Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(*Ricca* @ 2010 08 19, 14:16)
Aš savo vadovui esu išsiuntusi žinutę (netyčia aišku) "branguti, aš jau važiuoju namo" smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 08 19, 14:41)
lotuliukas.gif  Kažin ką vadovas pamanė ?

Juokės, nes kai supratau kas čia atsitiko puoliau skambinti ir atsiprašinėti smile.gif
Atsakyti
Gerai, kad nepasiūlė padraugauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricca* @ 2010 08 19, 16:31)
Juokės, nes kai supratau kas čia atsitiko puoliau skambinti ir atsiprašinėti smile.gif

Juokinga situacija.
lotuliukas.gif
Atsakyti
Dvi istorijos is parodu.
Bevaiksciodama po paroda uzsimaniau pas "nykstukus". Buvau kartu su sunum-tai reikejo sau ir jam rankytes nuplauti pries uzeinant i kabina. Kol rankytes ploviau is vienos kabinos pasigirdo labai garsus "pirst" ir kelis kartus. Mano mazius- kas cia per garsas? As jam -nieko negirdziu (atseit). Uzeinam i kabina reikaliukus atlikti ir vel salia garsiai pirsnoja. Mano mazius garsiai-kas cia per garsai? doh.gif As tyliai-kazkas kaku daro. Atlike reikalus vel rankytes nusiplovem ir isejom...lydimi garsu. Gi viskas zmogiska ir suprantama, tik labai nemalonu buvo,kad vaikas taip garsiai klausinejo blush2.gif O moteriske ilgokai uzsibuvo-turbut jai paciai buvo geda po tokiu komentaru iseiti kol as su sunumi ten buvau.

Kita istorija- su broliu buvom didziuleje tarptautineje parodoje. Sumanem ir i LT stenda nueiti,kaip sakant saviskius palaikyti. Uzeinam ir prie musu is karto toks vyriukas prisistato ir klausia-can i help you?. As jam- galite. Jis- Excuse me. I did not understand. As vel- taip, galite padeti. O jis toks susimetes israudes- Excuse me...oi, atsiprasau...taip? Mes su broliu ji kalbinti pradejome, bet vyriukas nuo soko sunkiai begalejo atsigauti ir tik vos keleta sakiniu islemeno. Tai mes greitai pasisalinom, nebenorejom jo traumuoti.
Atsakyti
QUOTE(*Ricca* @ 2010 08 19, 14:16)
Aš savo vadovui esu išsiuntusi žinutę (netyčia aišku) "branguti, aš jau važiuoju namo" smile.gif

Aš esu dėstytoją su Kalėdom pasveikinus nelabai dėstytojui tinkančia žinute doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 08 18, 18:30)
o kaimynui Algirdui tokia apranga butu kaip tik?  rolleyes.gif

Jam nesimatytų.
Atsakyti
Man buvo, kad skubedama skambinau MB. Greit suspaudziau telefono mygtukus, deja brangusis neatsiliepe, o isijunge balso pastas. Na, ka galvoju, kad jau nepavyko pakalbet tai bent geros dienos brangiausiajam palinkesiu hihihi.gif ir pradejau: na, kur prapuolei meskine, kad neatsiliepi, bausme uz tai drabuziu nuplesimas vakare..RRRR
Kazkaip po keliu minuciu sumasciau pasiziureti rinktus numerius ir isaiskeja, kad sugebejau paskambinti savo pazystamos vyrui, jau taip nemalonu pasidare, kad net viduriai apsiverte blush2.gif O geriausia, kad jis man atskambino palinketi geros dienos, sakiau prasmrgsiu i zeme is gedos ir juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leila': 21 rugpjūčio 2010 - 00:26
Čia visai neseniai tokia moteris paprašė vaikus pasaugoti, nes jai reikėjo į laidotuves savo prosenelės. Važiavo jie tryse ( tėvas, motina ir vyresnis sūnus(ale labai protingas jis)). Na ir ką, grįžta visi juokdamiesi, sako- nepatikėsi. Nuvarėm nusipirkom vainiką, tokį gražų, brangų. einam visi susikaupę į šarvojimo salę, persižegnojom, nunešėm vainiką padėjom, o žmonių tiek daug aplink karstą,vos ten įspaudėm tą vainiką. Na tai galvojam ir nelysim mes rpei to karsto arti dabar,nuėjom atsisėdom, žiūrėm,kad nei vieno pažįstamo žmogaus. Sėdi už mūsų kažkoks vaikinas, norėjau atsisukti paklausti kur puskė su šeima,bet galvoju ai nematytas,tai neklausinėsiu. Įeina dvi bendradarbės mano, pasisveikinau visa nustebusi ką jos čia veikia, galvoju reikia nueiti pažiūrėti prie karsto kaip ten kas. Prieinu, pasistiebiu, žiūriu kostiumas, dar truputi pasistiebiu žiūriu plika galva, jau susižvengdama pasižiūrėjau,kad ne ten atėjom į kažkokio vyro laidotuves pataikėm. Einu jau nebegalėdama prunkščiodama, pasakyti vyrui ir sūnui,kad ne ten atėjom, priėjau, pasakiau, o taip tyliai,kad niekas negalėjo išgirsti,būtume tyliai pasišalinę, tai ne diedas per visą salę,kad užbliovė iš juoko,tai teko greit pasiplauti.
Atsakyti
Mdaa nors esu pakliuvus i kruvas idiotisku situaciju,i ne savo laidotuves pakliut dar neteko.
Atsakyti
Šiandien pas kaimynus inkurtuvės (pagaliau galutinai įsikūrė, nors gyvena jau metus). Jų vaikai išėjo į balkoną ir su kitais giminaičiais aptarinėja kaimynus, o pas mane balkonas atdaras, aš viską girdžiu. Staiga sako: virš mūsų gyvena kumelė vardu Florestina, o aš atitraukiu užuolaidą ir sakau, o po mumis gyvena idiotų banda. Į tai vaikai: svetimų pokalbių klausyt nemandagu, o aš: apkalbinėti kaimynus jiems girdint taip pat nemandagu. Tai kaip movė jie į butą, dabar muziką visu garsu paleido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 21 rugpjūčio 2010 - 20:03
QUOTE(Florestina @ 2010 08 21, 20:01)
Šiandien pas kaimynus inkurtuvės (pagaliau galutinai įsikūrė, nors gyvena jau metus). Jų vaikai išėjo į balkoną ir su kitais giminaičiais aptarinėja kaimynus, o pas mane balkonas atdaras, aš viską girdžiu. Staiga sako: virš mūsų gyvena kumelė vardu Florestina, o aš atitraukiu užuolaidą ir sakau, o po mumis gyvena idiotų banda. Į tai vaikai: svetimų pokalbių klausyt nemandagu, o aš: apkalbinėti kaimynus jiems girdint taip pat nemandagu. Tai kaip movė jie į butą, dabar muziką visu garsu paleido.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prajuokinot thumbup.gif net vyrui perskaiciau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti