Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(genovaite @ 2010 05 01, 18:18)
Nemanyk, kad sulauksi pagyrų  smile.gif  Kaip visuomet trūksta žodžių...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Aš tai nešlapinu, o tiesiog vynioju ant koto lipnios juostos pagalba. Tik truputį apvyniojus lipnia juosta , nuimu ir į skylutė išspaudžiu karštų klijų, tada vėl atgal uždedu ir gerai apvynioju. Didelio burbulo nedarau, kad mažiau reikėtų saldainių, na, o jei noriu didesnio - tai vynioju daugiau. Man burbului užtenka vieno žurnalo lapo. Įkeliu nuotraukytes kaip pavyzdėlį

Didelis aciu. Labai aiskiai viskas su tuo popieriumi ir saldainiu klijavimu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, įkeliu paskutinį suregztą medelį ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dinokis @ 2010 05 01, 18:00)
Sveikutės, įkeliu paskutinį suregztą medelį ax.gif

thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif

O jau popieriukai saldainių kokie simpatiški - spalvytė super
Atsakyti
pasirodau ir aš ax.gif
taip pabaigiau krepšelį
Buvo
user posted image
papuošiau kažkaip taip blush2.gif
(pele paspaudus ant nuotraukos, ji padidėja)
user posted image

O čia naujas darbas, pirmas blynas medelių auginime. Žiūrėjau žiūrėjau į jūsų grožius, bijojau, bijojau, bet ėmiau ir kažką padariau biggrin.gif . Sudėjau apie 600 g saldainių, bet apačiai kokių 10 vnt. dar pritrūkau, teks ryt nupirkt ax.gif Lazdelės net pradėtos nesubaigiau, o laksčiau po visą miestą 8 mm ieškodama, kad pjaustyt nereiktų doh.gif
user posted image
Liko drugį įsodint ir dar kažką prigalvot, na, pažiūrėjus jūsų darbelių, kažką bandysiu nukopint 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 01 gegužės 2010 - 18:28
QUOTE(barbarux @ 2010 05 01, 18:15)
pasirodau ir aš  ax.gif
taip pabaigiau krepšelį (vaizdas deja liko tik iš viršaus  doh.gif ) (pele paspaudus ant nuotraukos, ji padidėja)

O čia naujas darbas, pirmas blynas medelių auginime. Žiūrėjau žiūrėjau į jūsų grožius, bijojau, bijojau, bet ėmiau ir kažką padariau  biggrin.gif . Sudėjau apie 600 g saldainių, bet apačiai kokių 10 vnt. dar pritrūkau, teks ryt nupirkt  ax.gif Lazdelės net pradėtos nesubaigiau, o laksčiau po visą miestą 8 mm ieškodama, kad pjaustyt nereiktų  doh.gif

Gražūs darbeliai, thumbup.gif labai įdomus krepšelis - kiek supratau tos gelytės iš servetėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 05 01, 19:24)
Gražūs darbeliai,  thumbup.gif  labai įdomus krepšelis - kiek supratau tos gelytės iš servetėlių  4u.gif

Nea, karpiau iš krepinio popieriaus juostas, jas persukus gaunasi vienas lapelis. Jei įdomu, galėsiu įkelt pamoką 4u.gif
Atsakyti
Dinoki labai man patinka sidabro lapeliaine zali kazkodel pamegau ta dalyka o saldainiukai tikrai grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabaigiau biggrin.gif . Bet kaip smagu klijuoti saldainukus, man patiko bigsmile.gif . Stotelėje radau perliukus pabirusius, tai kotą "papuošiau" rolleyes.gif . Iš to azarto vakar nugenėtų medžių šakas peržiūrėjau, tai prisirinkau kotų lotuliukas.gif , tik progų dabar trūksta lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 05 02, 12:27)
Pabaigiau  biggrin.gif . Bet kaip smagu klijuoti saldainukus, man patiko  bigsmile.gif . Stotelėje radau perliukus pabirusius, tai kotą "papuošiau"  rolleyes.gif . Iš to azarto vakar nugenėtų medžių šakas peržiūrėjau, tai prisirinkau kotų  lotuliukas.gif , tik progų dabar trūksta  lotuliukas.gif

Bus tų progų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O darbelis labai dailus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 05 02, 16:23)
Bus tų progų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O darbelis labai dailus  thumbup.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms ax.gif
Na kagi, sugundete ir mane sia saldainiu magija biggrin.gif Pries kelias dienas uzmaciau tik kas cia per grozis, apsalus likau prisiziurejus, kokius sedevrus jus gaminate, o graziai progai pasitaikius pabandziau ir as pagaminti... tad ikeliu savo pirmaji blyna smile.gif Saldainiu medeli mamai mamyciu dienos proga wink.gif

Nemoku kaip ikelti, tad ikeliu linka.. 4u.gif

http://www.part.lt/i...375813d4984.JPG
Atsakyti
QUOTE(senjorita @ 2010 05 02, 17:01)
Laba visoms  ax.gif
Na kagi, sugundete ir mane sia saldainiu magija biggrin.gif  Pries kelias dienas uzmaciau tik kas cia per grozis, apsalus likau prisiziurejus, kokius sedevrus jus gaminate, o graziai progai pasitaikius pabandziau ir as pagaminti... tad ikeliu savo pirmaji blyna smile.gif Saldainiu medeli mamai mamyciu dienos proga wink.gif

Nemoku kaip ikelti, tad ikeliu linka..  4u.gif

http://www.part.lt/i...375813d4984.JPG

Turiu pasakyti , kad kaip tik tinka mamyčių ir močiučių dienai - labai nuotaikingas ir pavasariškas medelis thumbup.gif Sekmės ir toliau sergant šia liga 4u.gif
Atsakyti