Na tik pora dienu neuzeik ir kiek groziu surasi
Genovaite, o is arciau medeli gal gali parodyt? Nelabai iziuriu kas kur, bet bendras vaizdas grazus ir saldus.
Karalyste, smagus masiniukas
Ir musu naujokiu labai grazus darbai, neatrodo kad pirmieji bandymai
Ir as ikeliu kelius paskutinius savo darbelius. Gavosi dideli 60 ir 75 cm. dydzio, saldainiu tipo irgi solidziai, bet jau su tokiais ir i rimta baliu nebutu geda eiti
Sveikutes darbstuolytes ikeliu savo paskutini darbeli jusu teismui, tai varlyte pelkeje suvalgisu saldainiukus liek taupykle varlyte
mano trečias bandymas. labai jau norėjau su "kregždute" pagamint
Visoms tik didziausios pagyros! jau tiek ideju, tiek grozio vienoj vietoj, kad sirdis apsalo
as ir pernai buvau darius mamai saldainiu medeli, bet ten isvis labai jau toks primityvus palyginus su jusiskiais, saldainius ant vielos visus veriau, ir paskiau ant virsaus uzsukau, o saka tai i puta imontavau vazonely
as ir pernai buvau darius mamai saldainiu medeli, bet ten isvis labai jau toks primityvus palyginus su jusiskiais, saldainius ant vielos visus veriau, ir paskiau ant virsaus uzsukau, o saka tai i puta imontavau vazonely
Ir as pasirodau su savuoju Kregzdutes medeliu, man jis mielas toks gavosi Nors buciau dekinga ir uz kritika
Sakykit merginos o kaip tvirtinti saldainkius ant butelio, noriu ant brendzio butelio virsaus padaryti
QUOTE(knielita @ 2010 05 30, 19:34)
Ir as ikeliu kelius paskutinius savo darbelius. Gavosi dideli 60 ir 75 cm. dydzio, saldainiu tipo irgi solidziai, bet jau su tokiais ir i rimta baliu nebutu geda eiti
knielita, labai dėmesį patraukia tavo paskutiniai dviaukščiai medeliai - kai ant vieno stiebo du bumbulai
QUOTE(lavazia @ 2010 06 02, 10:31)
Sakykit merginos o kaip tvirtinti saldainkius ant butelio, noriu ant brendzio butelio virsaus padaryti
Viskas tas pats kaip darat ant sakos Imi burbula, mauni ant butelio ir tvirtini saldainius Cia zinoma jei nori kad butu sitaip ar panasiai
QUOTE(Lindra @ 2010 06 02, 11:02)
knielita, labai dėmesį patraukia tavo paskutiniai dviaukščiai medeliai - kai ant vieno stiebo du bumbulai
Aciu Jie puosnesni, didesni uz vieno auksto medelius ir maziau iprasti matyt Nors ir man paciai dabar norisi kazka kitaip daryti, matyt pabodo paprastuciai
Pasirodau ir aš su vienu iš paskutiniųjų darbų
Labai labai skanūs šokoladiniai saldainiai-sakyčiau prabangus skonis
QUOTE(Rciukas @ 2010 06 02, 15:23)
Pasirodau ir aš su vienu iš paskutiniųjų darbų
Labai skaniai ir atrodo
sanitekso bazei ju pilna ira vakar maciau . 10.50 lt kainioja