Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(karalyste @ 2010 05 13, 13:28)
As plausa apkarpau smile.gif jau kaip pirmas darbas tai labai graziai saldainiukai stovi saunuole  4u.gif

aciu, tikejaus kritikos, bet dar ne vakaras smile.gif ateis ir kitos darbstuoles pakomentuot

pradejau lipdyt saldainius nuo virsaus,bet po to jie visaip krist pradejo i sonus,tai galvoju kaip man juos prilaikyt,surisau visus,bet ne kaip sekes ir po to pradejau nuo apacios klijuot,matyt todel taip virsus gavos nelabai koks. Kita bandysiu klijuot visa tik is apacios
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2010 05 13, 15:56)
aciu, tikejaus kritikos, bet dar ne vakaras  smile.gif  ateis ir kitos darbstuoles pakomentuot

pradejau lipdyt saldainius nuo virsaus,bet po to jie visaip krist pradejo i sonus,tai galvoju kaip man juos prilaikyt,surisau visus,bet  ne kaip sekes ir po to pradejau nuo apacios klijuot,matyt todel taip virsus gavos nelabai koks. Kita bandysiu klijuot visa tik is apacios

o as klijuoju is virsaus visus is apacios man nepatiko kazkodel bet kritikos negausi tikrai nes dailiai tie saldainiukai stovi rolleyes.gif
Atsakyti
As tai klijavau is virsaus. Aisku, sunkiau buvo prilaikyt virsutinius, kad klijuociau kitus. Bet, manau, medelio forma gaunasi dailesne g.gif
Atsakyti
Aš visą laiką klijuoju iš apačios, net neisivaizduoju kaip tai reikėtų padaryti iš viršaus lotuliukas.gif o medelių forma visada būna taisiklinga, nes stengiuosi tą vietą kur susuktas saldainis klijuoti vieną arčiau kito, kad kuo labiau saldainiai priglustų, o patį viršų kai klijuoju tai saldainius su atsuktuvu prispaudžiu ( tiksliau klijuojamus saldainių popierėlius) ax.gif
Atsakyti
Papuošiau dovaną ax.gif . Viskas būtų buvę gerai, bet popierius pasirodė besantis permatomas, o ne matinis baltas doh.gif . Bet gavosi kaip gavosi biggrin.gif
user posted image
user posted image

O aš klijuoju nuo viršaus, užlenkiu nuo susukimo tą galiuką į viršų ir klijuoju per susukimo vietą, tada su tuo kraščiuku užsipildo ir pasislepia tarpai. Na, gal supratote ką čia parašiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 14 gegužės 2010 - 18:55
Barbarux, matau musu mintys sutapo. smile.gif Sianakt suvyniojau vyrui gimtadienio dovana ir papuosiau jo megstamais saldainiais

user posted image
Papildyta:
O cia susipazinimo proga, veziau vaikams i mokykla tokias gelytes

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jo-vita7: 14 gegužės 2010 - 20:21
QUOTE(karalyste @ 2010 05 15, 18:05)
Aciukas uz grazu zodeli:) bet tu negraziai elgies man albumeli savo galetum paodyti:)  mirksiukas.gif

Tai , kad aš tokio ir neturiu ax.gif Mano pavienės nuotraukos, jei ką sumeistrauju tai tuoj pat ir ikeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 05 15, 21:25)
Tai , kad aš tokio ir neturiu  ax.gif  Mano pavienės nuotraukos, jei ką sumeistrauju tai tuoj pat ir ikeliu  ax.gif

sad.gif susikelk nes darbeliai tikrai grazus bus i ka akeles paganyti
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 05 15, 19:42)
sad.gif  susikelk nes darbeliai tikrai grazus bus i ka akeles paganyti

Tai, kad vis to laiko pritrūksta ir reikia žinot kur ten jas sukelti ax.gif Aš nelabai turiu laiko po internetą varinėti, tai ne labai ir žinau kur ten kas , ir kaip ten kas. Reikėtų pasidomėti blush2.gif
Atsakyti
Rodomės paskutinį darbelį ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dinokis @ 2010 05 16, 17:08)
Rodomės paskutinį darbelį ax.gif

Kaip visada thumbup.gif nėra ką ir bepridurti smile.gif
Atsakyti
Na stai ir as dedu savo pirmaji blyna, tik labai nepeikit ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavazia: 16 gegužės 2010 - 20:51