Mano darytas medelis sūnaus krikštynoms
Sveikos merginos, gal kas daro ir vaisiu medzius?
QUOTE(mill @ 2010 06 28, 11:30)
Sveikos merginos, gal kas daro ir vaisiu medzius?
Karalystė yra dariusi ir beje labai gražus buvo
o kaip jus vaisius irgi su karstais klijais klijuojat/ kaip tada vaiiu pvz obuoli nuimt banana tai dar suprasciau nulupi zieve ir viskas
Vaisius smaigstau smeigtukais arba veriu ant iesmuku mediniu
Na ir grožybių čia pas Jus prisižiūrėjau . Šaunuolės visos
Na spalvinu puslapiuka
Niu ką, rodau kas gavosi . Košmaras, lipdžiau lipdžiau, nelabai džiugus rezultatas, bet dar viena pamoka ateičiai. Pirmiausia, keista buvo, kad saldainiai (gimtadienininkei labai patinka "Aguonėlė", o jie kampuoti, ne apvalūs kaip bambonkės) sunkiau buvo sulipdyti, kad baltas pagrindas nesimatytų, antra klaida - turbūt ant priekio reikėjo tą bumbulą klijuot, gal ant šono (kepurės nenorėjau), nes po ta saldainių puokšte išlenda nugarėlės etiketė ir ji visai nesižiūri , paskui prikišau gėlių kokių radau , niu vienžo, liapsusas gavosi
Visai nieko tas tavo liapsusas gavosi, tik gal būčiau nuleidus žemiau saldainius. Tai tik mano nuomonė.
Barbarux man labai graziai ziuris tik as buciau tvirtinus saldainiukus kad priekyje matytusi etikete , bet tikrai labai grazu
QUOTE(barbarux @ 2010 06 29, 15:59)
Niu ką, rodau kas gavosi . Košmaras, lipdžiau lipdžiau, nelabai džiugus rezultatas, bet dar viena pamoka ateičiai. Pirmiausia, keista buvo, kad saldainiai (gimtadienininkei labai patinka "Aguonėlė", o jie kampuoti, ne apvalūs kaip bambonkės) sunkiau buvo sulipdyti, kad baltas pagrindas nesimatytų, antra klaida - turbūt ant priekio reikėjo tą bumbulą klijuot, gal ant šono (kepurės nenorėjau), nes po ta saldainių puokšte išlenda nugarėlės etiketė ir ji visai nesižiūri , paskui prikišau gėlių kokių radau , niu vienžo, liapsusas gavosi
O man visai gražu - vis kitaip negu visų ( mėgstu kai yra daroma ne pagal taisykles ar nusistovėjusias normas)
BARBARUX, labai įdomiai ir gražiai ir neįprastai atrodo. Žodžiu - šaunuolė. Šiaip prie aguonos saldainių aš dedu tik aguonos gėlytes, bet pas tave ir rožės vizualiai puikiai dera