Parduodu du bilietus į Varšuvą. Išvyksta is vilniaus rugpj 5d - 10val vakare, o iš varšuvos išvažiuoja 7tą dieną vakare- vilniuj būna pirmadieni ryte.
Arba galit palaikyti man kompaniją ir keliauti kartu, tada parduociau viena bilieta ir keliauciau pati.
Kaina už du bilietus - 110Lt
Sveikos, parduodu bilietuka Vilnius-Doncaster/sheffield rugpjucio 24d 120lt +vardo keitimas WIZZAIR
Parduodu bilieta is Dublino i Kauna rugpjucio 31 d. + 15 kg bagazas
50 euru + pavardes keitimas
50 euru + pavardes keitimas
turiu 2kuponiukus po 500lt nuolaidai kelionei į Italiją. Skrydžiai į Rimini organizuojami 2011m. Rugsėjo 27d. 7-ioms nakvynėms 3* viešbučiuose su pusryčiais ir vakariene. Kelionės metu aplankysite Veneciją, Romą, Florenciją, turėsite galimybę pasipliškenti Adrijos jūroje bei aplankyti Toskanos vynuogynus. Kaina jau su nuolaida 1680lt/žmogui.
Tiesiog mamytė negali vykti į kelionę, tad norėtų bent už simbolišką kainą (po 50lt) juos parduoti.
Dar yra galimybė vietoj Italijos rinktis kelionę į Turkiją (Antaliją) arba apžvalginę į Stambulą. Jeigu ką sudomins, rašyki a.ž.
Tiesiog mamytė negali vykti į kelionę, tad norėtų bent už simbolišką kainą (po 50lt) juos parduoti.
Dar yra galimybė vietoj Italijos rinktis kelionę į Turkiją (Antaliją) arba apžvalginę į Stambulą. Jeigu ką sudomins, rašyki a.ž.
SKUBIAI parduodu POILSI 5 naktim i Liepoji (LATVIJA). Rezervacija yra nuo 09.01-09.06d. Bet data galima koreguoti... Kaina 50Lt viena para uz visa kambari DELUXE... Laisvai gali vaziuot i sita kambari 4 zmones, siaip as ten buvau 2 suauge ir 3 vaikai ir visi tilpom. Tiesiog dabar truputeli pasikeite planai ir negalim vaziuoti antra karta... VISO KAINA 5 NAKTIM BUTU 250Lt. Tel 865898295, 868777083 arba i AZ
Paskaityti apie viesbutuka, miesta ir atstuma iki juros:
www.liva.lv
Kambarys butu stai toks:
Paskaityti apie viesbutuka, miesta ir atstuma iki juros:
www.liva.lv
Kambarys butu stai toks:
QUOTE(rama.sab @ 2011 08 26, 10:24)
turiu 2kuponiukus po 500lt nuolaidai kelionei į Italiją. Skrydžiai į Rimini organizuojami 2011m. Rugsėjo 27d. 7-ioms nakvynėms 3* viešbučiuose su pusryčiais ir vakariene. Kelionės metu aplankysite Veneciją, Romą, Florenciją, turėsite galimybę pasipliškenti Adrijos jūroje bei aplankyti Toskanos vynuogynus. Kaina jau su nuolaida 1680lt/žmogui.
brangu vis tiek
Kadangi dėl asmeninių priežasčių negaliu skristi, parduodu bilietus:
Avia kompanija - Airbaltic, vardo ir pavardės keitimo išlaidas apmokėčiau aš.
Skrydis Vilnius - Stambulas- Vilnius, 1 bilietas.
Laikas 2011 12 26 - 2012 01 08, bilietas išpirktas su bagažu.
Dėl detalesnės info AŽ arba skambinti telefonu 8612 12715.
Avia kompanija - Airbaltic, vardo ir pavardės keitimo išlaidas apmokėčiau aš.
Skrydis Vilnius - Stambulas- Vilnius, 1 bilietas.
Laikas 2011 12 26 - 2012 01 08, bilietas išpirktas su bagažu.
Dėl detalesnės info AŽ arba skambinti telefonu 8612 12715.
kas turi skrydi kitai savaitei ar dar kitai is Buenos Airiu i Europa ? labai reiketu labai, atsidekociau labai
Papildyta:
labai man reikia labai bilieto is Buenos Airiu i Lietuva ar bent i Latvija, ar lenkija. Tai turetu buti kita savaite ar bent jau dar kita, ir mazdaug iki 2600 lt, tik i prieki. Ar tokia kaina isvis imanoma, gal zinote kaip surasti per kuria svetaine, labai reikia skubiai labai atsidekesiu uz tai
Papildyta:
labai man reikia labai bilieto is Buenos Airiu i Lietuva ar bent i Latvija, ar lenkija. Tai turetu buti kita savaite ar bent jau dar kita, ir mazdaug iki 2600 lt, tik i prieki. Ar tokia kaina isvis imanoma, gal zinote kaip surasti per kuria svetaine, labai reikia skubiai labai atsidekesiu uz tai
QUOTE(minde0445 @ 2012 01 20, 15:04)
kas turi skrydi kitai savaitei ar dar kitai is Buenos Airiu i Europa ? labai reiketu labai, atsidekociau labai
Papildyta:
Papildyta:
Hmm, uz tiek berods nelabai realu Vienas pigesniu variantu butu Buenos Aires-Paryzius sausio 30d 3061Lt, o tada su Ryanair i Kauna uz 46 Eu be bagazo, bet skrydziai is skirtingu oro uostu, tai rizika nespet, jei lektuvas veluotu. Siek tiek pigiau skrydis i Madrida, bet is ten pigios bendroves skraido tik i Varsuva, tai neaisku, kas labiau apsimoka