QUOTE(&Barbara @ 2010 08 28, 22:47)
Atsitikimas pries pora metu..
Gyvenome su drauge vieno kambario bute dviese, studentavome. savaitgali drauge isvaziavo i gimta miesta, as likau namie viena.
bijojau miegoti.. ilgai varciausi, na, galu gale uzmigau. tik uzsnudau, girdziu- skambutis i duris. galvoju vaidenasi.. Beldzia.. nu visai issigandau. vel skambina, jezau, galvoju kas cia dabar vidurij akties. prieinu prie duru po triusikais ir maikute. atrakinu (pati taip maniau kad "atrakinu") atidarau duris- ten jaunas vyriskis, kaimynas is priesais buto, sako: panele, uzsirakinkite, atidaros durys pas jus. as stoviu sau susivelus, po tais savo triusikeliais .. ir sakau , ka cia snekat, as katik atsirakinau
:D nu sako tai ko as cia skambinciau. butu apvpge, isnese is namu tave
siaubas, paskui sutinkant vis geda budavo. nors aciu dievui, geras buvo, perspejo, maza kas butu uzejes..
Ne PO triusikėliais, o SU triusikėliais
QUOTE(Florestina @ 2010 08 28, 23:05)
Mums panašiai buvo
Prieš kokius metus ar du susiruošėm su dukra eiti į polikliniką pasitikrinti, o ji vis lekia visur, aš dar su taše, vežimuku, kažkaip užsižiopsojau laiptinėj, taip ir palikau raktus duryse iš lauko pusės
Prisiminiau tik pakeliui į polikliniką, teko grįžt nepasiekus tikslo, išsigandau, kad kas ištrauks ir neberasiu, ar sugalvos pasisvečiuoti
Dar vieną nutikimą prisiminiau. Čia dar kaip mokinukė buvau. Ėjau iš mokyklos, labai užsimaniau sisiuko, tad skubėjau namo, greit atsirakinau, bėgau iškart į wc ir matyt blogai namų duris po savęs užtrenkiau. Sėdžiu tualete, girdžiu kažkas pabeldė, galvoju, palauks arba nueis. Paskui girdžiu, įeina
Aš išsigandau, šoku jau nuo unitazo, bandau kelnes mautis ir tuo pačiu lekiu žiūrėt, kas čia įsibrovė. Kažkoks senis stovi koridoriuj ir pradėjo aiškint, kad duris užsirakinčiau kitą kartą
O mano širdis jau kulnuose, išsigandau, kaip jį reikės išprašyt iš savo namų
bet pats išėjo...