QUOTE(EVOY© @ 2010 10 07, 10:59)
1)
Šiokia tokia suvestinė yra tame pačiame puslapyje. Jei netingite gilintis- ten pat atrasite ir daugiau nuorodų.
....
2)
Litanijas mes ir patys mokame rašyti. Mums geriau vaizdų tvarkingai paduokite.
Reikalaujame. Negi ignoruosite visuomenės poreikius?
....
3)
Neseniai teko šiuo klausimu padiskutuoti su nė kiek ne blogesne programine įranga besinaudojančiu ir vien rekuperacine gyvenančiu profu- konkretaus namo išpildimui. Jis atstovavo kraštutiniam pesimizmui (2.500 Lt per 10 metų)- aš kraštutiniam optimizmui (18.000 Lt per 10 metų). Tiesa kaip visada pasirodė kažkur per vidurį
....
4)
Palaukit palaukit! Pagausiu kada ir jus abu! Ateis dar ta diena, kai ir man bus linksma.
Šiokia tokia suvestinė yra tame pačiame puslapyje. Jei netingite gilintis- ten pat atrasite ir daugiau nuorodų.
....
2)
Litanijas mes ir patys mokame rašyti. Mums geriau vaizdų tvarkingai paduokite.
Reikalaujame. Negi ignoruosite visuomenės poreikius?
....
3)
Neseniai teko šiuo klausimu padiskutuoti su nė kiek ne blogesne programine įranga besinaudojančiu ir vien rekuperacine gyvenančiu profu- konkretaus namo išpildimui. Jis atstovavo kraštutiniam pesimizmui (2.500 Lt per 10 metų)- aš kraštutiniam optimizmui (18.000 Lt per 10 metų). Tiesa kaip visada pasirodė kažkur per vidurį
....
4)
Palaukit palaukit! Pagausiu kada ir jus abu! Ateis dar ta diena, kai ir man bus linksma.
1) Vokiškai literatūros daug, bet problema vistiek ta pati kaip ir kitiems "Nešprekinu" vokiškai Reikės su google translate kažką bandyt išsigaudyt.
2) Nu šiaip fotkinti tai mėgstu. Tai jei nesiseks statybininku dirbti, tai bandysiu fotografu pabūti. O jums paliksiu "rašinėlius" prie tų nuotraukų parašyti Manau kolegialiai galėsim nebloga blog'ą užvesti
3) Daug "racijos" jūsų paaiškinimuose, kad šilumokaičio atsiperkamumas labai jau realiatyvus dalykas. Tačiau supratau tiek, kad į 10 metų tilpčiau tikrai, o tai jau yra neblogai.
4) Aga, jau įsivaizduoju kaip mus gaudote po statybų aikštelę Ir dar su Balantainu rankoje Tikrai juokinga būtų
QUOTE(cezas @ 2010 10 07, 11:38)
... tai rusi uzpyle, pamatai sudreko ir t.t. ...
Man irgi labai įdomu koks ten jūsų rūsio išpildymas. Kuriose vietose padarytos klaidos?
QUOTE(Giedruolė @ 2010 10 07, 15:49)
.... žemės šilumokaitį geriausia kloti aplink namą į duobę iškastą rūsiui įrengti ... ar aš ką nors ne taip supratau.
Taip jūs gerai supratote. Būtent apie tokį variantą ir galvoju.