Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(knielita @ 2010 03 27, 08:56)
Ziurint kam nori juos dovanoti ar tiesiog stalui puosti. Man graziausiai atrodo balti su rausvais ar zydrai atsplaviais saldainiai, bet cia jau nuo fantazijos priklauso.
Mes stalui puosti darem tai naudojom keliu rusiu saldainius, na atstojo tas medelis savotiska saldainiu vaza  ax.gif Tad norejosi ivairumo  ax.gif
O dovanojami mociutems buvo padaryti is ju megstamu saldainiu. Krikstateviai gavo butelaicius puostus saldainiais.
O puosimas medziu jau kaip kam patinka. Galima angeliuka patupdyti, asmeniskai man patinka lengvuciai neperkrauti saldainiu medeliai.

g.gif galvoju 1 stalui papuošti,o kitą krikštatėviams dovanoti.
Na vis dairausi saldainių kokių labiau šventiškesnių,bet nieko gražaus neužmačiau.Nors aišku kur krūvoj ir kur ant medelio-skrtingas vaizdas. Linkstu link rafaelo gal labiau g.gif
O kokiu principu butelaičius puošei?Kaip eglutės daromos ar kaip kitaip? ačiū
Atsakyti
kiekvienas turi savo stiliu aciu kam patinka manasis man asmeniskai jurg@ STILIUS thumbup.gif o seip zirzekliuk pas jus yra ''ruta''sald. parduotuve gal ten kazka grazaus rastum g.gif
Atsakyti
Kiek daug naujų gražių darbelių bigsmile.gif Šaunuolės mergytės thumbup.gif
Atsakyti
negaliu atsogrozet 4u.gif saunuoles visos
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2010 03 28, 00:10)
g.gif  galvoju 1 stalui papuošti,o kitą krikštatėviams dovanoti.
Na vis dairausi saldainių kokių labiau šventiškesnių,bet nieko gražaus neužmačiau.Nors aišku kur krūvoj ir kur ant medelio-skrtingas vaizdas. Linkstu link rafaelo gal labiau g.gif
O kokiu principu butelaičius puošei?Kaip eglutės daromos ar kaip kitaip? ačiū

As krikstateviams dariau ant mazesniu buteliuku. Potekste buvo tokia, kad salia kitu dovanu jie gavo butelaiti, kuri atidaryt gales kai vaikai sves 18 gimtadieni, o kad lengviau laukti butu tai norui numalsinti gales po saldainiuka suvalgyti biggrin.gif O daryta kaip visos saldainiu eglutes, saldainiai tvirtinti ant butelio.
Musu atrode taip:
user posted image
Papildyta:
O medeliai visu super wub.gif wub.gif Vieni uz kitus grazesni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 28 kovo 2010 - 18:57
Tikrai yra gražių darbelių, bet ne visi. Nepykit, bet man kažkodel nepatinka šiaip sau darbas, jei jis nėra geras ir gražus. Bet visos esat šaunuolės, darbštuolės 4u.gif
Atsakyti
Ikeliu ir as savo darbelius ax.gif
http://i050.radikal....b48f885c176.jpg
http://s40.radikal.r...3a6caba207d.jpg
http://s03.radikal.r...2a281c11a2a.jpg
Atsakyti
sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 29, 13:09)
sveikutes ikeliu savo darba jusu teismui tik noreciau ne tik pagyru , bet ir kritikos prasau nesikuklinti ir pasakyti kad ir kaip ax.gif

kritika jus kritika, baisu kad Dievas nenubaustu, tokius darbus kritikuojant.
Darbas vertas tik pagyru, taip pavasariska smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kas per saldainiukai viduje?

Jurkli, ruoseties velykom smile.gif Tas su lizdeliu labai idomus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 29 kovo 2010 - 16:13
velykiniai kiausiniukai kur maximoj yra net pavadinimo neisidemejau blush2.gif o beto mamkaa tave i pagiru puoda idejus tai gyreja butum nr 1 lotuliukas.gif kritiks reikia mirksiukas.gif man
Atsakyti
Nagi pakritikuokite ir mano darbą blush2.gif . Ko dar reiktų, ketvitadieniui turi būti pabaigtas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 03 29, 16:40)
Nagi pakritikuokite ir mano darbą  blush2.gif . Ko dar reiktų, ketvitadieniui turi būti pabaigtas  ax.gif
user posted image

Sveikute smile.gif
Na man atrodo saldainiuku kitokios spalvytės reikėjo ir gal šiek tiek daugiau blush2.gif(na turiu omeny kad nebutinai i gėlytės žiedus tik-sakykim vietoj žalio popieriaus žalius saldainiukus pasirinkti) O i tarpiukus galima kažkokių ūselių pakaišiot ir ant rankenos gal koks drugelis nutūps mirksiukas.gif Derėtų ir karoliukai manau...na čia jau fantazija lotuliukas.gif
Atsakyti