Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

jurg@ pagaliau darbelis na kaip visada zavinga ir savam stiliui
Atsakyti
vienas is paskutiniu darbeliu

user posted image
Atsakyti

tiesiog nepakartojamas grozis ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo osvalda: 06 birželio 2010 - 19:54
Labas vakaras
Bandžiau ir aš daryti butelio papuošimą, tik man kažkodėl nelabai apvalus gavosi. Viršus kaip ir nieko, bet apačioje truputi į kiaušinį panašu buvo. Gal sakau pradėjau per daug žemai klijuoti, nes labai jau prigludę saldainiai prie butelio kaklelio. Ir dar klausimėlis, sakykit ar jūsų klijų šautuvas padėtas ant šono varva? nes maniškis įpusėjus darba pradėjo po truputi varvėti kol aš pasiimdavau saldainį.
Papildyta:
Čia įdedu savo nenusisekusį darbą, čia jis dar be jokių papuošimų, labai prašau pasakyti kas negerai
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
kitą butelį dariau su miglės saldainiais, tai irgi apačioje nebuvo toks gražiai apvalus kaip jūsų bedeliai.
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 06 06, 22:22)
Labas vakaras
Bandžiau ir aš daryti butelio papuošimą, tik man kažkodėl nelabai apvalus gavosi. Viršus kaip ir nieko, bet apačioje truputi į kiaušinį panašu buvo. Gal sakau pradėjau per daug žemai klijuoti, nes labai jau prigludę saldainiai prie butelio kaklelio. Ir dar klausimėlis, sakykit ar jūsų klijų šautuvas padėtas ant šono varva? nes maniškis įpusėjus darba pradėjo po truputi varvėti kol aš pasiimdavau saldainį.
Papildyta:
Čia įdedu savo nenusisekusį darbą, čia jis dar be jokių papuošimų, labai prašau pasakyti kas negerai
Uploaded with ImageShack.us
kitą butelį dariau su miglės saldainiais, tai irgi apačioje nebuvo toks gražiai apvalus kaip jūsų bedeliai.

Na, parašysiu, kaip aš matau, savo neprofesionaliom akim mirksiukas.gif ax.gif, kol parašys profesionalės.
Pirmiausia, tai dar nebuvau mačiusi saldainių, užklijuotų ant degtinės butelio blush2.gif Kiek teko matyti darbų, saldainius klijuoja ant tokio gėrimo butelio, prie kurio saldainiai tinka - šampė, konjakas, vynas, jų ir buteliai spalvingesni, na, su degtine saldainis nelabai ir išvaizda jo nelabai schmoll.gif , na, nebent butelį gražiai įvyniojus į kažkokį gražų popierių - tada gal ir nieko. O saldainius klijavote tiesiai ant butelio ar ant kažkokio burbulo? Klijai iš pistoleto varva gal kai per karšta, aš išjunginėju, tada normaliai, nebėga.
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 06 07, 21:10)
Na, parašysiu, kaip aš matau, savo neprofesionaliom akim  mirksiukas.gif  ax.gif, kol parašys profesionalės.
Pirmiausia, tai dar nebuvau mačiusi saldainių, užklijuotų ant degtinės butelio  blush2.gif Kiek teko matyti darbų, saldainius klijuoja ant tokio gėrimo butelio, prie kurio saldainiai tinka - šampė, konjakas, vynas, jų ir buteliai spalvingesni, na, su degtine saldainis nelabai ir išvaizda jo nelabai  schmoll.gif , na, nebent butelį gražiai įvyniojus į kažkokį gražų popierių - tada gal ir nieko. O saldainius klijavote tiesiai ant butelio ar ant kažkokio burbulo? Klijai iš pistoleto varva gal kai per karšta, aš išjunginėju, tada normaliai, nebėga.

Dėl butelio nieko padaryti nagalėjau, toks buvo pareikalavimas.
Saldainius klijavau ant burbulo padaryto iš popieriaus su lipnia juosta
Atsakyti
Labas rytas. Su jūsų visų pagalba, ilgai stebėjau, mokiausi, bandžiau ir pagaliau išdrįstu parodyti savo darbelį. Tai puokštė su geiša, skirta mokytojai.
user posted image

Atsakyti
zmirzlina labai grazi puokste wub.gif Saunuole
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2010 06 08, 09:58)
zmirzlina labai grazi puokste  wub.gif Saunuole

Ačiū, be tavo temutės pagalbos kaži ar būčiau ką nors sukurpusi. Užsikrėčiau........... ax.gif
Atsakyti
Karalyste, ar galetum imest prie progos saldainiu puokstes pagrinda? Vis nesuprantu, kaip jis nuo ziedo pereina prie kotelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupu_mama @ 2010 06 08, 12:58)
Karalyste, ar galetum imest prie progos saldainiu puokstes pagrinda? Vis nesuprantu, kaip jis nuo ziedo pereina prie kotelio  blush2.gif

hmm kazkada turejau tiksliai daryma pafotkinus kad nebeturiu sad.gif bet gi cia galima ismastyti bet ka galima perejima graziai flizelinu pridengti

na spalvinu ir as si puslapiuka smile.gif ir jusu teismui prisiduodu

user posted image
user posted image
Atsakyti
karalyste thumbup.gif savam stiliu lieki mirksiukas.gif
dar norejau paklausti 2medelije kas per medziaga ten susukta blush2.gif ,beje labai thumbup.gif atrodo
Atsakyti