Su gimtadieniu angeli Kamilyte Juk tu su miumis ten kartu Teveliams stiprybes
O kur galima paskaityti istorija?
stiprybes jums
jau antra diena gyvenu tavo skausmu ir meldziuos uz tave ir tavo dukrytes siela, Jennifer.. Atsitiktinai uzejau i angeliuku mamyciu skyreli, net nesitikejau, kad patirsiu tokiu stipriu isgyvenimu.. mane labai sukrete tavo mazyles istorija, skaitydama apsiverkiau gal 4 kartus.. skaiciau, ir laukiau vis laimingos pabaigos, atrodo tiek maldu negalejo likti neisklausyta.. deja.. perskaiciau visus tavo postus, ejau tavo netekties ir skausmo keliu.. nuo vakar negaliu rasti sau vietos, vis meldziuosi, ir neapsakomai liudna, net krutine spaudzia.. tavo angelelis apsigyveno ir mano sirdyje, visada ja prisiminsiu..
mano dukryte taip pat vardu Karolina, jai dabar dveji.. galvoju apie tavo Karolyte, ir glaudziu savaja stipriau nei bet kada.. jusu neapsakomai skaudi istorija ismoke mane dar labiau myleti savo vaikelius, priverte suprasti, kokia laime trapi.. ACIU judviem uz tai..
sviesk amzinai is dangaus aukstybiu savo mamai, zvaigzdele Karolinyte..
mano dukryte taip pat vardu Karolina, jai dabar dveji.. galvoju apie tavo Karolyte, ir glaudziu savaja stipriau nei bet kada.. jusu neapsakomai skaudi istorija ismoke mane dar labiau myleti savo vaikelius, priverte suprasti, kokia laime trapi.. ACIU judviem uz tai..
sviesk amzinai is dangaus aukstybiu savo mamai, zvaigzdele Karolinyte..
Stiprybes jusu seimai