Karalyste ačiū už pamokas Dar norėjau paklaust, tavo albumėly yra ananasas, ant ko tu jį klijavai? Nuo šiandien mačiau maximoje akciją panašiems kvadratiniams velykiniams saldainiams. Gal kažką į kiaušinio formą išeitų padaryt
Oksana76 labai labai fainas medelis, įtariu mini griliažas TIk aš dar gėlių įsekčiau tarp griliažų
aussrrina be komentarų, be žado
Rimuselis gražu O kuo tu ten kamieną dažei ar apvyniojai? Nelabai matosi
Turiu ir aš 4 medelius ant palangės nepabaigtus, pritrūkau dviems medeliams saldainių po saują Vakare foto įmesiu, tikiuosi pabaigsiu Draugė grįžo iš Anglijos, tai 3 ji išsiveš, o vieną vyro mamai padovanosiu
[quote=Nuokata,2010 03 23, 11:58]
ACIU Tau
ACIU Tau
ananasas ant putu polesterolio
Mano medelio kotas nupurkstas dazais ir apviniotas vielute.
Man tai jis toks biški kičinis (nemėgstu gėlių, drugelių ir pan. dalykų ant saldainių medžių), bet aplinkiniai sakė, kad vaikui toks patiks
Labai grazu ir viskas deranciai
QUOTE(karalyste @ 2010 03 23, 21:03)
Labai grazu ir viskas deranciai
Ačiū, man tas su dviem viršūnėm tai labai fainas
Nuokata,o kas ta balza?nelabai zinau,ka reiskia ,jei galite paaiskinkite neismananciai .o kur jus perkate tas grozybes,visokias gelytes ,papuosimus.
nu bet grozis jusu medeliu ,o is ko draote medeliu viduri,kad saldainiai kibtu?
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 23, 21:37)
Nuokata,o kas ta balza?nelabai zinau,ka reiskia ,jei galite paaiskinkite neismananciai .o kur jus perkate tas grozybes,visokias gelytes ,papuosimus.
Ačiū
Nu aš kaip bedarbė, tai stengiuos daryt taupydama Balza yra toks medis
viena lenta sveria keliasdešimt gramų, super lengva žodžiu. Ją galima pjaustyti paprastu virtuviniu peiliu, pagrinde naudojama lėktuvų modeliukų gamybai Bet brangi ji
Šiaip gėlytes pirkau Maximoj, skaičiau temoj "Mamos ieško", kad Vilniuj tai Thomas philipse yra, ir šalia parduotuvėje yra, vokiškas pavadinimas kažkoks. Yra Basanavičiaus gėlių turgely Tik va kainų nežinau.
Vidurį darau iš žurnalų. Vieną paskui kita lapą maždaug suku į rutulį, o galiausiai skotču tvirtai apvynioju. O saldainius prie to rutuliu kaip ir visos čia darančios šį grožį priklijuoju karštais klijais. Pistoletą galima gauti Senukuose, jis ten apie 6-8 Lt., kainuoja ir klijų lazdelės ten pat 12 vnt., pirkau už 1.36 Lt. atrodo. VIenam medeliui apie 4-5 lazdeles išeina Oi, na ir prirašiau
Nuokata laaaaaaabai aciukas jum sdidelis ,o tiek karsti klijai ,ar jie taip vadinasi ,ar cia juos turi pasildyti,ar kaip... ,nes nesu pirkusi tai net neisivaizduoju.
noriu viska zinoti,kad iskarto galeciau daryti medeli,viska jau susipirkusi
noriu viska zinoti,kad iskarto galeciau daryti medeli,viska jau susipirkusi