Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

Sveikos merginos, esu naujokė, labai dažnai apsilankau šitoje temoje... Visų darbelaiai labai gražūs.. Pati šiokius tokius medelius darau, norėčiau jums parodyti, bet nemoku prikabinti nuotraukos:( Gal kas galėtų pasakyti, kaip prikabinti ar bent jau nurodyti, kur galėčiau pasiskaityti apie tai??? Būčiau dėkinga:)
Atsakyti
QUOTE(Nikolia2010 @ 2010 06 23, 12:57)
Sveikos merginos, esu naujokė, labai dažnai apsilankau šitoje temoje... Visų darbelaiai labai gražūs.. Pati šiokius tokius medelius darau, norėčiau jums parodyti, bet nemoku prikabinti nuotraukos:( Gal kas galėtų pasakyti, kaip prikabinti ar bent jau nurodyti, kur galėčiau pasiskaityti apie tai??? Būčiau dėkinga:)

eik i uzduodami klausimai smile.gif

aciu merginos uz pagyras 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 06 23, 12:42)
Jurg@ kai pamaciau kad tavo parasyta puoliau ziuret sakau o gal jau koks grozis , bet deja kaip as visada laukiu tavo darbeliu  blush2.gif  wub.gif

na baig jau blush2.gif ax.gif , tai gi parase tie mano darbeliai, ten gali pasiziureti mirksiukas.gif
na gerai jau, viena imesiu su sampes buteliu, palyginimui koks medelio dydis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Na jurg@ parasas yra parasas o tokiu graziu darbuku slepti oi negalima . NA TU MANO FAVORITE SU MEDELIAIS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos jau senokai duomiuosi sitais medeliais,bet noiekaip nesuprantu kaip tuos saldainius priklijuoti gal paaiskinsit? blush2.gif
Papildyta:
o jai as babandyciau tiesiog su moment klijais ar laikytu? doh.gif
Atsakyti
Aisku ir su momentu priklijuotum , bet seip momentas man kazkaip ne prie dusios:)
Atsakyti
Man taip pat MOMENT klijai nepatinka, juk jie labai tasus ir net turi nemalonu kvapa schmoll.gif
Atsakyti
o tai jai neturi sautuvo kaip tada juos tvirtinti g.gif
Atsakyti
Jei nenorite pirkti sautuvo, kuris is tikruju nedaug kainuoja, tai saldainiukus dar galima pritvirtinti dantu krapstukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2010 06 24, 22:55)
Jei nenorite pirkti sautuvo, kuris is tikruju nedaug kainuoja, tai saldainiukus dar galima pritvirtinti dantu krapstukais  biggrin.gif

niu reikes zeti gal sautuva pirksiu doh.gif bo su tais krapstukais lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia mano pirmas pabandymas medeliu pasaulyje 4u.gif

P.S Nesu gera Fotografė blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 06 10, 09:29)
labai grazu wub.gif o,kuo jie ten ivynioti ? blush2.gif

visos puosmenos medeliui daromos is tokios medziagytes organzos, tai i ja ir saldainiukai susukti smile.gif
Atsakyti