Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

Genovaide, super thumbup.gif thumbup.gif

Karalyste man labai grazu mirksiukas.gif 4u.gif Subtilu, neperkrauta 4u.gif

Jus teismui ir mano keli paskutiniai darbeliai

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 05 19, 12:01)
subtilus likeriukas su simbolisku vyrui skirtu papuosimu smile.gif jusu teismui

Kaip visada - be žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kažkaip nebesistebiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2010 05 19, 12:32)
Genovaide, super  thumbup.gif  thumbup.gif
Karalyste man labai grazu  mirksiukas.gif  4u.gif Subtilu, neperkrauta  4u.gif
Jus teismui ir mano keli paskutiniai darbeliai

Tai, kad nėra ką teisti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
laba diena,
O čia mano medis ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2010 05 20, 16:29)
laba diena,
O čia mano medis  ax.gif 

Koks gražus - man visą laiką patiko ir patinka tokie dvigubi kotai, bet kai aš nueinu į krūmus tokių ieškoti - tai niekada gražių nerandu verysad.gif
Atsakyti
Kagi gaivinu temuke smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2010 05 20, 17:29)
laba diena,
O čia mano medis  ax.gif 

thumbup.gif labai gaiviai atrodo wub.gif

ir kitos šaunuolės,kad nesnaudžiat thumbup.gif
Atsakyti
dar spalvinu jusu teismui puslapiuka

user posted image
Atsakyti
kokie grožiai thumbup.gif visą temą apžiūrėjau, tai tikrai auksarankės jūs thumbup.gif
kitą kartą apžiūrėsiu ir kitas dvi senesnes temas, bet galiu pasakyt, kad ir iš šios daug sužinojau thumbup.gif
tik vieno vis tik nesupratau g.gif tai ką jūs dedat į vazonus? labai prieštaringos nuomonės buvo apie gipsą. tai ką dar galima vietoj jo naudot?
ir dar vienas blush2.gif kaip žinot proporcijas. na pvz kokį vazoną pirkt.. nes nusipirkus per mažą ar per didelį negražu bus. tas pats ir su kotu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 05 23, 13:29)
kokie grožiai  thumbup.gif visą temą apžiūrėjau, tai tikrai auksarankės jūs  thumbup.gif
kitą kartą apžiūrėsiu ir kitas dvi senesnes temas, bet galiu pasakyt, kad ir iš šios daug sužinojau thumbup.gif
tik vieno vis tik nesupratau  g.gif tai ką jūs dedat į vazonus? labai prieštaringos nuomonės buvo apie gipsą. tai ką dar galima vietoj jo naudot?
ir dar vienas blush2.gif kaip žinot proporcijas. na pvz kokį vazoną pirkt.. nes nusipirkus per mažą ar per didelį negražu bus. tas pats ir su kotu.  g.gif

Aš visada dedu gipsą, bet taupumo sumetimais dar idedu smulkių akmenukų arba laikraščio gumuliukų- taip reikia mažiau gipso , o ir molinis vazonėlis neskyla. smile.gif
Kas dėl proporcijų - tai maždaug paderinu ( iš akies) , kaip man atrodo gražiau - taip ir padarau. Niekada nebūna taip, kad būtų per didelis vazonas, arba burbulas. Bet kai darau medelį tai stengiuosi, kad saldainiai už vazono kraštų išlystų maždaug po 1 cm už vazonėlių kraštų ( čia žiūrint apklijuotas burbulas iš viršaus) tikiuosi aiškiai paaaiškinau. ax.gif
Jeigu pastebėjai tai ir karalystės medelis - apklijuotas burbulas šiek tiek išlindęs į kraštus už vazonėlio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 23 gegužės 2010 - 14:13
sveikute, prisiziurejau saldybiu ir as pabandziau smile.gif
user posted image
vyrui su gimtadieniu

user posted image
krikstodukrytems
Atsakyti
QUOTE(Lavinija @ 2010 05 23, 17:27)
sveikute, prisiziurejau saldybiu ir as pabandziau smile.gif
vyrui su gimtadieniu
krikstodukrytems

Na, va kaip šauniai gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tokie dailučiai. Prašom ir toliau darbuotis smile.gif bei mums pasirodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 05 23, 14:29)
tik vieno vis tik nesupratau  g.gif tai ką jūs dedat į vazonus? labai prieštaringos nuomonės buvo apie gipsą. tai ką dar galima vietoj jo naudot?

mes visgi gipsą dedam, po ano skilimo, pamėginom vistiek tokį pat vazoną daryt, tai neskilo. gipsas nesiplečia. matyt skilo dėl kokio neatsargaus stuktelėjimo.
Atsakyti