Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

Mes prieš keletą metų turistavom Prahoje. Atostogos, laiko niekas neskaičiuoja, į kalendorių nežiūri. Pagrindinėje apsipirkimo gatvėje užsukom į kioskelį suvenyrų apžiūrėti. Pardavėjas pažiūrėjo į mano mamą ir sako: Privet! S prazdničkom vas!" Mama pasimetė, galvoja, gal kažkokia čekų nacionalinė šventė šiandien. Nusišypsojo ir garsiai atsakė: "Sposibo, vas tože!"

Po to išsiaiškinom, kad kovo 8 d. buvo doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 29, 14:50)
Ne PO triusikėliais, o SU triusikėliais  blush2.gif
Mums panašiai buvo  doh.gif  Prieš kokius metus ar du susiruošėm su dukra eiti į polikliniką pasitikrinti, o ji vis lekia visur, aš dar su taše, vežimuku, kažkaip užsižiopsojau laiptinėj, taip ir palikau raktus duryse iš lauko pusės  doh.gif  Prisiminiau tik pakeliui į polikliniką, teko grįžt nepasiekus tikslo, išsigandau, kad kas ištrauks ir neberasiu, ar sugalvos pasisvečiuoti  biggrin.gif

Dar vieną nutikimą prisiminiau. Čia dar kaip mokinukė buvau. Ėjau iš mokyklos, labai užsimaniau sisiuko, tad skubėjau namo, greit atsirakinau, bėgau iškart į wc ir matyt blogai namų duris po savęs užtrenkiau. Sėdžiu tualete, girdžiu kažkas pabeldė, galvoju, palauks arba nueis. Paskui girdžiu, įeina  blink.gif  Aš išsigandau, šoku jau nuo unitazo, bandau kelnes mautis ir tuo pačiu lekiu žiūrėt, kas čia įsibrovė. Kažkoks senis stovi koridoriuj ir pradėjo aiškint, kad duris užsirakinčiau kitą kartą  blink.gif  O mano širdis jau kulnuose, išsigandau, kaip jį reikės išprašyt iš savo namų doh.gif  bet pats išėjo...

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as nepiktybiskai, bet siandien taip nuotaikos nera visa diena kaip ne ta koja is lovos isgriuvus , tai paskaiciau jusu istorija ir pries miega net nuotaika atsirado, taip smagiai pasijuokiau, lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik tikrai nepiktybiskai.nu bet thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 08 31, 01:40)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as nepiktybiskai, bet siandien taip nuotaikos nera visa diena kaip ne ta koja is lovos isgriuvus , tai paskaiciau jusu istorija ir pries miega  net nuotaika atsirado, taip smagiai pasijuokiau,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tik tikrai nepiktybiskai.nu bet  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Ataskaitą , kad perskaitėt visada privalot duoti , ne tik šį kartą . Ką , kada , kaip , kur perskaitėt , ir kaip poto elgėtės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 31 rugpjūčio 2010 - 06:57
QUOTE(Natuke @ 2010 07 14, 00:51)
aš kartą autobuse buvau su tokiais labai storiais kailiniais,neneščia, bet juos labai išpučia, ypatingai jeigu po apačia šalikas smile.gif  ir man kažkas užleido vietą. Nežinojau kur dėtis blush2.gif

Mano mamai panasiai pries 15 metu buvo, tada tokios laisvos palaidines madingos buvo, o kelios moteriskes troleibuse aiskiai apie madas nieko nenutuoke, tai primygtinai eme reikalauti, kad mano mama atsisestu. Nuo tada ji tu laisvu palaidinu nebenesiojo.

O man neseniai vienas juokingas nutikimas buvo, turejom mes su vyru tada toki maza balta masiniuka, kurie labai populiarus salyje, kurioje gyvename. Viena vakara vaziavome apsipirkti ir vyras pakeliui norejo kazkokius reikalus susitvarkyti, tai as likau masinoje laukti. Staiga prieina prie masinos kazkoks vyras ir lyg niekur nieko atsidaro duris ir sedasi prie vairo! Man is karto mintys i galva, kad viskas, nori musu masiniuka pavogti, reikia man kuo greiciau sokti lauk, nes paskui dar mane pagrobs ir ispirkos reikalaus. Bet kazkaip vietoj bandymo atsidaryti duris isspaudziau "Excuse me?", tas vyras pasoko, eme atsiprasineti ir greitai nuleke prie savo masiniuko, kuris stovejo salia ir buvo identiskas musiskiui biggrin.gif Dabar turime ne tokia populiaria masina, tai dziaugiuosi, kad situacija nepasikartos, nes tikrai labai issigandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 01, 22:29)

O man neseniai vienas juokingas nutikimas buvo.......................

Geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar viena prisiminiau. Mano seneliai gyvena daugiabutyje ir as gretimoje laiptineje drauge susiradau kai dar paaugliuke buvau. Kai atvaziuodavau pas senelius, eidavau pakviesti ja iseiti i kiema. Karta ateinu, duris atidaro jos senelis, sakau "Laba diena, ar Deimante yra?'. Jis pasimetes sako, kad jokia Deimante pas juos negyvena blink.gif Ateina jo zmona, pasako, kad ji irgi nepazista jokios Deimantes, dar abu ima diskuoti, ko as ieskau. Staiga isgirstu balsa "Deimante penktame aukste gyvena" ir ziuriu, tos mano drauges senelis laiptais lipa! blush2.gif lotuliukas.gif As tiek kartu buvau pas ja ejusi, kad iki siol nesuprantu, kaip tada sugebejau tik iki 3 auksto uzlipti ir kazkoki nepazistama vyra palaikyti jos seneliu! O durys irgi kitaip atrode... blush2.gif Man taip geda pries jos seneli buvo, kad po to kelias savaites pas ja nejau ir laukdavau, kol ji pas mane ateis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 01, 23:58)
Dar viena prisiminiau. Mano seneliai gyvena daugiabutyje ir as gretimoje laiptineje drauge susiradau kai dar paaugliuke buvau. Kai atvaziuodavau pas senelius, eidavau pakviesti ja iseiti i kiema. Karta ateinu, duris atidaro jos senelis, sakau "Laba diena, ar Deimante yra?'. Jis pasimetes sako, kad jokia Deimante pas juos negyvena blink.gif Ateina jo zmona, pasako, kad ji irgi nepazista jokios Deimantes, dar abu ima diskuoti, ko as ieskau. Staiga isgirstu balsa "Deimante penktame aukste gyvena" ir ziuriu, tos mano drauges senelis laiptais lipa! blush2.gif  lotuliukas.gif As tiek kartu buvau pas ja ejusi, kad iki siol nesuprantu, kaip tada sugebejau tik iki 3 auksto uzlipti ir kazkoki nepazistama vyra palaikyti jos seneliu! O durys irgi kitaip atrode... blush2.gif Man taip geda pries jos seneli buvo, kad po to kelias savaites pas ja nejau ir laukdavau, kol ji pas mane ateis blush2.gif

Man lyigiai tas pats buvo :DDDDDDDDDDDDDD
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2010 07 28, 18:09)
Prisiminiau ir as savo viena situacija kai man buvo labai geda. Ogi ejau po darbo namo ir prie manes privaziavo tokia masina ir sustojo. Toks vyriskis persisveres atidare masinos dureles. As pagalvojau kad ten mano uosvis (nes masina buvo tokia pati ir tas vyriskis labai panasus, o as be akiniu nelabai gerai matau) taigi as prisoku prie masinos ir ciupt uz dureliu, o tas vyras sako, ne ne, as tik norejau dureles geriau uzsidaryt  doh.gif  blush2.gif

QUOTE(manotorija @ 2010 08 17, 15:51)
lotuliukas.gif
lotuliukas.gif  man panasiai buvo viesajam transporte vakare. Priseda priesais vyriskis solidziai apsirenges ir pradeda 'labas, kaip laikais? tai siandien atvaziuosit vakare??' Nu nieko sau, galvoju ir jau ruosiuos klaust kas jus busit, kai pastebiu jo rankose mobilu, o ausyje laisvu ranku irengini telefonams. Tai gerai, kad nepraveriau burnos, nes buciau apsikvailinus kaip reta doh.gif

QUOTE(warnalesa @ 2010 08 18, 20:29)
o as is autobuso tiesiai i siuksliadeze... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif net ir dabar prisiminus negaliu nustot juoktis smile.gif

QUOTE(*Ricca* @ 2010 08 19, 14:16)
Aš savo vadovui esu išsiuntusi žinutę (netyčia aišku) "branguti, aš jau važiuoju namo" smile.gif

oi, kaip skaniai pasijuokiau thumbup.gif
Atsakyti
Faina temutė biggrin.gif
Prisiminiau ir aš vieną nuotykį, prieš porą metų biggrin.gif
Žodžiu atvežė vyras mane apsipirkti į vieną parduotuvę drabužių,jis aišku nėjo, jam tingisi ir šiaip ir anaip...Sakė palauksiu mašinoj. Aš grįžau po gero pusvalandžio su pirkiniais didžiausiais, maišais apsikrovus, ir tiesiai į savo brangiausio mašiną wub.gif Galvoje sukasi mintys gražiausios rolleyes.gif pirkiniai galvelę apsuko biggrin.gif Dar įsėdus sakau, MB tau ką nupirka, nepatikėsi, ir vis savo pirkinius dėliiojuos ... Tik labai keista, kad kažkas pastoviai pypsina kažkur, bet nekreipiu dėmesio...Na va , sau laiminga, saku važiuojam biggrin.gif atsisuku į savo brangiausiąjį, ir pamatau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif kažkokį išsišepusį vyrą, kuris žado netekęs žiūri į mane biggrin.gif o Siaube, pažiūriu į jį, pažiūriu pro langą, mao vyras šalia pypsi mašinoj ir žvengia susirietęs lotuliukas.gif O tas vyras irgi visas raudonas lotuliukas.gif Sako aš tylėjau, ir žiūrėjau kas čia bus . Tai kaip pradėjom juoktis, susirietę pilvais, ir aš išėjau, atsiprašius, nors jam gal ir nesinorėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Altaira @ 2010 09 07, 23:04)
Faina temutė biggrin.gif
Žodžiu atvežė vyras mane apsipirkti į vieną parduotuvę drabužių,jis aišku nėjo, jam tingisi ir šiaip ir anaip...Sakė palauksiu mašinoj. Aš grįžau po gero pusvalandžio su pirkiniais didžiausiais, maišais apsikrovus, ir tiesiai į savo brangiausio mašiną wub.gif Galvoje sukasi mintys gražiausios rolleyes.gif pirkiniai galvelę apsuko biggrin.gif Dar įsėdus sakau, MB tau ką nupirka, nepatikėsi, ir vis savo pirkinius dėliiojuos ... Tik labai keista, kad kažkas pastoviai pypsina kažkur, bet nekreipiu dėmesio...Na va , sau laiminga, saku važiuojam biggrin.gif atsisuku į savo brangiausiąjį, ir pamatau doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif kažkokį išsišepusį vyrą, kuris žado netekęs žiūri į mane biggrin.gif o Siaube, pažiūriu į jį, pažiūriu pro langą, mao vyras šalia pypsi mašinoj ir žvengia susirietęs lotuliukas.gif O tas vyras irgi visas raudonas lotuliukas.gif Sako aš tylėjau, ir žiūrėjau kas čia bus . Tai kaip pradėjom juoktis, susirietę pilvais, ir aš išėjau, atsiprašius, nors jam gal ir nesinorėjo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau kad sukvatojau, net seimyna prikeliau...cia tai geras lotuliukas.gif
oi, faina jums turejo but
Papildyta:
nu tema liuksiska, juokkiausi pusiaunakty viena, jei kas girdejo... doh.gif vyras piktai burbtelejo tik..ar eisi miegot nesijuokus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Altaira @ 2010 09 07, 23:04)
Faina temutė biggrin.gif
Žodžiu atvežė vyras mane apsipirkti į vieną parduotuvę drabužių,jis aišku nėjo, jam tingisi ir šiaip ir anaip...Sakė palauksiu mašinoj. Aš grįžau po gero pusvalandžio su pirkiniais didžiausiais, maišais apsikrovus, ir tiesiai į savo brangiausio mašiną wub.gif Galvoje sukasi mintys gražiausios rolleyes.gif pirkiniai galvelę apsuko biggrin.gif Dar įsėdus sakau, MB tau ką nupirka, nepatikėsi, ir vis savo pirkinius dėliiojuos ... Tik labai keista, kad kažkas pastoviai pypsina kažkur, bet nekreipiu dėmesio...Na va , sau laiminga, saku važiuojam biggrin.gif atsisuku į savo brangiausiąjį, ir pamatau doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif kažkokį išsišepusį vyrą, kuris žado netekęs žiūri į mane biggrin.gif o Siaube, pažiūriu į jį, pažiūriu pro langą, mao vyras šalia pypsi mašinoj ir žvengia susirietęs lotuliukas.gif O tas vyras irgi visas raudonas lotuliukas.gif Sako aš tylėjau, ir žiūrėjau kas čia bus . Tai kaip pradėjom juoktis, susirietę pilvais, ir aš išėjau, atsiprašius, nors jam gal ir nesinorėjo lotuliukas.gif

nu esu girdėjus tokių situacijų smile.gif ale tu tai dar ir papasakot moki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Altaira @ 2010 09 08, 01:04)
Faina temutė biggrin.gif

Cia geras lotuliukas.gif Daug buvo istoriju apie masinu supainiojima, bet dar nebuvo, kad kas pirkinius svetimoje masinoje kraustytu lotuliukas.gif
Atsakyti