Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Florestina @ 2010 08 18, 11:48)
O aš vakar apturėjau gėdingą situaciją. Žodžiu vakare kažkas pradėjo rūkyti balkone ir aš išėjau nusprendusi, kad dabar tai iškokliosiu tą Algirdą iš 8 aukšto, gana čia man smardinti. Išeinu, o ten mano kaimynų sūnus rūko (beje nepilnametis), jis man "Labas vakaras" aš jam atgal ir į butą kaip moviau. Juk buvau nei nuoga, nei apsirengus. Vilkėjau tokią tuniką iki pusės nuoga nugara, o priekyje tik du lopeliai krūtinę dengė už kaklo surišta plonu šniūreliu, o ta mano krūtinė nemaža F dydžio. Vaizdelis aišku buvo super. Sesuo žvengė, sakė, kad kaimynai dabar mane apkaltins sūnaus tvirkinimu.

nagi, tai tam vaikui geda turejo buti, o ne tau rolleyes.gif
Atsakyti
Buvau šiandien Panoramoj. Einu atsargiai, nes apsiavusi tokias šliures, kurių viena vakar suplyšo, o vyras ją paklijavo (nežinau, kiek patikimai). Ir taip sugebėjau sudėlioti kojas, kad viena šliurė, ir dar būtent ta sveikoji, skrido kokius tris metrus į šalį. doh.gif Na, aš pradėjau juoktis, nes, galvoju, jei kas mane mato ir juokiasi, tai gal ne taip stipriai šaipysis, jei matys, kad ir aš juokiuosi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 08 18, 11:48)
...dabar tai iškokliosiu tą Algirdą iš 8 aukšto,
...Vilkėjau tokią tuniką iki pusės nuoga nugara, o priekyje tik du lopeliai krūtinę dengė už kaklo surišta plonu šniūreliu, o ta mano krūtinė nemaža F dydžio.
...kaimynai dabar mane apkaltins sūnaus tvirkinimu.

o kaimynui Algirdui tokia apranga butu kaip tik? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Taškė. @ 2010 08 05, 20:09)
O man kažkada irgi labai nemaloni situacija buvo. Lipu iš truliko, ir užkliuvau už kažko. Ir taip pasilenkus į priekį kad skrendu su veidu į kažkokio vyro žopą. Tas atsisuko toks visas persigandęs ir žiūri. Aš  visa susigėdus į kojas pasileidau, net neatsiprašius.  lotuliukas.gif

o as is autobuso tiesiai i siuksliadeze... blush2.gif blush2.gif blush2.gif net ir dabar prisiminus negaliu nustot juoktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 08 18, 16:38)
Buvau šiandien Panoramoj. Einu atsargiai, nes apsiavusi tokias šliures, kurių viena vakar suplyšo, o vyras ją paklijavo (nežinau, kiek patikimai). Ir taip sugebėjau sudėlioti kojas, kad viena šliurė, ir dar būtent ta sveikoji, skrido kokius tris metrus į šalį. doh.gif Na, aš pradėjau juoktis, nes, galvoju, jei kas mane mato ir juokiasi, tai gal ne taip stipriai šaipysis, jei matys, kad ir aš juokiuosi. lotuliukas.gif

net balsu nusijuokiau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prisijuokiau.. thumbup.gif Prisiminiau ir aš vieną savo įvykį. Dar buvau studentė, turėjau tokią didelę, kvadratinę, rankinę., nešiodavau rankoje, ne ant peties. Laukėm su drauge autobuso, stotelėje buvom tik mes dvi, ji pirma įlipo, aš paskui ir po manęs labai greitai susiskleidė durys ir prispaudė rankinę.. doh.gif Autobusas, tas ilgiausias "garmoškė" aš įlipau per galines duris, ir likau stovėti ant pirmo laiptelio, vairuotojas manęs tikrai nematė.. biggrin.gif Draugė atėjo ieškoti ir pradėjo juoktis, gerai, kad nebuvo gale iš viso žmonių, bet kokia gėda.. blush2.gif Iš lauko pusės gerai turėjo atrodyti. Prastovėjau iki sekančio sustojimo. Po to įvykio rankinė pirma įlipdavo į autobusą.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 07 14, 12:20)
Kartą vaikystėje, kai dar tik pradinėse klasėse mokiausi, simpatizavau vienam mamos draugės sūnui. Ir vieną dieną pasiėmė ji mane kartu su sūnum pasivaiksčioti. Vaiksčiojom vaikščiojom, kaip ir viskas gerai būtų, bet labai užsimaniau į tualetą, o kažkodėl gėdijausi pasakyt, visgi simpatija šalia buvo  doh.gif Tai ir nusprendė mano vaikiška galvelė, kad geriau į kelnes biškį padaryt.  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Deja gavosi ne biškį, o kaip reikiant, tai namo per visą miestą ėjau visa smirdinti ir dar iš tolo šviečiančiu šlapiu klynu, nes buvau šviesiom kelnytėm.  blush2.gif Po to karto  mama ne kartą iš manęs juokėsi, kaip prieš  savo meilę apsisisiojau.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif mirštu lotuliukas.gif

jungiuosi ir aš į jūsų būrį.. 4u.gif istorijų turiu begalybę.. ir kulnus buvau prie prekybcentrių palikusi..ir į stiklines duris įsiplojusi...jau nekalbu apie tai, kad labai dažnai savo MB parduotuvėje 'pametu' va nesenai ir vėl.. pasilenkiau grybų prisidėti į maišiuką, jis lyg ir šalia stovėjo.. aš jam ranką ištiesus sakau paimk ir duok dar maišiuką-morkų pridėsiu. neima blink.gif ir ne, kad pasižiūrėčiau, aš jam garsiau sakau: "tu ką negirdi? imk gi sakau" girdžiu, MB visai ne savo balsu sako: 'panele, aš grybų nepirksiu' lotuliukas.gif pakeliu akis, o ten senukas stovi išsigandęs, laukia, kol aš jam vietą prie morkų užleisiu doh.gif MB galvojau nebeišeis iš tos parduotuvės.. taip susirietė lotuliukas.gif sako, senukų baugintoja, per tave dabar žmogų nemiga kankins blush2.gif

ir dar prisimenu,kaip čia kažkuri jau pasakojo, kad balsų telefonu neatpažino...MB namuose pas savo tėvus buvo, aš jam skambinau paklausti, kada grįš... skambinu.. nekelia.. skambinu dar kart nekelia.. blink.gif trečią kartą skambinu - ALIO. Aš jam - Labas, zuikeli, kur tu taip ilgai, aš jau pasiilgau, kaip greit pas mane eisi? o man balsas į rageli : LABAS. ZUIKELIS RŪSĮ. ČIA SAULIUS (MB brolis pakėlė ragelį, nes pagalvojo, kad kažkas svarbaus, jog taip nerimstu ir skambinu be perstojo) lotuliukas.gif lotuliukas.gif galvojau numirsiu iš gėdos .. Dabar (retais atvejais) jeigu pakelia MB brolis ragelį iš karto sako - ČIA SAULIUS. ZUIKELIS (ten ir ten) doh.gif lotuliukas.gif
P.S.bet tai Jūs ir šaunuolės, miegosiu dabar kaip kūdikis jaučiu šitiek linksmybių prisiskaičius.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 08 18, 18:30)
o kaimynui Algirdui tokia apranga butu kaip tik?  rolleyes.gif

Super pastaba thumbup.gif lotuliukas.gif
Gal tas rūbas kaip tik Algirdui ir buvo skirtas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2010 08 19, 12:00)
Super pastaba thumbup.gif  lotuliukas.gif
Gal tas rūbas kaip tik Algirdui ir buvo skirtas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nu tikrai, o gal ir tikriausiai bigsmile.gif
Atsakyti
na ir as apturejau geda. As dirbu parduotuveje, moteris nusipirko preke ir dar siaip kalbejom apie gyvenima, iseinant padekojo uz puiku aptarnavima ir palinkejo geros prekybo. o as kaip iptarus kad zmones linki geros dienos as nieko net nepagalvojus instinktyviai: aciu jums taip pat... ji net atsisuko, dieve kaip geda buvo... blush2.gif
Atsakyti
Aš savo vadovui esu išsiuntusi žinutę (netyčia aišku) "branguti, aš jau važiuoju namo" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricca* @ 2010 08 19, 15:16)
Aš savo vadovui esu išsiuntusi žinutę (netyčia aišku) "branguti, aš jau važiuoju namo" smile.gif

lotuliukas.gif Kažin ką vadovas pamanė ?
Atsakyti