Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(genovaite @ 2010 05 02, 18:19)
Turiu pasakyti , kad kaip tik tinka mamyčių ir močiučių dienai - labai nuotaikingas ir pavasariškas medelis  thumbup.gif  Sekmės ir toliau sergant šia liga  4u.gif

Laaabai asiuuu 4u.gif Stengiausi ax.gif
Tikiu, kad dar ilgai "kankins" si liga mane bigsmile.gif
Linkeciau sau ir visoms Jums daug kantrybes ir graziu ideju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 05 01, 21:04)
Dinoki labai man patinka sidabro lapeliaine zali kazkodel pamegau ta dalyka o saldainiukai tikrai grazus  mirksiukas.gif

o aš nuo tavęs nukopinau sidabrinius lapelius blush2.gif
Atsakyti
senjorita labai zavus medelis ir saldainiuku matau nemazai panaudojai bigsmile.gif speju, kokie 2 kg g.gif
Atsakyti
QUOTE(dinokis @ 2010 05 02, 21:05)
o aš nuo tavęs nukopinau sidabrinius lapelius blush2.gif

o cia tam ir dedames kad viena is kitos semtumes ideju smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Įkeliu nuotraukytę savo paskutinės puokštelės, bet nuotraukos kokybė prastoka, realiai vaizdas geresnis

user posted image
Atsakyti
drinks_cheers.gif saunuoles merginos grazu labai
Atsakyti
Rodausi savo tortą

user posted image user posted image user posted image

ax.gif blush2.gif ax.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
NEREALU,NEPAKARTOJAMA, NUOSTABU,ZAVINGA,PROPORCINGA,SKONINGA NA ZINAI TIESIOG TRUKSTA ZODZIU BEGALO ......AS SUZAVETA........... bigsmile.gif
Papildyta:
CIA dar nepamynejau visa vaizda duoda gyvos geles ane?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 05 03, 12:16)
NEREALU,NEPAKARTOJAMA, NUOSTABU,ZAVINGA,PROPORCINGA,SKONINGA NA ZINAI TIESIOG TRUKSTA ZODZIU BEGALO ......AS SUZAVETA........... bigsmile.gif
Papildyta:
CIA dar nepamynejau visa vaizda duoda gyvos geles ane?

Ačiū už įvertinimą ax.gif Labai malonu kai mokitoja ( super profė) giria - tai paglosto savimeilę. blush2.gif Apie proporcijas nieko nesuprantu ( ar čia jau taip proporcinga, nes nesu žinovė), bet , kad žiūrisi gerai - tai sutinku. Kas matė visiems patiko. smile.gif

Man irgi gėlės puošnumo priduoda , tik čia tų gėlių šeipsau pasirinkimas buvo, dėjau ką radau parduotuvėje po mamyčių dienos lotuliukas.gif o , patikėkit gėlių parduotuvės visame mieste kaip po karo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif galima pamanyti, kad remontui užsidaro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo genovaite: 03 gegužės 2010 - 13:33
Najau mokytoja baik tu juokus dar toki padaryt tortuka reiktu man padirbet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 05 03, 13:45)
Najau mokytoja baik tu juokus dar toki padaryt tortuka reiktu man padirbet  mirksiukas.gif

Taip jau, taip jau - tavo medeliai superiniai. Manau, kad vienas juokas tokį tortelį sulipdyti tau būtų,. Aš pasižiūriu tavo grožybes, bet nedrįstu net bandyti tokių lipdyti, atvirai pasakius net nežinau nuo kurio galo pradėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 05 03, 12:12)
Rodausi savo tortą

ax.gif  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif  ax.gif

Nerealiai... O čia irgi ant kažkokios formos lipdyta?
Taip ir įtariau, kad vien medžiais reikalas nesibaigs ... bigsmile.gif
Atsakyti