Prasom kopink
dar spalvinuos su barbyte (dariau taip , kad saldainiuku kaip ir nebutu beveik matoma:) )
QUOTE(karalyste @ 2010 06 17, 09:42)
Prasom kopink
dar spalvinuos su barbyte (dariau taip , kad saldainiuku kaip ir nebutu beveik matoma:) )
QUOTE(karalyste @ 2010 06 17, 09:42)
Prasom kopink
Super
O ta raudona medžiagytė - flizelinas ar organza?
Organza po ranka raudono flizelino neturejau bet pamaisius juos abu visai grazu butu
aciukas merginos
aciukas merginos
QUOTE(karalyste @ 2010 06 16, 13:00)
Karalyste, o kur tokį butelaitį pirkai? Ir aš tokio noriu, kaip tik mąsčiau ką čia dovanai sukurpti
Papildyta:
Senai jau čia besirodžiau Bet tema seku Mergaitės, visų medeliai faini
Iš mano dvigubų serijos
O jau langas koks
Karalyste, labai grazi damute
Nuokata, tavo medeliai vasariskai silti
Nuokata, tavo medeliai vasariskai silti
bUTELAITIS ISSKIRTINIS JO NEPIRKAU O GAVAU POBLATU IS VIENOS PARDUOTUVES NES JIE NEPARDUODAMI
QUOTE(karalyste @ 2010 06 18, 13:09)
bUTELAITIS ISSKIRTINIS JO NEPIRKAU O GAVAU POBLATU IS VIENOS PARDUOTUVES NES JIE NEPARDUODAMI
Ir aš noriu tokių draugų turėt blatnų
QUOTE(Nuokata @ 2010 06 18, 14:59)
Ir aš noriu tokių draugų turėt blatnų
Kaip sakant uz medu galima gaut viska siais laikais:) tad pirmiausia reikia bituciu isigyti:)
QUOTE(karalyste @ 2010 06 18, 15:53)
Kaip sakant uz medu galima gaut viska siais laikais:) tad pirmiausia reikia bituciu isigyti:)
Pievoje prisigaudysiu Juokauju
QUOTE(Nuokata @ 2010 06 19, 17:57)
Pievoje prisigaudysiu Juokauju
Ko gi ne buna kad ir pievoje ant medelio kkio spiecius pasikabina i terbike ir bek i parde:) mano sunelis po paskutinio pagaudimo zemuogeujant prie bityno ne zingsnio neeina
Sveikos
Atėjau pasirodyti su savo 'saldainių medeliu' Apie juos sužinojau per šias Velykas ir nors nesu rankdarbių gerbėja (pati nieko nedarau, neužtenka kantrybės) bet visgi nusprendžiau padovanoti draugei gimtadienio proga vietoj gėlės Tikiuos, kad jai patiks, ji mėgsta staigmenas.
Nežinau ar pirmas blynas prisvilęs ar ne, tačiau buvo galima ir geriau Ir atsiprašau už prastą kokybę
Atėjau pasirodyti su savo 'saldainių medeliu' Apie juos sužinojau per šias Velykas ir nors nesu rankdarbių gerbėja (pati nieko nedarau, neužtenka kantrybės) bet visgi nusprendžiau padovanoti draugei gimtadienio proga vietoj gėlės Tikiuos, kad jai patiks, ji mėgsta staigmenas.
Nežinau ar pirmas blynas prisvilęs ar ne, tačiau buvo galima ir geriau Ir atsiprašau už prastą kokybę