Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(jurg@ @ 2010 03 24, 22:48)
Sveikutes darbstuolytes 4u.gif
na jus ir duodat, tiek graziu darbeliu pridaret, saunuoles 4u.gif  4u.gif  4u.gif , kaip matau liga sparciai progresuoja
imesiu pora savo paskutiniu medeliu

Labai gražu, fantastika wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurkli @ 2010 03 25, 08:00)
Sveikos merginos, o kaip "čiulpinukus pritvirtinat? klijais?"

Nelabai supratau klausimo, jei čiulpinukai susukti į popierių, tai aišku klijais smile.gif
Atsakyti
jurg@ tu mano nuomone apie tavo darbus zinai tu mano fantazija wub.gif
Papildyta:
o cia paskutinis darbelis mano pavasarejantis krepselis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai visų gražūs darbeliai wub.gif thumbup.gif ir ačiū Jo-vita7 bei Karalysteiuž pamokėles 4u.gif bandysiu ir aš gaminti, tik apsižiūrėjau, kad klijų neturiu ax.gif kalėdoms puočiau šampano butelius, tai klijavau su dvipuse lipnia juosta.

o kas tas flazelinas?ir kur jo būtų galima nusipirkti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušraitė: 25 kovo 2010 - 16:41
labukas merginos oi kiek groziu prilibdet kol manes nebuvo saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Ir vel mane sugundet biggrin.gif Atrodo ner kam tu medziu jau dovanot, namie bent trys stovi, o uzsimaniau dar isbandyt karalystes rodytas pamokeles biggrin.gif
Atsakyti
Saldainių medį dariau krikštynoms, kadangi krikštijom du vaikus tai šaką paėmiau išsišakojusią ir dariau du burbulus. Tik aš smeigiau į žemę ir apdėliojau akmenukais. Pasirodo juos klijuojat saldainius, o aš į kiekvieną įsmeigiau po dantų krapštuką ir susmaigsčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 03 26, 15:39)
Saldainių medį dariau krikštynoms, kadangi krikštijom du vaikus tai šaką paėmiau išsišakojusią ir dariau du burbulus. Tik aš smeigiau į žemę ir apdėliojau akmenukais. Pasirodo juos klijuojat saldainius, o aš į kiekvieną įsmeigiau po dantų krapštuką ir susmaigsčiau  doh.gif

As jei namie naudojam irgi smaigstau, man lengviau saldainius keist buna, sveciai iseina sukaisau naujus ir vel vaza saldainiu pilna biggrin.gif O jei dovanai tai patogiau klijuoti,nors esu dovanojus ir susmaigtytus, atlaike keliones biggrin.gif

Karalyste kiek suprantu kaziuke dalyvavai? O Kaune ar Vilniuj buvai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 26 kovo 2010 - 16:03
Sveikos,na ir saunuoles jus bigsmile.gif thumbup.gif Susigundziau ir as pabandyti pasidaryti.Tik va grizus namucio pamaciau,kad gipso neturiu verysad.gif O jau taip rupi pradeti...
Atsakyti
user posted image
(pasididina)

Na va ir mano pirmasis darbelis, pavasarinis. Nežinau čia krokai ar tulpės biggrin.gif, bet krepše tupi 13 gėlių. Ką dar papuošti fantazija neneša ax.gif Na, patupdysiu drugį ant rankenos, ar dar ko reikia? 4u.gif Kaip jums atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 26 kovo 2010 - 19:08
Kiek gražių darbeliu thumbup.gif
Prasidėjo ir man viskas nuo to, kad pabandziau, o dabar sustot nebegaliu doh.gif lotuliukas.gif

Parodau pirma savo kolekcijoje tikrai pavasarišką darbelį mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2010 03 26, 19:42)

Sveikos,na ir grožių pridėjot...seilę tik varvinu...toli gražu man iki jūsų. sakykit gal kokių idėjų turit krikštynoms?Labai lauksiu minčių ir pavyzdžių blush2.gif ačiū
Atsakyti