Genovaite, medeliai gražūs, bet va man kažkaip prastai atrodo tie papigiai vazonėliai, na nėr vaizdo gero, gadina viską. Nepyk, čia tik mano nuomonė
O va mašinytė tai liuksiška
Merginos kur slepiat savo grozius nagi pasirodykit
QUOTE(karalyste @ 2010 05 11, 11:27)
Merginos kur slepiat savo grozius nagi pasirodykit
gaminam gaminam
šiuo metu iš "Kregždučių"
kadangi užsakymų nebūna, tai darom progoms
As pasidariau vakar vazoneli su pagaliuku, mase dariau is gipso (mazdaug grietines tirstumo), bet iki siol dar normaliai sesustingo Nors kiek zinau gipsas labai greitai stingsta. Sakykit merginos ka padariau blogai
na jau uosviene dantys nusilaus nuo griliazo man patiktu toki cirka padaryt uosvieniai
o as vis dar sirguliuoju pradejau darbeli bet ner jegu dar daryt uztai skatinu jus
o as vis dar sirguliuoju pradejau darbeli bet ner jegu dar daryt uztai skatinu jus
QUOTE(dinokis @ 2010 05 11, 14:19)
Tie pigūs vazonėliai visai gerai atrodytų nupurkšti
įkeliu paskutinį medelį
įkeliu paskutinį medelį
Ačiū už idėją _ ai man kaip varnai nedaėjo - pavasaris veikia
O medelis labai gražus - man patinka kai kotelis ne vienas ir dar priedo ne vertikalus
QUOTE(genovaite @ 2010 05 11, 17:32)
Ačiū už idėją _ ai man kaip varnai nedaėjo - pavasaris veikia
O medelis labai gražus - man patinka kai kotelis ne vienas ir dar priedo ne vertikalus
na balta varna apie ka tu cia gal nematei kokie grazus darbai tavo
QUOTE(lavazia @ 2010 05 11, 14:31)
As pasidariau vakar vazoneli su pagaliuku, mase dariau is gipso (mazdaug grietines tirstumo), bet iki siol dar normaliai sesustingo Nors kiek zinau gipsas labai greitai stingsta. Sakykit merginos ka padariau blogai
Va, va, man irgi taip jau buvo su vadinamu gipsu. Kartais pasitaiko dėl gamintojų kaltės, kad supakuoja ne gipsą, o statybinę kreidą. Ji nestingsta o tirštėja. Dabar jau perku mažais kiekiais, kai įsitikinu, kad gipsas, perku didesnį maišą
Aledaiva, medukas nuostabus
Sveikos, darbsuoles
skaiciau skaiciau jusu temute, sumasciau padaryt dovanu medeli. Vakar vakare konstravau, pirmas blynas - prisviles virsuje (noretusi,kad saldainiai butu vienas arciau kito), o siaip visai nieko atrodo(zinoma nevienodai pritvirtinti saldainiai),kas nezino kaip turi buti is tikruju pasirodau kiti darbai gal bus geresni
gal galit patart kaip plausa pritvirtint,kad butu prigludes jis?
skaiciau skaiciau jusu temute, sumasciau padaryt dovanu medeli. Vakar vakare konstravau, pirmas blynas - prisviles virsuje (noretusi,kad saldainiai butu vienas arciau kito), o siaip visai nieko atrodo(zinoma nevienodai pritvirtinti saldainiai),kas nezino kaip turi buti is tikruju pasirodau kiti darbai gal bus geresni
gal galit patart kaip plausa pritvirtint,kad butu prigludes jis?
As plausa apkarpau jau kaip pirmas darbas tai labai graziai saldainiukai stovi saunuole