Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

Na tik pora dienu neuzeik ir kiek groziu surasi 4u.gif
Genovaite, o is arciau medeli gal gali parodyt? Nelabai iziuriu kas kur, bet bendras vaizdas grazus ir saldus.

Karalyste, smagus masiniukas thumbup.gif

Ir musu naujokiu labai grazus darbai, neatrodo kad pirmieji bandymai schmoll.gif

Ir as ikeliu kelius paskutinius savo darbelius. Gavosi dideli 60 ir 75 cm. dydzio, saldainiu tipo irgi solidziai, bet jau su tokiais ir i rimta baliu nebutu geda eiti biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 30 gegužės 2010 - 18:35
Sveikutes darbstuolytes 4u.gif ikeliu savo paskutini darbeli jusu teismui, tai varlyte pelkeje smile.gif suvalgisu saldainiukus liek taupykle varlyte 4u.gif

user posted image
Atsakyti
mano trečias bandymas. labai jau norėjau su "kregždute" pagamint smile.gif

user posted image
Atsakyti
Visoms tik didziausios pagyros! 4u.gif jau tiek ideju, tiek grozio vienoj vietoj, kad sirdis apsalo wub.gif

as ir pernai buvau darius mamai saldainiu medeli, bet ten isvis labai jau toks primityvus palyginus su jusiskiais, saldainius ant vielos visus veriau, ir paskiau ant virsaus uzsukau, o saka tai i puta imontavau vazonely biggrin.gif
Atsakyti
Ir as pasirodau su savuoju Kregzdutes medeliu, man jis mielas toks gavosi ax.gif Nors buciau dekinga ir uz kritika 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sakykit merginos o kaip tvirtinti saldainkius ant butelio, noriu ant brendzio butelio virsaus padaryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavazia: 02 birželio 2010 - 10:32
QUOTE(knielita @ 2010 05 30, 19:34)
Ir as ikeliu kelius paskutinius savo darbelius. Gavosi dideli 60 ir 75 cm. dydzio, saldainiu tipo irgi solidziai, bet jau su tokiais ir i rimta baliu nebutu geda eiti  biggrin.gif

knielita, labai dėmesį patraukia tavo paskutiniai dviaukščiai medeliai - kai ant vieno stiebo du bumbulai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2010 06 02, 10:31)
Sakykit merginos o kaip tvirtinti saldainkius ant butelio, noriu ant brendzio butelio virsaus padaryti  smile.gif

Viskas tas pats kaip darat ant sakos mirksiukas.gif Imi burbula, mauni ant butelio ir tvirtini saldainius 4u.gif Cia zinoma jei nori kad butu sitaip ar panasiai 4u.gif
user posted image
user posted image

QUOTE(Lindra @ 2010 06 02, 11:02)
knielita, labai dėmesį patraukia tavo paskutiniai dviaukščiai medeliai - kai ant vieno stiebo du bumbulai  4u.gif

Aciu wub.gif wub.gif Jie puosnesni, didesni uz vieno auksto medelius ir maziau iprasti matyt ax.gif Nors ir man paciai dabar norisi kazka kitaip daryti, matyt pabodo paprastuciai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 02 birželio 2010 - 13:37
Pasirodau ir aš su vienu iš paskutiniųjų darbų ax.gif
Labai labai skanūs šokoladiniai saldainiai-sakyčiau prabangus skonis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rciukas @ 2010 06 02, 15:23)
Pasirodau ir aš su vienu iš paskutiniųjų darbų  ax.gif
Labai labai skanūs šokoladiniai saldainiai-sakyčiau prabangus skonis  mirksiukas.gif

Labai skaniai ir atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas matet kur BiBi saldainiukai slepiasi Vilniuj? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupu_mama: 02 birželio 2010 - 19:17
sanitekso bazei ju pilna ira vakar maciau . 10.50 lt kainioja
Atsakyti