nėr už ką
Nu jis taip ir vadinasi karštų klijų pistoletas ir prie jų yra tokios lazdelės. Jos įsikiša į pistoletą ir lydosi Ir prašom kaip padarysi medelį, tysk čia
QUOTE(Oksana76 @ 2010 03 23, 23:55)
O jei perskaicius VISAS 3 temas........ tai informacijos gausi per akis
nu aciuka suz info ,na jei gausis kazkas... tada butinai idesiu foto ,bet man tai dag mokytis,vien paziurejus i jusu grozybes
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 23, 21:48)
Ačiū
Nu aš kaip bedarbė, tai stengiuos daryt taupydama Balza yra toks medis
viena lenta sveria keliasdešimt gramų, super lengva žodžiu. Ją galima pjaustyti paprastu virtuviniu peiliu, pagrinde naudojama lėktuvų modeliukų gamybai Bet brangi ji
Šiaip gėlytes pirkau Maximoj, skaičiau temoj "Mamos ieško", kad Vilniuj tai Thomas philipse yra, ir šalia parduotuvėje yra, vokiškas pavadinimas kažkoks. Yra Basanavičiaus gėlių turgely Tik va kainų nežinau.
Vidurį darau iš žurnalų. Vieną paskui kita lapą maždaug suku į rutulį, o galiausiai skotču tvirtai apvynioju. O saldainius prie to rutuliu kaip ir visos čia darančios šį grožį priklijuoju karštais klijais. Pistoletą galima gauti Senukuose, jis ten apie 6-8 Lt., kainuoja ir klijų lazdelės ten pat 12 vnt., pirkau už 1.36 Lt. atrodo. VIenam medeliui apie 4-5 lazdeles išeina Oi, na ir prirašiau
Nu aš kaip bedarbė, tai stengiuos daryt taupydama Balza yra toks medis
viena lenta sveria keliasdešimt gramų, super lengva žodžiu. Ją galima pjaustyti paprastu virtuviniu peiliu, pagrinde naudojama lėktuvų modeliukų gamybai Bet brangi ji
Šiaip gėlytes pirkau Maximoj, skaičiau temoj "Mamos ieško", kad Vilniuj tai Thomas philipse yra, ir šalia parduotuvėje yra, vokiškas pavadinimas kažkoks. Yra Basanavičiaus gėlių turgely Tik va kainų nežinau.
Vidurį darau iš žurnalų. Vieną paskui kita lapą maždaug suku į rutulį, o galiausiai skotču tvirtai apvynioju. O saldainius prie to rutuliu kaip ir visos čia darančios šį grožį priklijuoju karštais klijais. Pistoletą galima gauti Senukuose, jis ten apie 6-8 Lt., kainuoja ir klijų lazdelės ten pat 12 vnt., pirkau už 1.36 Lt. atrodo. VIenam medeliui apie 4-5 lazdeles išeina Oi, na ir prirašiau
na, aš dar kartą paklausiu Ar klijuojant karštais klijais saldainis neaptirpsta?
QUOTE(barbarux @ 2010 03 24, 15:32)
na, aš dar kartą paklausiu Ar klijuojant karštais klijais saldainis neaptirpsta?
Lašiuką pilkit klijų
O supermoment laikytu? Ar visdėlto reikia karštų klijų?
QUOTE(Eva.* @ 2010 03 24, 21:01)
Tai kad laikytu tai jie visa velnia laiko , bet kazkaip gali buti kad kai kuriu saldainiu popiereli gali isgrauzt ...gerai nezinau , bet man jie labai styprus atrodo
QUOTE(Oksana76 @ 2010 03 24, 16:47)
Gal sokoladiniai ir aptirpsta siek tiek , tai nereikia daug kliju pilt... laselio tikrai uztenka
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 24, 18:33)
Lašiuką pilkit klijų
Dėkui merginos
QUOTE(Eva.* @ 2010 03 24, 19:01)
Ir juos palaikyt prie pagrindo reikia ilgiau, o su karštais klijais porą sekundžių ir viskas