Genovaide, super
Karalyste man labai grazu Subtilu, neperkrauta
Jus teismui ir mano keli paskutiniai darbeliai
QUOTE(karalyste @ 2010 05 19, 12:01)
subtilus likeriukas su simbolisku vyrui skirtu papuosimu jusu teismui
Kaip visada - be žodžių
Kažkaip nebesistebiu
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2010 05 19, 12:32)
Genovaide, super
Tai, kad nėra ką teisti
laba diena,
O čia mano medis
O čia mano medis
QUOTE(natur @ 2010 05 20, 16:29)
laba diena,
O čia mano medis
O čia mano medis
Koks gražus - man visą laiką patiko ir patinka tokie dvigubi kotai, bet kai aš nueinu į krūmus tokių ieškoti - tai niekada gražių nerandu
Kagi gaivinu temuke
QUOTE(natur @ 2010 05 20, 17:29)
labai gaiviai atrodo
ir kitos šaunuolės,kad nesnaudžiat
dar spalvinu jusu teismui puslapiuka
kokie grožiai visą temą apžiūrėjau, tai tikrai auksarankės jūs
kitą kartą apžiūrėsiu ir kitas dvi senesnes temas, bet galiu pasakyt, kad ir iš šios daug sužinojau
tik vieno vis tik nesupratau tai ką jūs dedat į vazonus? labai prieštaringos nuomonės buvo apie gipsą. tai ką dar galima vietoj jo naudot?
ir dar vienas kaip žinot proporcijas. na pvz kokį vazoną pirkt.. nes nusipirkus per mažą ar per didelį negražu bus. tas pats ir su kotu.
kitą kartą apžiūrėsiu ir kitas dvi senesnes temas, bet galiu pasakyt, kad ir iš šios daug sužinojau
tik vieno vis tik nesupratau tai ką jūs dedat į vazonus? labai prieštaringos nuomonės buvo apie gipsą. tai ką dar galima vietoj jo naudot?
ir dar vienas kaip žinot proporcijas. na pvz kokį vazoną pirkt.. nes nusipirkus per mažą ar per didelį negražu bus. tas pats ir su kotu.
QUOTE(laTulipe @ 2010 05 23, 13:29)
kokie grožiai visą temą apžiūrėjau, tai tikrai auksarankės jūs
Aš visada dedu gipsą, bet taupumo sumetimais dar idedu smulkių akmenukų arba laikraščio gumuliukų- taip reikia mažiau gipso , o ir molinis vazonėlis neskyla.
Kas dėl proporcijų - tai maždaug paderinu ( iš akies) , kaip man atrodo gražiau - taip ir padarau. Niekada nebūna taip, kad būtų per didelis vazonas, arba burbulas. Bet kai darau medelį tai stengiuosi, kad saldainiai už vazono kraštų išlystų maždaug po 1 cm už vazonėlių kraštų ( čia žiūrint apklijuotas burbulas iš viršaus) tikiuosi aiškiai paaaiškinau.
Jeigu pastebėjai tai ir karalystės medelis - apklijuotas burbulas šiek tiek išlindęs į kraštus už vazonėlio
QUOTE(Lavinija @ 2010 05 23, 17:27)
sveikute, prisiziurejau saldybiu ir as pabandziau
vyrui su gimtadieniu
krikstodukrytems
vyrui su gimtadieniu
krikstodukrytems
Na, va kaip šauniai gavosi tokie dailučiai. Prašom ir toliau darbuotis bei mums pasirodyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 05 23, 14:29)
mes visgi gipsą dedam, po ano skilimo, pamėginom vistiek tokį pat vazoną daryt, tai neskilo. gipsas nesiplečia. matyt skilo dėl kokio neatsargaus stuktelėjimo.