Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

Genovaite, medeliai gražūs, bet va man kažkaip prastai atrodo tie papigiai vazonėliai, na nėr vaizdo gero, gadina viską. Nepyk, čia tik mano nuomonė smile.gif

O va mašinytė tai liuksiška 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbora666: 10 gegužės 2010 - 15:49
Merginos kur slepiat savo grozius nagi pasirodykit g.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 05 11, 11:27)
Merginos kur slepiat savo grozius nagi pasirodykit  g.gif

gaminam gaminam biggrin.gif
šiuo metu iš "Kregždučių" smile.gif

kadangi užsakymų nebūna, tai darom progoms smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Dovana anytai gimtadienio proga su jos megstamiausiais griliažiniais saldainiais bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
As pasidariau vakar vazoneli su pagaliuku, mase dariau is gipso (mazdaug grietines tirstumo), bet iki siol dar normaliai sesustingo doh.gif Nors kiek zinau gipsas labai greitai stingsta. Sakykit merginos ka padariau blogai blush2.gif
Atsakyti
na jau uosviene dantys nusilaus nuo griliazo thumbup.gif man patiktu toki cirka padaryt uosvieniai blush2.gif

o as vis dar sirguliuoju pradejau darbeli bet ner jegu dar daryt uztai skatinu jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbora666 @ 2010 05 10, 16:47)
Genovaite, medeliai gražūs, bet va man kažkaip prastai atrodo tie papigiai vazonėliai, na nėr vaizdo gero, gadina viską. Nepyk, čia tik mano nuomonė smile.gif

Tie pigūs vazonėliai visai gerai atrodytų nupurkšti ax.gif
įkeliu paskutinį medelį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dinokis @ 2010 05 11, 14:19)
Tie pigūs vazonėliai visai gerai atrodytų nupurkšti ax.gif
įkeliu paskutinį medelį

Ačiū už idėją _ ai man kaip varnai nedaėjo doh.gif - pavasaris veikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O medelis labai gražus - man patinka kai kotelis ne vienas ir dar priedo ne vertikalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 05 11, 17:32)
Ačiū už idėją _ ai man kaip varnai nedaėjo  doh.gif - pavasaris veikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O medelis labai gražus - man patinka kai kotelis ne vienas ir dar priedo ne vertikalus  smile.gif

na balta varna apie ka tu cia gal nematei kokie grazus darbai tavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2010 05 11, 14:31)
As pasidariau vakar vazoneli su pagaliuku, mase dariau is gipso (mazdaug grietines tirstumo), bet iki siol dar normaliai sesustingo  doh.gif  Nors kiek zinau gipsas labai greitai stingsta. Sakykit merginos ka padariau blogai  blush2.gif

Va, va, man irgi taip jau buvo su vadinamu gipsu. Kartais pasitaiko dėl gamintojų kaltės, kad supakuoja ne gipsą, o statybinę kreidą. Ji nestingsta o tirštėja. Dabar jau perku mažais kiekiais, kai įsitikinu, kad gipsas, perku didesnį maišą biggrin.gif biggrin.gif

Aledaiva, medukas nuostabus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbora666: 12 gegužės 2010 - 14:25
Sveikos, darbsuoles 4u.gif

skaiciau skaiciau jusu temute, sumasciau padaryt dovanu medeli. Vakar vakare konstravau, pirmas blynas - prisviles virsuje (noretusi,kad saldainiai butu vienas arciau kito), o siaip visai nieko atrodo(zinoma nevienodai pritvirtinti saldainiai),kas nezino kaip turi buti is tikruju smile.gif pasirodau blush2.gif kiti darbai gal bus geresni smile.gif

user posted image

gal galit patart kaip plausa pritvirtint,kad butu prigludes jis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselis14: 13 gegužės 2010 - 12:22
As plausa apkarpau smile.gif jau kaip pirmas darbas tai labai graziai saldainiukai stovi saunuole 4u.gif

Atsakyti