QUOTE(lavazia @ 2010 05 16, 20:50)
Na stai ir as dedu savo pirmaji blyna, tik labai nepeikit
Nėra ką peikti Visos merginos šaunuolės ir darbeliai labai kruopščiai padaryti
Papildyta:
QUOTE(aamir @ 2010 05 16, 21:51)
dar vienas mano kurinys, jusu teismui
Neperkrautas, skoningas darbelis
AAMIR man labai iskart is pirmo zvilgsnio patiko kotukas medelio superinis
! | Bet kokios komercinio/reklaminio pobūdžio žinutės kaip "siūlau"; "gaminu pagal užsakymus..."; "ieškau, kas pagamintų"; "parduodu..." ir pan. yra draudžiamos! Jei ir toliau bus taip pažeidinėjamos temos taisyklės, ši tema bus visam laikui uždaryta be jokių diskusijų apie jos atidarymą. |
i | Nuo Jūsų pačių priklauso, ar ši tema gyvuos, ar ne. |
labai labai visi grazus medeliai...
genovaite, fantastika. man labai grazu. gal gali isduot paslapti an ko klijavai. vogsiu ir as ideja jei galima. nes zada atvaziuot draugai su mergaite. butu ka padovanot
QUOTE(jo-vita7 @ 2010 05 17, 19:04)
genovaite, fantastika. man labai grazu. gal gali isduot paslapti an ko klijavai. vogsiu ir as ideja jei galima. nes zada atvaziuot draugai su mergaite. butu ka padovanot
Jokia čia ne paslaptis - tam ir dedame čia savo darbelius , kad pasidalinti idėjomis ( manau visos man pritars). Barbę ( sveiką , su kojomis tik be suknelės ) įtupdžiau į pasidarytą karkasą. Karkasą pasidariau iš putų polistirolio - suklijavau lakštus putų polistirolio, vėliau juos apipjausčiau, kad suteikti sijono formą. Suknelės viršų panaudojau pagal paskirtį, na , o paruoštą karkasą lipnios juostos pagalba apklijavau folija, saldainius vyniojau ant dantų krapštukų ir smaigščiau į barbės sijoną. Iš organzos išsikirpau kvadratėlius , suglaudžiau, kad atrodytų gražiau ir su išlankstytom sąvaržėlėm susmaigsčiau į sijoną. Saldainius smaigsčiau su tarpais, o į uos tarpus smaigsčiau organzą. Na, bet čia jau fantazijos reikalas. Tikiuosi paaiškinau aiškiai, nes nelabai moku aiškinti
Viska aiskiai parasei. Aciu
Papildyta:
Dar vienas klausimas. Tu sukai saldainius pati?
Papildyta:
QUOTE(jo-vita7 @ 2010 05 17, 19:24)
Viska aiskiai parasei. Aciu
Papildyta:
Papildyta:
Ne, saldainius naudojau "Olivija" tik prikirpau uodegytę ir su lipnios juostos pagalba prisukau prie dantų krapštuko ir smaigsčiau į sijoną
AAMIR tavo medelis ,man labai patiko tuo kad be plastiko ir taip suptiliai padaryta tas kotas jauciu tikroveje dar grazesnis
GENOVAITE as be zodziu va cia tai atradimas ,na ir fantazija labai labai labai grazu
tik as vis tiek nesupratau padarymo suptilybiu .gal kada nuotraukelias galetumete kaip darote im: esti niekaip nedasylo prie ko ir ka ten vyniojete
GENOVAITE as be zodziu va cia tai atradimas ,na ir fantazija labai labai labai grazu
tik as vis tiek nesupratau padarymo suptilybiu .gal kada nuotraukelias galetumete kaip darote im: esti niekaip nedasylo prie ko ir ka ten vyniojete