Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

Karalyste ačiū už pamokas smile.gif Dar norėjau paklaust, tavo albumėly yra ananasas, ant ko tu jį klijavai? Nuo šiandien mačiau maximoje akciją panašiems kvadratiniams velykiniams saldainiams. Gal kažką į kiaušinio formą išeitų padaryt g.gif smile.gif
Oksana76 labai labai fainas medelis, įtariu mini griliažas lotuliukas.gif TIk aš dar gėlių įsekčiau tarp griliažų thumbup.gif
aussrrina be komentarų, be žado thumbup.gif
Rimuselis gražu wub.gif O kuo tu ten kamieną dažei ar apvyniojai? Nelabai matosi smile.gif smile.gif

Turiu ir aš 4 medelius ant palangės nepabaigtus, pritrūkau dviems medeliams saldainių po saują doh.gif Vakare foto įmesiu, tikiuosi pabaigsiu blush2.gif Draugė grįžo iš Anglijos, tai 3 ji išsiveš, o vieną vyro mamai padovanosiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuokata: 23 kovo 2010 - 10:58
[quote=Nuokata,2010 03 23, 11:58]

aussrrina be komentarų, be žado thumbup.gif
ACIU Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ananasas ant putu polesterolio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 23, 11:58)
Oksana76 labai labai fainas medelis, įtariu mini griliažas  lotuliukas.gif  TIk aš dar gėlių įsekčiau tarp griliažų  thumbup.gif

Aciu aciu mirksiukas.gif
Visiskai teisingai lotuliukas.gif , mini griljazas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana76: 23 kovo 2010 - 13:34
user posted imageMano medelio kotas nupurkstas dazais ir apviniotas vielute.
Atsakyti
user posted image

Man tai jis toks biški kičinis (nemėgstu gėlių, drugelių ir pan. dalykų ant saldainių medžių), bet aplinkiniai sakė, kad vaikui toks patiks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 balandžio 2010 - 10:12
Na va visi, kaip žadėjau smile.gif

Šitame medelį dar pridėsiu kelias boružėles, vyras balzos turi, tai išpjaus, o aš nudažysiu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai grazu ir viskas deranciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 23, 21:03)
Labai grazu ir viskas deranciai  wub.gif

Ačiū, man tas su dviem viršūnėm tai labai fainas smile.gif
Atsakyti
Nuokata,o kas ta balza?nelabai zinau,ka reiskia blush2.gif ,jei galite paaiskinkite neismananciai doh.gif .o kur jus perkate tas grozybes,visokias gelytes ,papuosimus.
nu bet grozis jusu medeliu thumbup.gif ,o is ko draote medeliu viduri,kad saldainiai kibtu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 23, 21:37)
Nuokata,o kas ta balza?nelabai zinau,ka reiskia blush2.gif ,jei galite  paaiskinkite neismananciai doh.gif .o kur jus  perkate tas grozybes,visokias gelytes ,papuosimus.
nu bet grozis jusu medeliu thumbup.gif ,o is ko draote medeliu viduri,kad saldainiai kibtu? 4u.gif

Ačiū smile.gif
Nu aš kaip bedarbė, tai stengiuos daryt taupydama blush2.gif Balza yra toks medis
user posted image viena lenta sveria keliasdešimt gramų, super lengva žodžiu. Ją galima pjaustyti paprastu virtuviniu peiliu, pagrinde naudojama lėktuvų modeliukų gamybai thumbup.gif Bet brangi ji verysad.gif
Šiaip gėlytes pirkau Maximoj, skaičiau temoj "Mamos ieško", kad Vilniuj tai Thomas philipse yra, ir šalia parduotuvėje yra, vokiškas pavadinimas kažkoks. Yra Basanavičiaus gėlių turgely thumbup.gif Tik va kainų nežinau.
Vidurį darau iš žurnalų. Vieną paskui kita lapą maždaug suku į rutulį, o galiausiai skotču tvirtai apvynioju. O saldainius prie to rutuliu kaip ir visos čia darančios šį grožį priklijuoju karštais klijais. Pistoletą galima gauti Senukuose, jis ten apie 6-8 Lt., kainuoja ir klijų lazdelės ten pat 12 vnt., pirkau už 1.36 Lt. atrodo. VIenam medeliui apie 4-5 lazdeles išeina smile.gif Oi, na ir prirašiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuokata laaaaaaabai aciukas jum sdidelis smile.gif ,o tiek karsti klijai ,ar jie taip vadinasi ,ar cia juos turi pasildyti,ar kaip... blush2.gif ,nes nesu pirkusi tai net neisivaizduoju.
noriu viska zinoti,kad iskarto galeciau daryti medeli,viska jau susipirkusi 4u.gif
Atsakyti