Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(Pupu_mama @ 2010 05 05, 20:14)
Karalyste, kur galima isigyt lapu dekoratyviniu medeliam puosti? smile.gif

Bet kokioj floristinei prekiu parduotuvej , senukuose buna geliu parduotuvese ,maksimose smile.gif

o labai sauni mintis su grybukais bigsmile.gif
Atsakyti
mano ružavi saldainiukai berods pavasaris vadinasi, liko nuo vieno medelio tai dar nupirkau ir gavosi antras
Atsakyti
turiu klausymeli smile.gif , ka reikia deti i vazona, kad atlaikytu saldainiu svori, o vazona dar panaudoti galima butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2010 05 06, 21:27)
turiu klausymeli  smile.gif , ka reikia deti i vazona, kad atlaikytu saldainiu svori, o vazona dar panaudoti galima butu  ax.gif

Bet ka dek i maiseli (gipsa,cementa, rotbanda...) mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuspalvint temute noriu tad keliu naujausia namu gyventoja - juru kiaulyte ir labai laukiu jusu kritikos ax.gif
user posted image
Atsakyti
labai graži
Atsakyti
Įkeliu paskutines savo sapaliones ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
dar vienas šiandieninis "šedevras" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 08 gegužės 2010 - 15:32
Nugi grožybių čia pridariusios. Šaunuolės 4u.gif 4u.gif Aš ir nusprendžiau išbandyti, ir va, kas man gavosi:
user posted image user posted image

Tik nemaniau, kad tiek daug saldainių sueina. Kelis kartus lėkiau pirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 05 08, 20:06)
Nugi grožybių čia pridariusios. Šaunuolės  4u.gif  4u.gif Aš ir nusprendžiau išbandyti, ir va, kas man gavosi:
Tik nemaniau, kad tiek daug saldainių sueina. Kelis kartus lėkiau pirkt  doh.gif

Gražūs tavo medeliai. O ko tu tikėjaisi, matyt didelį burbulą padarei tai ir prireikė daug saldainių smile.gif
Atsakyti
Genovaite nu nebuvau dvi dieneles as apsalus nu be zodziu tavo darbai super
Atsakyti
Aišku, aš temos neskaičiau. Paveiksliukus pasižiūrėjau, ir į darbą. Gal kur ir aptarinėjot, kokio dydžio tą bumbulą daryt ir kiek saldainių sueina. Labai jau užkabino tie medeliai. Šeimynai patiko.
Atsakyti