QUOTE(knielita @ 2010 03 27, 08:56)
Ziurint kam nori juos dovanoti ar tiesiog stalui puosti. Man graziausiai atrodo balti su rausvais ar zydrai atsplaviais saldainiai, bet cia jau nuo fantazijos priklauso.
Mes stalui puosti darem tai naudojom keliu rusiu saldainius, na atstojo tas medelis savotiska saldainiu vaza Tad norejosi ivairumo
O dovanojami mociutems buvo padaryti is ju megstamu saldainiu. Krikstateviai gavo butelaicius puostus saldainiais.
O puosimas medziu jau kaip kam patinka. Galima angeliuka patupdyti, asmeniskai man patinka lengvuciai neperkrauti saldainiu medeliai.
Mes stalui puosti darem tai naudojom keliu rusiu saldainius, na atstojo tas medelis savotiska saldainiu vaza Tad norejosi ivairumo
O dovanojami mociutems buvo padaryti is ju megstamu saldainiu. Krikstateviai gavo butelaicius puostus saldainiais.
O puosimas medziu jau kaip kam patinka. Galima angeliuka patupdyti, asmeniskai man patinka lengvuciai neperkrauti saldainiu medeliai.
galvoju 1 stalui papuošti,o kitą krikštatėviams dovanoti.
Na vis dairausi saldainių kokių labiau šventiškesnių,bet nieko gražaus neužmačiau.Nors aišku kur krūvoj ir kur ant medelio-skrtingas vaizdas. Linkstu link rafaelo gal labiau
O kokiu principu butelaičius puošei?Kaip eglutės daromos ar kaip kitaip? ačiū