Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(Landrita @ 2010 05 02, 20:30)
senjorita labai zavus medelis ir saldainiuku matau nemazai panaudojai  bigsmile.gif  speju, kokie 2 kg  g.gif

Joa joa, nemazai gavosi doh.gif smile.gif kadangi pirmakart dariau.. tai taip nemazai ir prireike, nes neisivaizdavau del dydzio..
O is viso tai 4kg sveria.. neitiketina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 05 08, 20:33)
Genovaite nu nebuvau dvi dieneles as apsalus nu be zodziu tavo darbai super

Labai malonu pagirimų sulaukti iš profės ax.gif
Papildyta:
QUOTE(naiste777 @ 2010 05 08, 20:35)
Aišku, aš temos neskaičiau. Paveiksliukus pasižiūrėjau, ir į darbą. Gal kur ir aptarinėjot, kokio dydžio tą bumbulą daryt ir kiek saldainių sueina. Labai jau užkabino tie medeliai. Šeimynai patiko.

Jau buvo daug kartų rašyta, kuo didesnį burbulą darai tuo daugiau saldainių reikia. O burbulus kas kaip sumąsto tas taip ir daro - kas iš žurmnalų lapų, kas iš oazės, kas iš makroflekso, kas iš putų polistirolio. Labai priklauso ir nuo saldainių - jei darai iš paprastų saldainių ir nori sudėti iki 1 kg - tai reikia daryti visiškai mažiuką burbulą, nes jei padarysi didelį tai reiks daug saldainių ( aš tokį medelį darant ant koto dedu tik vieną žurnalo lapą , apvynioju lipnia juosta ir klijuoju saldainius - išeina apie 800 gr saldainių) Jei darai iš triufelinių - tai burbulo reikia didesnio , nes saldainiai klijuodasi uodėgėlėmis į viršų. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(senjorita @ 2010 05 08, 22:05)
Joa joa, nemazai gavosi  doh.gif  smile.gif  kadangi pirmakart dariau.. tai taip nemazai ir prireike, nes neisivaizdavau del dydzio..
O is viso tai 4kg sveria.. neitiketina  rolleyes.gif

O tai visai realu - pridėk dar gipso su vazonu svori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 05 07, 22:14)
Įkeliu paskutines savo sapaliones  ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image

Super wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 05 08, 16:24)
dar vienas šiandieninis "šedevras"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai, labai, labai grazu, tai jau tikrai šedevras thumbup.gif , turbut neimanoma tokio suvalgyti, širdį skaudetu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2010 05 09, 10:51)
Labai, labai, labai grazu, tai jau tikrai šedevras thumbup.gif , turbut neimanoma tokio suvalgyti, širdį skaudetu  wub.gif

Mamytei gal ir skaudėtų, o soliziantas tuoj puolo lupti saldainius ir svečius vaišinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

[url=http://radikal.ru/F/s51.radikal.ru/i133/1005/8e/5b989e796423.jpg.html]

O iš ko šedevriuko karkasą darėte, kaip ratus tvirtinote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 05 09, 13:19)

O iš ko šedevriuko karkasą darėte, kaip ratus tvirtinote  ax.gif

Karkasas iš putų polistirolio, o ratus dariau iš kardono ir paskui priklijavau. Turiu nuotraukytes kaip mašiną daryti iš rusaičių parsisiuntusi. Vėliau ikelsiu. Aš pagal tą pamokėlę irgi dariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 05 09, 18:19)
...Aš pagal tą pamokėlę irgi dariau  smile.gif

tik greit prašom mums čia viską išdėstyti nuo A iki Ž blush2.gif , gal dar turite kokių įdomybių parsisiuntusi g.gif
Prieš kelias dienas stebinote su tortu, o šiandien randu mašiniuką thumbup.gif , mūsų temelė keičia po truputį kryptį iš saldainių medelių linkstame prie saldainių darbelių lotuliukas.gif
Atsakyti
Ikeliu mašinytės gaminimo nuotraukytes, nekomentuosiu, nes iš nuotraukyčių viskas labai aišku

user posted image user posted image user posted image

Tik aš savo dariau didesnę ir dar priekyje ir gale priklijavau žibintus ( kitaip sakant faras) smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif ko tik neprigalvojat thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,

Šaunuolės visos 4u.gif

O čia mano dovanėlės gimtadienio proga - padaryti puodeliai su jų nuotraukomis ir prikaišiota saldainių mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 05 07, 22:14)
Įkeliu paskutines savo sapaliones  ax.gif

Labai grazus tas violetinis medelis, noriu nusikopijuoti blush2.gif Sakykit kokio dydzio burbuliuka daryti reikia ir kiek mazdaug saldainiu cia suejo?
Atsakyti