Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Florestina @ 2010 08 21, 21:01)
Šiandien pas kaimynus inkurtuvės

Įsivaizduoju, kaip nemalonu buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasario.gaiva @ 2010 08 21, 22:07)
Įsivaizduoju, kaip nemalonu buvo  doh.gif

Aha ir mano vardą iš kažkur žino, nors tikrai nesu buto savininkė. Kartą juos pagavau ir apibariau už šlapinimąsi ant laiptų (juk smirdi)- tai dabar kartais sulaukiam jų keršto. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricca* @ 2010 08 19, 16:31)
Juokės, nes kai supratau kas čia atsitiko puoliau skambinti ir atsiprašinėti smile.gif

Kažkaip ne į temą, bet prisiminiau, kaip mano kambariokė visiškai girta 5 ryto parašė dėstytojai žinutę: "Į egzaminą neateisiu, nes blogai jaučiuosi morališkai". Ryte atsitokėjo, ką padarė, bet... nu ką... Gerai, kad dėstytoja pati gerai pričiuožusi - nieko nesakė.

O man pačiai teko ne kartą išsiųsti sms ne tam žmogui. Kartą draugei norėjau pasiskųsti blogu vyro elegesiu ir... vyrui nusiunčiau. Bet tai labai į naudą išėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 23 rugpjūčio 2010 - 08:57
Geeeras. Juodai prisijuokiau iš kaimynės Florestinos ir laidotuvių lotuliukas.gif
Atsakyti
o man karta buvo... lotuliukas.gif pamaciau drauge..puoliau begt, sakau pakybinsiu 4u.gif uzsoku as jai ant kupros, per kakla apkabinus-o ten atsisuka kitas zmogus blink.gif blink.gif blink.gif galvojau is gedos numirsiu doh.gif atsiprasiau, bet iki siol prisiminus nueina per nugara bigsmile.gif

o cia dar nesenai su mama ejome ir sutikom giminaicius...na pusseseres vyras tox storas vyras, bajavas...nu o mamos liezuvis bajavesnis, kai uzvele: "o brangioji, kokia tu pasitaisiusi-ziuriu vyra ka vejies, ka vejies blush2.gif " ta akimirka visi nutilo, kazkas atsikrenkste...o mama stovi tokia bigsmile.gif mina nutaisius, kaip niekur nieko...man akiu tuomet nebuvo kur deti doh.gif o ji iki siol durniu ijungus-gi nieko tokio buti storu zmogum doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 28, 14:31)
o man karta buvo... lotuliukas.gif pamaciau drauge..puoliau begt, sakau pakybinsiu 4u.gif uzsoku as jai ant kupros, per kakla apkabinus-o ten atsisuka kitas zmogus blink.gif  blink.gif  blink.gif galvojau is gedos numirsiu doh.gif atsiprasiau, bet iki siol prisiminus nueina per nugara bigsmile.gif

o cia dar nesenai su mama ejome ir sutikom giminaicius...na pusseseres vyras tox storas vyras, bajavas...nu o mamos liezuvis bajavesnis, kai uzvele: "o brangioji, kokia tu pasitaisiusi-ziuriu vyra ka vejies, ka vejies blush2.gif " ta akimirka visi nutilo, kazkas atsikrenkste...o mama stovi tokia bigsmile.gif mina nutaisius, kaip niekur nieko...man akiu tuomet nebuvo kur deti doh.gif o ji iki siol durniu ijungus-gi nieko tokio buti storu zmogum doh.gif  bigsmile.gif

o cia taip istikruju ir buvo??omggg :DDDDDDDD
Atsakyti
Tai irgi situacija su sms zinutemis. Drauge pasiguode, kad susipyko su vaikinu, issipasakojo kas kaip. O as rasau sms tokiam vaikinui, bendram pazistamam,- ir vel ji su vaikinu susipyko, viska perpasakoju ir sms aisku issiunciu draugei.... doh.gif Reikia isivaizduoti kaip ji ant manes supyko ir nieko man daugiau apie save nepasakodavo

O siaip tai dazniausiai buna geda del laiku neprikasto liezuvio... Daznai lepteliu kazka, ypac supykusi, po to buna labai geda kad pasikarsciavau, o zmones to nevertina kaip pasikarciavimo juk, pagalvoja - kokia durne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2010 08 28, 16:53)
o cia taip istikruju ir buvo??omggg :DDDDDDDD

taip, buvo ir dar 3 kartus buvo kai begau apsikabint ir teko prabegt pro sali lotuliukas.gif nes ir labai panasus zmones pasitaike biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinita: 28 rugpjūčio 2010 - 18:58
Atsitikimas pries pora metu..
Gyvenome su drauge vieno kambario bute dviese, studentavome. savaitgali drauge isvaziavo i gimta miesta, as likau namie viena.
bijojau miegoti.. ilgai varciausi, na, galu gale uzmigau. tik uzsnudau, girdziu- skambutis i duris. galvoju vaidenasi.. Beldzia.. nu visai issigandau. vel skambina, jezau, galvoju kas cia dabar vidurij akties. prieinu prie duru po triusikais ir maikute. atrakinu (pati taip maniau kad "atrakinu") atidarau duris- ten jaunas vyriskis, kaimynas is priesais buto, sako: panele, uzsirakinkite, atidaros durys pas jus. as stoviu sau susivelus, po tais savo triusikeliais .. ir sakau , ka cia snekat, as katik atsirakinau biggrin.gif:D:D nu sako tai ko as cia skambinciau. butu apvpge, isnese is namu tave biggrin.gif
siaubas, paskui sutinkant vis geda budavo. nors aciu dievui, geras buvo, perspejo, maza kas butu uzejes..
Atsakyti
QUOTE(&Barbara @ 2010 08 28, 22:47)

Mūsų kaimynams panašiai buvo. Grįžtu iš parduotuvės, žiūriu, gretimam bute duryse palikti raktai. Parėjus mamai pasakiau, ji bandė belsti, bet niekas neatsiliepia. Išnešė rūšiuojamas atliekas, mato, kad kaimynų paauglys sūnus stovi prie lango, o raktai tai spynoj kabo. Beldžia, niekas neatidaro, jie pas save atjungę durų skambutį, nes turi dar vieną mažą vaikai, o jis labai išsigąsta tų visokių skambučių, jie net telefonspynę bute atjungę- tai kas pas juos eina, mums skambina, sako, kad pas juos eina ir įleidžiam tada. Tada paskambino į bendriją, sako gal turit kontaktus kieno nors iš suaugusiųjų. Sekretorė turėjo šeimininkės mobilų- tai jai paskambino, moteris sako, kad negali būti, bet vis tik perskambino sūnui. Pasirodo, kad ji parvedė namo mažąjį, jį paliko su vyresniuoju, o pati išėjo į polikliniką. Vyresnysis žaidė kompu ir negirdėjo mūsų beldimo, bet kai motina paskambino, raktus išėmė, pasirodo ten buvo jo raktai.
Mes galėjom išimti, bet neduok Dieve, juos apvogs- tai sakys, kad mes jų raktus buvom paėmę ir kopijas pasidarėm.
Atsakyti
QUOTE(&Barbara @ 2010 08 28, 22:47)
Atsitikimas pries pora metu..
Gyvenome su drauge vieno kambario bute dviese, studentavome. savaitgali drauge isvaziavo i gimta miesta, as likau namie viena.
bijojau miegoti.. ilgai varciausi, na, galu gale uzmigau. tik uzsnudau, girdziu- skambutis i duris. galvoju vaidenasi.. Beldzia.. nu visai issigandau. vel skambina, jezau, galvoju kas cia dabar vidurij akties. prieinu prie duru po triusikais ir maikute. atrakinu (pati taip maniau kad "atrakinu") atidarau duris- ten jaunas vyriskis, kaimynas is priesais buto, sako: panele, uzsirakinkite, atidaros durys pas jus. as stoviu sau susivelus, po tais savo triusikeliais .. ir sakau , ka cia snekat, as katik atsirakinau biggrin.gif:D:D nu sako tai ko as cia skambinciau. butu apvpge, isnese is namu tave biggrin.gif
siaubas, paskui sutinkant vis geda budavo. nors aciu dievui, geras buvo, perspejo, maza kas butu uzejes..

Ne PO triusikėliais, o SU triusikėliais blush2.gif

QUOTE(Florestina @ 2010 08 28, 23:05)

Mums panašiai buvo doh.gif Prieš kokius metus ar du susiruošėm su dukra eiti į polikliniką pasitikrinti, o ji vis lekia visur, aš dar su taše, vežimuku, kažkaip užsižiopsojau laiptinėj, taip ir palikau raktus duryse iš lauko pusės doh.gif Prisiminiau tik pakeliui į polikliniką, teko grįžt nepasiekus tikslo, išsigandau, kad kas ištrauks ir neberasiu, ar sugalvos pasisvečiuoti biggrin.gif

Dar vieną nutikimą prisiminiau. Čia dar kaip mokinukė buvau. Ėjau iš mokyklos, labai užsimaniau sisiuko, tad skubėjau namo, greit atsirakinau, bėgau iškart į wc ir matyt blogai namų duris po savęs užtrenkiau. Sėdžiu tualete, girdžiu kažkas pabeldė, galvoju, palauks arba nueis. Paskui girdžiu, įeina blink.gif Aš išsigandau, šoku jau nuo unitazo, bandau kelnes mautis ir tuo pačiu lekiu žiūrėt, kas čia įsibrovė. Kažkoks senis stovi koridoriuj ir pradėjo aiškint, kad duris užsirakinčiau kitą kartą blink.gif O mano širdis jau kulnuose, išsigandau, kaip jį reikės išprašyt iš savo namų doh.gif bet pats išėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 29 rugpjūčio 2010 - 12:54
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 29, 14:50)
Dar vieną nutikimą prisiminiau. Čia dar kaip mokinukė buvau. Ėjau iš mokyklos, labai užsimaniau sisiuko, tad skubėjau namo, greit atsirakinau, bėgau iškart į wc ir matyt blogai namų duris po savęs užtrenkiau. Sėdžiu tualete, girdžiu kažkas pabeldė, galvoju, palauks arba nueis. Paskui girdžiu, įeina  blink.gif  Aš išsigandau, šoku jau nuo unitazo, bandau kelnes mautis ir tuo pačiu lekiu žiūrėt, kas čia įsibrovė. Kažkoks senis stovi koridoriuj ir pradėjo aiškint, kad duris užsirakinčiau kitą kartą  blink.gif  O mano širdis jau kulnuose, išsigandau, kaip jį reikės išprašyt iš savo namų doh.gif  bet pats išėjo...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar gerai, kad su nuogu užpakaliu neišbėgot. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taškė.: 29 rugpjūčio 2010 - 13:38