Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 03 26, 16:39)
Saldainių medį dariau krikštynoms, kadangi krikštijom du vaikus tai šaką paėmiau išsišakojusią ir dariau du burbulus. Tik aš smeigiau į žemę ir apdėliojau akmenukais. Pasirodo juos klijuojat saldainius, o aš į kiekvieną įsmeigiau po dantų krapštuką ir susmaigsčiau  doh.gif

o kaip jus ten smaigstete tuos saldainius?ar jie taip ir tvirtai laikesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rciukas @ 2010 03 26, 18:32)

Parodau pirma savo kolekcijoje tikrai pavasarišką darbelį  mirksiukas.gif

kaip grazu wub.gif wub.gif
Gal galit smilkaiu papasakoti is ko padarytas tas, nu net nezinau kaip pavadinti, na tas indas kur saldainiai sudeti ar suklijuoti.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 balandžio 2010 - 10:15
QUOTE(zirzekle @ 2010 03 26, 21:07)
Sveikos,na ir grožių pridėjot...seilę tik varvinu...toli gražu man iki jūsų. sakykit gal kokių idėjų turit krikštynoms?Labai lauksiu minčių ir pavyzdžių blush2.gif  ačiū

Ziurint kam nori juos dovanoti ar tiesiog stalui puosti. Man graziausiai atrodo balti su rausvais ar zydrai atsplaviais saldainiai, bet cia jau nuo fantazijos priklauso.
Mes stalui puosti darem tai naudojom keliu rusiu saldainius, na atstojo tas medelis savotiska saldainiu vaza ax.gif Tad norejosi ivairumo ax.gif
O dovanojami mociutems buvo padaryti is ju megstamu saldainiu. Krikstateviai gavo butelaicius puostus saldainiais.
O puosimas medziu jau kaip kam patinka. Galima angeliuka patupdyti, asmeniskai man patinka lengvuciai neperkrauti saldainiu medeliai.
Atsakyti
karalyste, kaip visada nepakartojama ir kada tu viska suspeji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 03 27, 08:53)
kaip grazu  wub.gif  wub.gif
Gal galit smilkaiu papasakoti is ko padarytas tas, nu net nezinau kaip pavadinti, na tas  indas kur saldainiai sudeti ar suklijuoti.

Sveikute
Na tas "indas" tiksliau gėlytė iš plaušo yra "fabrična" - tokiu buna floristikos prekiu parduotuvėse. O paskui viduriuka dariau is suspausto popieriaus ir klijavau saldainius bei tvirtinau prie kotuko mirksiukas.gif Įkelsiu dar nuotraukyte, nes turbut nelabai matosi kad ten gėlytės žiedas doh.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
atiduodu i jusu teisma savo pirma darbeli blush2.gif
Atsakyti
laaaaaaaaabai grazu tikrai merginos...dirbat issijuosusios pavasary pajutusios thumbup.gif as palauksiu kol dukryte pasveiks iki galo nes vis dar biskiuka temp pakilus ir kibsiu velykiniu dovanu gamint
Atsakyti
nuo nauju ir as saldainlige uzsikreciau, bet nemoku foto ikelt
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidabas: 27 kovo 2010 - 18:04
QUOTE(vaidabas @ 2010 03 27, 18:02)
nuo nauju ir as saldainlige uzsikreciau, bet nemoku foto ikelt
blush2.gif

Ieik cia,ikrauk foto,paspausk melyna knopke ir nukopijuoji antra nuoroda.Belieka ta nuoroda paskui ikelti i zinutes laukeli mirksiukas.gif Laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *finy*: 27 kovo 2010 - 18:15
QUOTE(*finy* @ 2010 03 27, 19:14)
Ieik cia,ikrauk foto,paspausk melyna knopke ir nukopijuoji antra nuoroda.Belieka ta nuoroda paskui ikelti i zinutes laukeli  mirksiukas.gif   Laukiam foto  bigsmile.gif

aciukas, bandau parodyt savo pirmuosius kurinius, gal ir nekokie, bet patys mieliausi blush2.gif
user posted image
Papildyta:
kadangi kazkas pavyko, tai draugams emiau juos vietoj geliu dovanot, o paskui vaikui i mokykla-Kaziuko mugei pridariau..., dar ir dabar karts nuo karto kas uzsipraso thumbup.gif
va ziurejau Karalystes medelius, man patinka jos toks savitas stilius, vazonu apsukimas plausu...
kartasi noris kazka kitaip daryt, bet rankos vistiek daro kaip iprate... ax.gif
va mano kaziukiniai..
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidabas: 27 kovo 2010 - 23:13
Štai mano saldainių medelia,daryti Kalėdoms smile.gif
user posted image
O štai butelis sesei gimtadienio proga smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *4ever: 27 kovo 2010 - 23:28