QUOTE(*IsaDora* @ 2010 07 14, 12:20)
Kartą vaikystėje, kai dar tik pradinėse klasėse mokiausi, simpatizavau vienam mamos draugės sūnui. Ir vieną dieną pasiėmė ji mane kartu su sūnum pasivaiksčioti. Vaiksčiojom vaikščiojom, kaip ir viskas gerai būtų, bet labai užsimaniau į tualetą, o kažkodėl gėdijausi pasakyt, visgi simpatija šalia buvo
Tai ir nusprendė mano vaikiška galvelė, kad geriau į kelnes biškį padaryt.
Deja gavosi ne biškį, o kaip reikiant, tai namo per visą miestą ėjau visa smirdinti ir dar iš tolo šviečiančiu šlapiu klynu, nes buvau šviesiom kelnytėm.
Po to karto mama ne kartą iš manęs juokėsi, kaip prieš savo meilę apsisisiojau.
mirštu
jungiuosi ir aš į jūsų būrį..
istorijų turiu begalybę.. ir kulnus buvau prie prekybcentrių palikusi..ir į stiklines duris įsiplojusi...jau nekalbu apie tai, kad labai dažnai savo MB parduotuvėje 'pametu' va nesenai ir vėl.. pasilenkiau grybų prisidėti į maišiuką, jis lyg ir šalia stovėjo.. aš jam ranką ištiesus sakau paimk ir duok dar maišiuką-morkų pridėsiu. neima
ir ne, kad pasižiūrėčiau, aš jam garsiau sakau: "tu ką negirdi? imk gi sakau" girdžiu, MB visai ne savo balsu sako: 'panele, aš grybų nepirksiu'
pakeliu akis, o ten senukas stovi išsigandęs, laukia, kol aš jam vietą prie morkų užleisiu
MB galvojau nebeišeis iš tos parduotuvės.. taip susirietė
sako, senukų baugintoja, per tave dabar žmogų nemiga kankins
ir dar prisimenu,kaip čia kažkuri jau pasakojo, kad balsų telefonu neatpažino...MB namuose pas savo tėvus buvo, aš jam skambinau paklausti, kada grįš... skambinu.. nekelia.. skambinu dar kart nekelia..
trečią kartą skambinu - ALIO. Aš jam - Labas, zuikeli, kur tu taip ilgai, aš jau pasiilgau, kaip greit pas mane eisi? o man balsas į rageli : LABAS. ZUIKELIS RŪSĮ. ČIA SAULIUS (MB brolis pakėlė ragelį, nes pagalvojo, kad kažkas svarbaus, jog taip nerimstu ir skambinu be perstojo)
galvojau numirsiu iš gėdos .. Dabar (retais atvejais) jeigu pakelia MB brolis ragelį iš karto sako - ČIA SAULIUS. ZUIKELIS (ten ir ten)
P.S.bet tai Jūs ir šaunuolės, miegosiu dabar kaip kūdikis jaučiu šitiek linksmybių prisiskaičius..