Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(Nuokata @ 2010 03 20, 18:58)
Ką domina, tai Rimi plaušo yra pirkt, toks ale baltas ir žalsvas po 3,99 Lt., tikrai ne mažai jo maišiuke thumbup.gif

ir dar IKI taipigi maciau po 2.99 geltono ,zalio, balksvo mirksiukas.gif
Atsakyti
nu šaunuolės merginos,kad judat į priekį,p Karalystei ačiū už vaizdines medžiagas 4u.gif ,kai išeisiu į pensiją (po mėnesio bigsmile.gif ) ir aš pasidarysiu kokį nors ax.gif
Atsakyti
karalyste, labai ačiū už pradžią, tačiau laukiame pratesimo, nes net neįsivaizduoju, kaip toliau doh.gif
Atsakyti
Na mes su nekantrumu ir lauksim thumbup.gif
Atsakyti
Ka gi tesinys ax.gif imam jau padarytus sald.kupoliukus pamatuojam dydi ju ir is flizelino iskerpam ( GALIMA PLAUSU APACIA KUPLO DENGT KUO TIK ISMASTT)
user posted image

uzklijuojame klyjais karstais krastukus ir iskerpam skyle flizeline kur bus klijuojamas kotas
user posted image

ilasiname kliju .taikome klijus ilasint tarp saldainiu
user posted image

na ir klijuojame ant koto reikia palaikut kol prikibs
user posted image

vel aplink sald. kupola apklijuojan apjuose su flizelinu , nes ant jo klijuosim paouosima
(galima apkjuost plausu ar dar kuo tik ismastysit)
user posted image

ir viskas klijuojame geles , lapelius i t.t. cia jau jusu fantazija
user posted image
ir viskas mielosios rezultatas

user posted image
Atsakyti
Karalyste, nuostabus darbas!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Mano "svieziausias" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana76: 22 kovo 2010 - 19:44
Labai grazu thumbup.gif kazkuo primena jurg@ stiliu uz tai man patinka thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Laurac aciuuuuuuuuuuuuu blush2.gif
Atsakyti
Aciu ax.gif
Joo, tikrai panasus mirksiukas.gif , asmeniskai man taip sulipdyti saldainiai labai graziai atrodo (be jokiu tarpeliu gaunasi). Tik po ziemos normaliu pagaliu neradau... Matyt bendramintes issitempe is misko visus pagalius lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Mano velykinis mirksiukas.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
labai grazus velykiniai medeliai,jau kvepia tokia sventine nuotaika 4u.gif ax.gif
Atsakyti