Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

nėr už ką mirksiukas.gif

Nu jis taip ir vadinasi karštų klijų pistoletas ir prie jų yra tokios lazdelės. Jos įsikiša į pistoletą ir lydosi smile.gif Ir prašom kaip padarysi medelį, tysk čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuokata: 23 kovo 2010 - 22:39
O jei perskaicius VISAS 3 temas........ mirksiukas.gif tai informacijos gausi per akis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 03 23, 23:55)
O jei perskaicius VISAS 3 temas........  mirksiukas.gif  tai informacijos gausi per akis  doh.gif

nu aciuka suz info yahoo.gif ,na jei gausis kazkas... blush2.gif tada butinai idesiu foto ,bet man tai dag mokytis,vien paziurejus i jusu grozybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 23, 21:48)
Ačiū  smile.gif
Nu aš kaip bedarbė, tai stengiuos daryt taupydama  blush2.gif Balza yra toks medis
viena lenta sveria keliasdešimt gramų, super lengva žodžiu. Ją galima pjaustyti paprastu virtuviniu peiliu, pagrinde naudojama lėktuvų modeliukų gamybai  thumbup.gif Bet brangi ji  verysad.gif
Šiaip gėlytes pirkau Maximoj, skaičiau temoj "Mamos ieško", kad Vilniuj tai Thomas philipse yra, ir šalia parduotuvėje yra, vokiškas pavadinimas kažkoks. Yra Basanavičiaus gėlių turgely  thumbup.gif Tik va kainų nežinau.
Vidurį darau iš žurnalų. Vieną paskui kita lapą maždaug suku į rutulį, o galiausiai skotču tvirtai apvynioju. O saldainius prie to rutuliu kaip ir visos čia darančios šį grožį priklijuoju karštais klijais. Pistoletą galima gauti Senukuose, jis ten apie 6-8 Lt., kainuoja ir klijų lazdelės ten pat 12 vnt., pirkau už 1.36 Lt. atrodo. VIenam medeliui apie 4-5 lazdeles išeina  smile.gif  Oi, na ir prirašiau  lotuliukas.gif

na, aš dar kartą paklausiu ax.gif Ar klijuojant karštais klijais saldainis neaptirpsta? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 24 kovo 2010 - 15:33
Gal sokoladiniai ir aptirpsta siek tiek , tai nereikia daug kliju pilt... laselio tikrai uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 03 24, 15:32)
na, aš dar kartą paklausiu  ax.gif Ar klijuojant karštais klijais saldainis neaptirpsta?  4u.gif

Lašiuką pilkit klijų smile.gif
Atsakyti
O supermoment laikytu? Ar visdėlto reikia karštų klijų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva.* @ 2010 03 24, 21:01)
O supermoment laikytu? Ar visdėlto reikia karštų klijų?  4u.gif

Tai kad laikytu tai jie visa velnia laiko , bet kazkaip gali buti kad kai kuriu saldainiu popiereli gali isgrauzt ...gerai nezinau , bet man jie labai styprus atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 03 24, 16:47)
Gal sokoladiniai ir aptirpsta siek tiek , tai nereikia daug kliju pilt... laselio tikrai uztenka  mirksiukas.gif

QUOTE(Nuokata @ 2010 03 24, 18:33)
Lašiuką pilkit klijų  smile.gif

Dėkui merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 24 kovo 2010 - 20:31
QUOTE(Eva.* @ 2010 03 24, 19:01)
O supermoment laikytu? Ar visdėlto reikia karštų klijų?  4u.gif

Ir juos palaikyt prie pagrindo reikia ilgiau, o su karštais klijais porą sekundžių ir viskas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes darbstuolytes 4u.gif
na jus ir duodat, tiek graziu darbeliu pridaret, saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kaip matau liga sparciai progresuoja
imesiu pora savo paskutiniu medeliu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 balandžio 2010 - 10:13
Sveikos merginos, o kaip "čiulpinukus pritvirtinat? klijais?"
Atsakyti