturėliais varė (ne ją vijosi), bet be garso. Puskė taip svajingai - "žaibuoja ..." Jos vyras sakė vos iš mašinos neiškrito iš juoko.
Šiaip mano puskė geras fruktas, kur ji eina, tai krūvos nesąmonių iš paskos. Kažkada pasakojo, kad trulike kontrolė paprašė jos parodyt bilietuką, o jinai jį turėjo, bet kažkur tašės gelmėse. O tašė didelė buvo ... tai puskė taip nuo dūšios ėmėsi to bilietuko ieškot, bet paprasčiau buvo visą tašės turinį ant gretimos sėdynės iškraut. Tai kai puskė ištraukė liemenuką ir stringus, kontrolė greit nusprendė, kad gal apsieis jie be to jos bilietuko.
O jau man kaip gėda buvo ...
Į stiklines duris esu viešbuty duše įsimūrijus. Tą BUM girdėjo turbūt visas viešbutis, o jau man juokas tai nesvietiškas buvo iš pačios savęs, žvengiau kelias dienas.
Paauglė būdama esu prisisiojus į kelnes: grįžinėjau po pamokų, klaikiai užsinorėjau sisi, o buvo žiema, visi ištikimieji krūmai be lapų, slėptis nėr kur ... Tai nutaisiau tokį naglą veidą ir paleidau viską į kelnes. Mama ilgai žvengė ...
Pusseserė pasakojo: važiuoja ji mieste su mašina, iš paskos mentai su švyturėliais varė (ne ją vijosi), bet be garso. Puskė taip svajingai - "žaibuoja ..." Jos vyras sakė vos iš mašinos neiškrito iš juoko.
Šiaip mano puskė geras fruktas, kur ji eina, tai krūvos nesąmonių iš paskos. Kažkada pasakojo, kad trulike kontrolė paprašė jos parodyt bilietuką, o jinai jį turėjo, bet kažkur tašės gelmėse. O tašė didelė buvo ... tai puskė taip nuo dūšios ėmėsi to bilietuko ieškot, bet paprasčiau buvo visą tašės turinį ant gretimos sėdynės iškraut. Tai kai puskė ištraukė liemenuką ir stringus, kontrolė greit nusprendė, kad gal apsieis jie be to jos bilietuko.
QUOTE(dealonax @ 2010 09 09, 16:55)
Vos nuo kėdės nenugriuvau.
O prisiminiau ir aš bajerį mokykloj. Žodžiu stovi žmogus už durų, ir su ranka laikosi iš kitos pusės. (nu nemoku paaiškint, bet matės tik žmogaus ranka). Klasiokė pamanė, kad čia jos draugė. Kaip pribėgo, kaip trenkė į tą ranką (ant juokų, bet skaudžiai), o ten išlenda direktorė susiėmus už rankos.. Oj kiek žvengiau.
QUOTE(dealonax @ 2010 09 09, 18:55)
Nemanau, kad taip galeciau Jau geriau uz belapiu krumu slepciausi.
O mano mama, kai buvo maza, buvo prisisiojusi ant duru kilimelio. Kai lauke buvo, labai uzsimane i tualeta, bet tevai ilgai duru neatidare, tai ji pritupe ant kilimelio. Veliau jos mama atidaro duris ir ziuri - dukte tupi ir sisioja ant kilimelio
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 09, 17:04)
Nemanau, kad taip galeciau Jau geriau uz belapiu krumu slepciausi.
O mano mama, kai buvo maza, buvo prisisiojusi ant duru kilimelio. Kai lauke buvo, labai uzsimane i tualeta, bet tevai ilgai duru neatidare, tai ji pritupe ant kilimelio. Veliau jos mama atidaro duris ir ziuri - dukte tupi ir sisioja ant kilimelio
Su seima vaikystej nuvaziavom prie juros,apsistojom mazuose namukuose.Dar visai mazos buvom,pati neatsimenu, tik tevai pasakojo,kad uzmigde mus pietu miego ir kazkur trumpam isejo,ar i parduotuve, ar ten kur.Na, grize atsirakino duris, dukrytes miega,atbudom, viskas normal,o veliau kazkur pradejom ruostis eiti, ziuri,kad visi rubai slapi...pradejo klausinet kas ir kaip..ir paaiskejo,kad as prabudau,isinorejau sisiuko ir pridirbau ne kur i kampa, o i rubu tase...atseit nesimatys ir vel uzmigau
Kadangi, pati esu šiek tiek trumparegė, o tuo metu nebuvau užsidėjusi akinių, tai taip truputį apsijuokiau Žodžiu, kažkada buvau nuvažiavusi į kaimą pas senelius. Vieną dieną nusprendžiau nueiti į parduotuvę, nes seneliai buvo išėję. O, aišku, išėjau be akinių. Einu ir iš tolo žiūriu, kad eina "senelis". Sakau: "tai aš greitai grįšiu, einu tik iki parduotuvės". Nu ir prieinu dar arčiau, žiūriu, kad ten senelių kaimynas. Kai pamačiau, kas ten tik sugebėjau ištarti"Oj", o tas "tikriausiai su seneliu sumaišei?" ir dar juokėsi Neįsivaizduoju, kaip man ten pasirodė, kad ten senelis, nes kaimynas, tai kur kas aukštesnis.
QUOTE(Semilga @ 2010 09 09, 20:52)
ir paaiskejo,kad as prabudau,isinorejau sisiuko ir pridirbau ne kur i kampa, o i rubu tase...atseit nesimatys ir vel uzmigau
Nu bet ir sugalvok tu man taip
Gerai, pasidalinsiu ir aš, nors gėdaaaaaa Senas reikalas čia buvo. Žiauriai skubėjau į darbą. Turėjau tokią durną madą, su tuo įvykiu baigėsi: kol nereikia eiti, lakstau namie su maikute, triusikėliais. Na, kavą verduosi ir t.t. Dažausi, kaip visos moterys. Šiaip tai žiemą tai buvo (svarbi detalė). Žiūriu, jau iš namų lėkt reikia. Tai aš paltą ant kupros ir varau. Atvariau į darbą, reik paltą nusirengti, atsisagstau, o aš.... su pėdkelnėmis ir maikute (be kelnių, sijono ir pan.). O dirbau administratore, direktorius akis išpūtė pamatęs ir, kad dės juoktis... Na, iš tos skubos paltą ant kurpos, batus ir pirmyn. Parvežė namo apsirengti. Baigėsi nuo to karto mada su triusikais po namus lakstyti iki išeinant ir kuistis. Bene prieš 15 metų tai buvo, bet atsimenu.
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 09, 21:30)
Bene prieš 15 metų tai buvo, bet atsimenu.
Jėga