Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(*badabum* @ 2010 08 11, 00:24)
prisijuokiau beskaitydama  lotuliukas.gif

pragyvenau su tevais 18 metu nuosavam name, kuris niekda nebudavo tuscias, vis koks seimo narys sukiodavosi. Ir neturejau iprocio pasiimti raktus, kai iseidavau is namu.
Kai istojau i universiteta ir persikrausciau gyventi viena, vis turedavau nuotykiu del pamirstu raktu.

jei ne paslaptis, kuo tuos seimo narius jūsų namai taip traukė? lotuliukas.gif
Atsakyti
Važiavau troleibusu su grupioke. Nelabai su ja bendrauti man išėjo, bet taip jau būdavo, kad labai dažnai ta pačia kryptim tekdavo važiuoti. Taigi važiuojam stovėdamos, nes visos vietos buvo užimtos. Išsisėmė mūsų kalba, kaip dažnai būdavo, tai abi tylėjom. Aš užsižiūrėjau pro langą. Po kelių minučių kažką užsinorėjau pasakyti ir sakau sau nenuleidusi akių nuo lango. Žiūriu, kad nesulaukiu atsakymo. Atsisuku ir matau, kad ta grupiokė nuėjo į laisvą vietą atsisėsti manęs neperspėjus, o aš šnekuosi gan garsiai su savim. Visi žmonės žiūrėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medelė @ 2010 08 12, 00:01)
......... Po kelių minučių kažką užsinorėjau pasakyti ir sakau sau nenuleidusi akių nuo lango. Žiūriu, kad nesulaukiu atsakymo. Atsisuku ir matau, kad ta grupiokė nuėjo į laisvą vietą atsisėsti manęs neperspėjus, o aš šnekuosi gan garsiai su savim. Visi žmonės žiūrėjo  blush2.gif

.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Labai juokinga
Atsakyti
Na ir aš papasakosiu smile.gif Prekybos centras, sustojom su vyru vaisių skyriuje, žmonių daug, aš įmu supakuotus vaisius ir dedu, dedu į šalia stovinčio (maniau savo vyro krepšelį), ir garsiai kalbu ką gaminsiu vakarienei, ką dar reikia nusipirkti, ir kažkodėl pagalvoju, o ko jis tyli, su viskuo sutinka... žvilgt, visai ne mano vyras, žiūri toks pasimetęs, bet nieko nesako. Kokia gėda buvo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 08 12, 07:42)
Na ir aš papasakosiu smile.gif Prekybos centras, sustojom su vyru vaisių skyriuje, žmonių daug, aš įmu supakuotus vaisius ir dedu, dedu į šalia stovinčio (maniau savo vyro krepšelį), ir garsiai kalbu ką gaminsiu vakarienei, ką dar reikia nusipirkti, ir kažkodėl pagalvoju, o ko jis tyli, su viskuo sutinka... žvilgt, visai ne mano vyras, žiūri toks pasimetęs, bet nieko nesako. Kokia gėda buvo....  doh.gif

būčiau sakius, ko čia tyli, ar ir tu vakarienės nori lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiūriu, daugiausia situacijų prekybcentriuose nutinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 12, 16:30)
Žiūriu, daugiausia situacijų prekybcentriuose nutinka  biggrin.gif

ir tokių vienodų smile.gif .
Atsakyti
Vestuvuvės. Prie bažnyčios sau viena vežimuką vežioju. Netoli kitų vestuvininkų kompanija laukia eilės. Pastebiu, kad keleto vyriškių žvilgsniai vis į mano pusę. O kas man, trumpa suknele pasipuošus tongue.gif Neužilgo nueinu į bažnyčią. Po visų ceremonijų, einam fotkintis, prilekia svočia ir traukia į šoną- pasirodo neužtrauktas suknelės užtrauktukas per visą šoną nuo krūtinės iki pat šlaunų. O buvau nulėkusi į mašiną vaiko pamaitinti, suknelė laisvoka, tai ir nepajutau, kad neužsitraukiau užtrauktuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2010 08 12, 18:41)
Vestuvuvės. Prie bažnyčios sau viena vežimuką vežioju. Netoli kitų vestuvininkų kompanija laukia eilės. Pastebiu, kad keleto vyriškių žvilgsniai vis į mano pusę. O kas man, trumpa suknele pasipuošus tongue.gif  Neužilgo nueinu į bažnyčią. Po visų ceremonijų, einam fotkintis, prilekia svočia ir traukia į šoną- pasirodo neužtrauktas suknelės užtrauktukas per visą šoną nuo krūtinės iki pat šlaunų. O buvau nulėkusi į mašiną vaiko pamaitinti, suknelė laisvoka, tai ir nepajutau, kad neužsitraukiau užtrauktuko ax.gif

thumbup.gif nerealu.
Atsakyti
Man šiandien buvo....
Su vaikais akropoly atsidūrus, sumanėmė nusipirkti 'soprano' ledų. (tie vafliniais kūgeliais)
Atsisėdom, kad niekam netrukdyti, šnekučiuojamės, valgom tuos ledus...
na ir aš nevalyvai tą ledą kelis kartus normaliai apžiojau.... doh.gif pakeliu akis, o į mane du vyrukai stovi ir įdėmiai spokso doh.gif
kai supratau apie ką jie pagalvojo , norėjosi prasmegti.
ir jie taip "susivėlė", susimėtė ir apsisukę pabėgo
Vėliau toks durnas juokas apėmė...
Atsakyti
[quote=Daile,2010 08 12, 21:01]

Na, sakyciau , kad Jums taip tik pasirode, o tie vyrukai siaip ziurejo ir galvojo ka nors ,arba isvis nieko negalvojo, bet man neseniai prisipazino vienas senas palaidunas, kad ji labai jaudina kai pamato moteris valgant bananus...nu tai ko gero ir vaikinukai buvo suzaveti... biggrin.gif
Atsakyti
As tai buvau per plauka nuo dideles gedos biggrin.gif Isleistuves aktu salej. Ant scenos stovi Kubilius ir direktore, mazdaug, uzlipi, tau Kubilius ranka paspaudzia, direktore, pasiemi atestata ir lipi zemyn. Ir visa tai pries pilna zmoniu sale. I scena uzlipt laiptukais reikejo, gal 5 kokie. Nu ir mano eile atejo, einu as su aukstais kablais, visa susinervinus, lipu laiptais, ir ant pacio virsutinio kazkaip nepataikiau, pirstai uzkliuvo, jau buvau begriunanti bet taip gracingai soktelejau ir atsistojau ant koju. vienu zodziu dar kiek ir buciau plojusis veidu i zeme tiesiai po Kubiliaus kojom pries pilna sale zmoniu biggrin.gif
Atsakyti