Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

Prasom kopink mirksiukas.gif

dar spalvinuos su barbyte (dariau taip , kad saldainiuku kaip ir nebutu beveik matoma:) )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 06 17, 09:42)
Prasom kopink  mirksiukas.gif

dar spalvinuos su barbyte (dariau taip , kad saldainiuku kaip ir nebutu beveik matoma:)  )

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 06 17, 09:42)
Prasom kopink  mirksiukas.gif

dar spalvinuos su barbyte (dariau taip , kad saldainiuku kaip ir nebutu beveik matoma:)  )

user posted image

Super wub.gif wub.gif wub.gif

O ta raudona medžiagytė - flizelinas ar organza?
Atsakyti
Organza smile.gif po ranka raudono flizelino neturejau bet pamaisius juos abu visai grazu butu

aciukas merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 06 16, 13:00)

Karalyste, o kur tokį butelaitį pirkai? Ir aš tokio noriu, kaip tik mąsčiau ką čia dovanai sukurpti smile.gif
Papildyta:
Senai jau čia besirodžiau blush2.gif blush2.gif Bet tema seku lotuliukas.gif Mergaitės, visų medeliai faini thumbup.gif
Iš mano dvigubų serijos thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O jau langas koks blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuokata: 18 birželio 2010 - 09:17
Karalyste, labai grazi damute 4u.gif

Nuokata, tavo medeliai vasariskai silti 4u.gif
Atsakyti
bUTELAITIS ISSKIRTINIS JO NEPIRKAU O GAVAU POBLATU IS VIENOS PARDUOTUVES NES JIE NEPARDUODAMI blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 06 18, 13:09)
bUTELAITIS ISSKIRTINIS JO NEPIRKAU O GAVAU POBLATU IS VIENOS PARDUOTUVES NES JIE NEPARDUODAMI blush2.gif

Ir aš noriu tokių draugų turėt blatnų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2010 06 18, 14:59)
Ir aš noriu tokių draugų turėt blatnų  lotuliukas.gif

Kaip sakant uz medu galima gaut viska siais laikais:) tad pirmiausia reikia bituciu isigyti:)
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 06 18, 15:53)
Kaip  sakant uz medu galima gaut viska siais laikais:)    tad pirmiausia reikia bituciu isigyti:)

Pievoje prisigaudysiu lotuliukas.gif Juokauju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2010 06 19, 17:57)
Pievoje prisigaudysiu  lotuliukas.gif Juokauju  lotuliukas.gif

Ko gi ne buna kad ir pievoje ant medelio kkio spiecius pasikabina i terbike ir bek i parde:) mano sunelis po paskutinio pagaudimo zemuogeujant prie bityno ne zingsnio neeina rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Atėjau pasirodyti su savo 'saldainių medeliu' smile.gif Apie juos sužinojau per šias Velykas ir nors nesu rankdarbių gerbėja (pati nieko nedarau, neužtenka kantrybės) bet visgi nusprendžiau padovanoti draugei gimtadienio proga vietoj gėlės smile.gif Tikiuos, kad jai patiks, ji mėgsta staigmenas. smile.gif
Nežinau ar pirmas blynas prisvilęs ar ne, tačiau buvo galima ir geriau smile.gif Ir atsiprašau už prastą kokybę ax.gif

user posted image
Atsakyti