Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(jo-vita7 @ 2010 05 04, 22:07)
Aledaiva, man patiko tavo puokstes wink.gif o ant ko tu klijuoji saldainius, ir is ko kotas padarytas?

Saldainius klijavau vieną prie kito, nei ant nieko. Puslankiu taip. O kotas - vienoms puokštėms pirkau tą vadinamą "mikrofoną", tik galvutę nuėmiau ir paskui plaušu aplipdžiau. O kitoms, tai iš vis juokinga situacija, vaikiškus boulingo kėglius panaudojau blush2.gif Vaikai nežaidė, mėtėsi namuose blush2.gif
Atsakyti

Genovaite, nuostabi ideja ir puikus saldaininis tortas, o tos gyvos geles wub.gif wub.gif

Aledaiva, man ta masinyte labai patiko thumbup.gif thumbup.gif Ir puokstes super thumbup.gif thumbup.gif

Igyvendinta sunaus ideja smile.gif Eziuko "spygliukai" - 0,5 kg. sukramtomu saldainiu rolleyes.gif

user posted image user posted image

Ir dar vienas mazutis medeliukas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 04 gegužės 2010 - 22:17
melsvai sidabrinu ir as si puslapeli:) na ir laukiu kritikos

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Karalyste, nera ka kritikuot schmoll.gif Fantastiskas medelis, labai skoningas, elegantiskas wub.gif Super atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man irgi karalystes medelis labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
ir aš savąjį įdėsiu blush2.gif , čia krikšto tėčiui 60- mečiui buvo.

user posted image

user posted image

ir supokuotas

user posted image
Atsakyti
saldainia LABAI thumbup.gif
o ar lengvai klijuojesi sitie saldainiai ? g.gif ,nesu bandziusi tokiais popiereliais
Atsakyti
man tai jie labai gerai klijuojasi net nuplėšti beveik neina.
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 05 05, 13:20)
melsvai sidabrinu ir as si puslapeli:)  na ir laukiu kritikos

Kaip visada - be žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man reiks irgi bandyt spalvinti dekoro detales sidabrine arba auksine spalva - jėgiškai ( atsiprašau, už ne labai lietuvišką išsireiškimą) atrodo ... reiks vėl kopijuoti tavo įdėją lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jeigu galima ax.gif
Papildyta:
QUOTE(saldainia @ 2010 05 05, 14:07)
ir aš savąjį įdėsiu  blush2.gif , čia krikšto tėčiui 60- mečiui buvo.

ir supokuotas

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man tai spalvytė saldainių popieriukų labai graži. Kokie čia saldainiai ? Reiks ir man pabandyti iš tokių saldainių daryti - aš iš tokios formos saldainių tik eglutes dariau ax.gif smile.gif
Atsakyti
genovaite man patinka dazyti lapai neatrodo taip plasmasiskai kaip zali lapai rolleyes.gif siandien puikios nuotaikos prasinesiau po medelyna tai oi prisipirkau medeliu tik ne is saldainiu lotuliukas.gif tai jauciuos patenkinta iki ausu ...
Atsakyti
Karalyste, kur galima isigyt lapu dekoratyviniu medeliam puosti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupu_mama: 05 gegužės 2010 - 18:14
http://www.supermama...?...5519&st=120
na tikiuosi savininke nesupyks ,jai parodysiu ka radau saldziajame skyrelyje,gal kurei patiks ideja
Atsakyti