QUOTE(lavazia @ 2010 06 03, 09:25)
O ta burbula tik uzdeti ant butelio, ar su klijais priklijuoti?
Burbula tik uzdedu, nes padovanojus kiti iskart nori ji nuimti ir atidaryti butelaiti, tad turi pats burbulas patogiai nusiimti
Pasirodau paskutinius darbelius
Dar vienas butelaitis
Papildyta:
QUOTE(loreta72 @ 2010 06 06, 21:22)
Labas vakaras
Bandžiau ir aš daryti butelio papuošimą, tik man kažkodėl nelabai apvalus gavosi. Viršus kaip ir nieko, bet apačioje truputi į kiaušinį panašu buvo. Gal sakau pradėjau per daug žemai klijuoti, nes labai jau prigludę saldainiai prie butelio kaklelio. Ir dar klausimėlis, sakykit ar jūsų klijų šautuvas padėtas ant šono varva? nes maniškis įpusėjus darba pradėjo po truputi varvėti kol aš pasiimdavau saldainį.
Papildyta:
Čia įdedu savo nenusisekusį darbą, čia jis dar be jokių papuošimų, labai prašau pasakyti kas negerai
Uploaded with ImageShack.us
kitą butelį dariau su miglės saldainiais, tai irgi apačioje nebuvo toks gražiai apvalus kaip jūsų bedeliai.
Bandžiau ir aš daryti butelio papuošimą, tik man kažkodėl nelabai apvalus gavosi. Viršus kaip ir nieko, bet apačioje truputi į kiaušinį panašu buvo. Gal sakau pradėjau per daug žemai klijuoti, nes labai jau prigludę saldainiai prie butelio kaklelio. Ir dar klausimėlis, sakykit ar jūsų klijų šautuvas padėtas ant šono varva? nes maniškis įpusėjus darba pradėjo po truputi varvėti kol aš pasiimdavau saldainį.
Papildyta:
Čia įdedu savo nenusisekusį darbą, čia jis dar be jokių papuošimų, labai prašau pasakyti kas negerai
Uploaded with ImageShack.us
kitą butelį dariau su miglės saldainiais, tai irgi apačioje nebuvo toks gražiai apvalus kaip jūsų bedeliai.
O saldainius jei parinktum siek tiek kitokius? Tau reiketu labiau prie butelaicio tinkamus imt, sie per ryskus degtinei Arba pati butelaiti isuk, aprisk pan. spalvos organza ar kita medziaga Tada puikiai tiks
Ir nesu as profesionale, bet as nedeciau paskutines eiles saldainiu ir burbulas butu kaip burbulas