QUOTE(EVOY© @ 2010 09 19, 00:46)
Taigi. Prielaidos:
Na kaip ir matau, manipuliavimas visuotine samone tesiasi

Nepykite, bet man atrodo Jusu argumentacija skirta kaip tik 3 grupei zmoniu

Bet panagrinekime:
1. Tas standartas su 500mm akyto blokeliais - mau maziausiai keistas.. Ypac is karkasines statybos salininko.. vien pamato sustorejimas palaidos visas viltis i taupuma.. o ir sienu kubatura velgi dvigubai brangesne.. todel jusu standartas jau brangesnis..
2. Neziuriu kaip ten paskaiciavote kieki putplascio, tiek to, bet kur dar + smeiges, klijai, setelis, kampai, angokrasciai, pailgejusios palange, atramos pamatines, makrofleksas, ilgesne pastoliu nuoma ir darbai ir t.t.? kiek pamenu mano namo apsiltinime putplasis tesudare 1/3 nuo visu ishlaidu..
3. O kaip gi su mano mylimom banko islaidom?
4. Na prie lagu irgi neproshlal butu prideti darbus.. velgi kiekiu ju nekomentuosiu, bet toks mazas skirtumas istikro mane stebina, jei nera kokios gudrybes is jusu puses tai netgi dziugina.. nu o jei yra tai.. gal paziurejote tik neatidaromu vitrinu kainu skirtumus? arba isvis vien paketu be remu?

beje kazkokiam tyrime moksliniam buvo nurodyta, kad ziema per netgi ir pasyvu langa saules prisildo maziau negu isspinduliojama lauk.. aishq pro nepasyvu dar labiau isspinduliojama, bet jauciu ir prishildo daugiau..

5. Rekuperacija privaloma PN ir neprivaloma ne PN.. taip lengvai nupjauti tas islaidas del kompensavimu patalpu bei katiliniu - ne manau teisinga..
6. Visishkai nesupratau prie ko cia mano pirtele..
7. a)Entuziastas statytu pats karkasini PN - paprasta, pigu (is patyrties su pirtele taip manau) b)Turcius pasamdytu madingiausia firma su architektu ir jam pastatytu ta PN su visais navorotais kol jis atostogauja 3 men maldyvose c) durna boba paklausytu draugu patarimu kreiptis pas patikima pazystoma Rima, kuris pasakytu, kad geriausias PN tai 500mm YTONG blokeliai su 20 cm putplascio - tvirta patikima ir pigu..
8. Na reiketu atsisakyti mano 50 kv svetaines ir 5o kv valgomojo.. vaikai gyventu ne 20 kv kambariose o 10 kv.. Mamyte mano iskeliautu i seneliu prieglauda.. i nama reiktu eiti per lauka, o masina reiketu akasineti kas ryta.. naglima butu sedeti prie zidinio, kviepoti svieziu lauko oru, nebtu kur pabegti nuo vaiku triuksmo, negalima butu sportot su pjuklu miske ir su kirviu lauke, pastoviai skaudetu akys nuo pleskiamos i akys saules, visus laisvus pinigus atiduociau uz 2gunbai dydesi kredita banke ir sugedus brangiam rekuperatoriui netureciau is ko ji pakeisti nauju, todel tektu ji isjungti ir paskubom irengti katyla savo prieshkambarije, vamzdziu radiatoriams tiesti paleis sienas, perdaryti visa vidini dekora del to.. nu ir t.t.