Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(aamir @ 2010 05 17, 21:27)
na jau mergaites  pagyru as nesitikejau aciuks.gif  aciuks.gif yra tikrai labiau ka girti

genovaite as suzaveta wub.gif dar tokio grozio nemaciau wub.gif
ir pritariu azalijai gal tikrai galetumete foto kaip darote pasidalinti,nes ir as noreciau sia ideja pavogti lotuliukas.gif

Planuose turiu kitą barbę padaryti - čia buvo tik bandymas ax.gif Kai darysiu antrą - būtinai viską fotografuosiu žingsnis po žingsnio - man juk negaila ax.gif tada ir įdėsiu smile.gif
Atsakyti
genovaite nerealu bigsmile.gif
Atsakyti
norejau paklausti o su kokiais klijais dar galima klijuoti ar tik su karstais g.gif
Atsakyti
labutis

laaabai grazuuus darbeliai clap_1.gif
uzsikreciau ir ash . dar siandien vaziuosiu nusipirksiu ko reikia ir pabandysiu shita grozi biggrin.gif
man tik baisiausisia kad tas bumbulas nuo saldainiu svorio nenukristu -o visa kita atrodo aishku kaip ir g.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 05 17, 20:44)
Dar vienas mano tipo saldainių medelis  jūsų teismui  blush2.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image

tai kas cia ka asu dabar vadins a thumbup.gif cia isvis zodziu nera
Atsakyti
wub.gif va kokius grazius vestuvems radau -nu super bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Labai grazus darbeliai
Ypac ta saldainiu barbe nereali. tik gaila butu saldainius valgyt tongue.gif nes visas grozis dingtu 4u.gif o vaikai smaliziuai tai liktu tik galva smile.gif
bet grazu grazu grazu 4u.gif
Atsakyti
Genovaite bigsmile.gif labai grazu

Glinglinga, grazia ideja atnesei ir krikstynoms tinkancia. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Superine barbe !!! thumbup.gif
Net ner zodziu ka dar pasakyti....labai faina thumbup.gif
Atsakyti
Genovaite, fantastiškas darbelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gražu, originalu, skanu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už pagyrimus, jaučiuosi labai pamaloninta, bet nesu verta tiek daug blush2.gif
QUOTE(dijanule @ 2010 05 18, 09:59)
norejau paklausti o su kokiais klijais dar galima klijuoti ar tik su karstais g.gif

Galima klijuoti su karštais klijais, bet galima ir smaigstyti su dantų krapštukais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2010 05 18, 10:44)
labutis

laaabai grazuuus darbeliai  clap_1.gif
uzsikreciau ir ash . dar siandien vaziuosiu nusipirksiu ko reikia ir pabandysiu shita grozi  biggrin.gif
man tik baisiausisia kad tas bumbulas nuo saldainiu svorio nenukristu -o visa kita atrodo aishku kaip ir  g.gif

Bumbulas tikrai nenukris - paklausk mergaičių - visos daro ant bumbulo ir viskas ok smile.gif Aš tik dar prie koto priklijuoju su karštais klijais , kad patikimiau būtų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 05 18, 10:52)
tai kas cia ka asu dabar vadins a  thumbup.gif  cia isvis zodziu nera

Tai, kad aš čia tik baikom užsiiminėju, man visokios nesąmonės arčiau dūšios , labai nemėgstu vienodų daryti, pagal mano charakterį man reikia pokyčių- tai taip ir norisi ką nors naujo išbandyti ax.gif
O tu tai tikra medelių asė 4u.gif ( kikvienas daro tai ką geriausiai moka- o apie tai kalba tavo darbeliai)
Papildyta:
QUOTE(agotele1111 @ 2010 05 18, 10:58)
Labai grazus darbeliai
Ypac ta saldainiu barbe nereali. tik gaila butu saldainius valgyt  tongue.gif nes visas grozis dingtu  4u.gif  o vaikai smaliziuai tai liktu tik galva smile.gif
bet grazu grazu grazu  4u.gif

Liktų ne tik galva, o visa barbė, nes ji ten į karkasą patupdyta. O suvalgius saldainius galima vietoj jų kitus susmaigstyti smile.gif ir vėl bus gražu lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image subtilus likeriukas su simbolisku vyrui skirtu papuosimu smile.gif jusu teismui
Atsakyti