Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(barbarux @ 2010 05 03, 14:34)
Nerealiai... O čia irgi ant kažkokios formos lipdyta?
Taip ir įtariau, kad vien medžiais reikalas nesibaigs ...  bigsmile.gif

Pasidariau šabloną iš putų polistirolo , apklijavau kepimo folija ir prie darbo

user posted image

klijavau ant jo saldainius. smile.gif
Atsakyti
Beje nuo folijos labai gerai nusiima saldainiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visiems 4u.gif
Labai jau grazus visi tie darbeliai, mes irgi i jubilieju kviesti, manau butu pakankamai originali dovana, ir nebrangi blush2.gif
Sakykit o kas ten per karšti klijai, kazkaip dar neteko susidurti
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2010 05 04, 08:27)
Labutis visiems  4u.gif
Labai jau grazus visi tie darbeliai, mes irgi i jubilieju kviesti, manau butu pakankamai originali dovana, ir nebrangi  blush2.gif
Sakykit o kas ten per karšti klijai, kazkaip dar neteko susidurti

na as perku senukuose tokios kliju lazdeles ,beja joms reikia ir pistolieto lotuliukas.gif bagal ji dedasi ir kliju lazdeles
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 05 04, 10:00)
na as perku senukuose tokios kliju lazdeles ,beja joms reikia ir pistolieto lotuliukas.gif bagal ji dedasi ir kliju lazdeles

Tai gal cia tie montaziniai klijai paprasti? Kaip ten jie sildosi, nieko nesuprantu ax.gif
Atsakyti
tai elektrinis kaip as sakau sautuvas i ji dedasi kliju lazdele ju yra tikrai nebrangiu as mokejau gal 14lt ir jau metus laiko kuo puikiausiai,paprasciausiai nuejusi pasiklausk konsultantu parduotuveje tau tikrai parodys mirksiukas.gif ,siuos pistuoletus naudoja ir floristikoje
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Pasirodau ir aš ax.gif

user posted image

Paskutiniu metu darau puokštes. Papraščiau, pigiau ir artimą nudžiugina mirksiukas.gif
Jos tik įdėtos į vazą, kad galėčiau nufotografuoti.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
kagi spalvinu si puslapiuka su arfa saldainiukais blush2.gif

user posted image
Papildyta:
Masiniukas liuksiskas kazkada esu darius, o vat puoksciu as kazkodel nemegstu tad jei galima peiksiu o ne girsiu nes pagyru darbai verti tai faktas tik vat kas man patiktu , kad kai matau zalias flizelinas uzlenktas tas man patinka tai vat as megeja uzlankstyti ir geltonas noretus man ad palankstyt ar abangtuot,tada i tarpelius tarp saldainiu ne karliukus o dedavau sukta flizelina kazkaip man susiliedavo geriau i kokia ragana pasidariau net geda doh.gif
Papildyta:
o dar gal nepagirs tai as pagirsiu spalvos liuksiskai man atrodo ir saldainiai paringti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 gegužės 2010 - 21:04
nu liux darbai o tortas tai isis wub.gif saunuoles kaip visada
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 05 04, 17:02)
Na jau mašiniukas kaip liuksiškai atrodo  thumbup.gif
Labai norėčiau vogti idėją draugės vaiko gimtadieniui, tai gal išduotumėte ant ko tvirtinote saldainius ir kaip visą pritvirtinote prie mašinytės  ax.gif  blush2.gif

Į mašinos priekabą dėjau oazę, bet kitą kartą tikrai dėčiau ką nors kitą, gal putų polisterolį. Nes nuo svorio oazė pradėjo byrėti ir teko nemažai karštų klijų pripumpuoti mirksiukas.gif Saldainius tvirtinau ant pagaliukų ir tada kaišiojau į oazę.

Dėl puokščių - visada yra kur tobulėti. Bet aš darau tik sau ir nesu profė blush2.gif
Atsakyti
Baig tu profu cia ir ner tik visos megejos as labai visada noriu kad man pasakytu vat is pirmo zvilgsnio ko noretu kito medeliuose o cia panos visada tokios gerasirdes nieko nesako tik gyria tai vat as taip is pirmo zvilgsnio taip paziurejus taip man pirma mintis sove ir parasiau blush2.gif kas del masiniuko as dejau putu polesteroli liuks laikosi as kazkodel oazes nelabai megeja gal nemoku as su ja draugauti g.gif
Atsakyti
Aledaiva, man patiko tavo puokstes wink.gif o ant ko tu klijuoji saldainius, ir is ko kotas padarytas?
Atsakyti