Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

taip bet tik vos vos ju kaptelejau
Atsakyti
[quote=karalyste,2010 03 29, 15:09]
sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip ax.gif

Ka cia gali kritikuot,kai tokius stebuklus karalyste kuria wub.gif wub.gif wub.gif .Nerasi nei menkiausio taskelio kuri galetum pakritikuot thumbup.gif ,nesuteikiat jus mums tokios progos lotuliukas.gif .
O prie ko kiausinukus klijavot,itariu kad viens prie kito nelabai iseitu,kaip kad paprasti saldainiai g.gif
Atsakyti
[quote=Laura26,2010 03 30, 09:18]
[quote=karalyste,2010 03 29, 15:09]
sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip ax.gif

Ka cia gali kritikuot,kai tokius stebuklus karalyste kuria wub.gif wub.gif wub.gif .Nerasi nei menkiausio taskelio kuri galetum pakritikuot thumbup.gif ,nesuteikiat jus mums tokios progos lotuliukas.gif .
O prie ko kiausinukus klijavot,itariu kad viens prie kito nelabai iseitu,kaip kad paprasti saldainiai g.gif
[/quote]

ant flizelino mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites man iskilo klausimas,kaip padarote triufelinius saldainiu medelius ,kad neliktu,tarpu? blush-anim-cl.gif2:as suprantu kad tarpelius galima paslepti po gelemis,bet man ju kazkaip daug nesinori ,gal yra kitu varijantu g.gif aciu

QUOTE(karalyste @ 2010 03 29, 15:09)
sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip

KARALYSTE tavo medeliai thumbup.gif ,tik man kazkaip tu geliu dirbtiniu per daug ,cia tik mano nuomone blush2.gif ,gal todel kad as ju nelabai megstu blush2.gif
Atsakyti
Darbeliai nuostabūs wub.gif
ačiū už pamokėles aciuks.gif

man dar tokis klausimas iškilo (atsiprašau, neskaičiau pirmų dviejų temų, tad jei yra ten atsakymas - tai man nuorodėlę bent blush2.gif )

ar eina įdėti gipsą į tą vazonėlį ar puodelį taip, kad suvalgius saldainius nuo medelio tą puodelį/vazonėlį panaudoti eitų?

ar reikia įkloti kokį celofaną? ar gipsas lengvai išsiima? kaip darote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 30 kovo 2010 - 08:59
QUOTE(azalija170 @ 2010 03 30, 10:27)
mergaites man iskilo klausimas,kaip padarote triufelinius saldainiu medelius ,kad neliktu,tarpu? blush-anim-cl.gif2:as suprantu kad tarpelius galima paslepti po gelemis,bet man ju kazkaip daug nesinori ,gal yra kitu varijantu g.gif aciu
QUOTE(karalyste @ 2010 03 29, 15:09)
sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip
KARALYSTE tavo medeliai  thumbup.gif  ,tik man kazkaip tu geliu dirbtiniu per daug ,cia tik mano nuomone  blush2.gif ,gal todel kad as ju nelabai megstu  blush2.gif

as ir ju nemegstu ,bet klijentai visada teisus kaip sakoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbora666 @ 2010 03 29, 14:24)
Tikrai yra gražių darbelių, bet ne visi. Nepykit, bet man kažkodel nepatinka šiaip sau darbas, jei jis nėra geras ir gražus. Bet visos esat šaunuolės, darbštuolės 4u.gif

na jau ...tikrai visi darbai grazus ....tiek darbo ideta, meiles ... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi kiek cia graziu medeliu priedeta. As irgi rudeni dariau mamai jubilejaus proga medeli, 1.5kg saldainiu doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
O cia tokia puokste dariau i darzeli rudens sventei.
Nors saldainiukiu cia mazai, daugiau del grozio.
Gipsas dar buvo uzdengtas.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2010 03 30, 08:58)
ar eina įdėti gipsą į tą vazonėlį ar puodelį taip, kad suvalgius saldainius nuo medelio tą puodelį/vazonėlį panaudoti eitų?

ar reikia įkloti kokį celofaną? ar gipsas lengvai išsiima? kaip darote?

ir dar klausimukas - ar to gipso svorio tame vazonėlyje užtenka, kad išlaikytų 1 - 1,5 kg saldainių medelį, ar nereikėtų į tą gipsą dar kokių akmenukų primest (dėl svorio)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 30 kovo 2010 - 15:21
chiki-piki grazus abu medeliai mirksiukas.gif bet pirmasis vis tik labiau wub.gif matosi, kad jam ir daugiau laiko sugaista, viskas suderinta, prabangus toks wub.gif kas gavo turejo but labai nustebintas 4u.gif man ypac patiko medzio kotelio dekoras thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes
pora dieneliu ieskojau kas daro medelius, nes norejau padovanoti tevam kazka neiprasto svenciu proga. ir galu gale nusprendziau pati pabandyti padaryti. ir stai pirmasis mano bandymas smile.gif be virsunes, nes saldainiu pritruko smile.gif
user posted image

o po sio darbelio gavau ir du uzsakymus smile.gif stai jie smile.gif

user posted image
user posted image

atiduodu jusu teismui smile.gif
nors man paciai labai jie mieli smile.gif
Atsakyti