Realiai tikriausiai dar graziau atrdo nes KAUKAS saldainiukai labai grazus bet vat jie man nesiduoda nufotkinami kazko nefotogeniski kaip as sakau jie ir nesimato ju spalvos nutraukose labai grazu su situo brendziu jie ziuris
na va vakar siaip ne taip puokste beveik padariau,liko tik puosimo darbai
na ,bet is tokiu saldainiu daugiau tikrai nedarysiu nu nestovi jie man graziai nors tu ka ,as turiu omeni paprastus saldainius ,ziuriu va kaukas visai graziai stovi ,man tai nesigavo
na ,bet is tokiu saldainiu daugiau tikrai nedarysiu nu nestovi jie man graziai nors tu ka ,as turiu omeni paprastus saldainius ,ziuriu va kaukas visai graziai stovi ,man tai nesigavo
is kokiu sald.dariai kad nesigavo?
QUOTE(knielita @ 2010 04 30, 21:43)
Na mergaites ir kuribingos esat Vieni darbeliai grazesni uz kitus
Noretusi ir kritikos sulaukti
Noretusi ir kritikos sulaukti
Kokios dar kritikos Tai, kad nėra ką kritikuoti. Labai gražus darbelis
Aš turiu vieną kjlausimą. Ir Karalystė ir tu ant butelių darot - tai kaip tą karkasą tvirtinat, na ant brendžio butelio tai dar suprasčiau ( karštais klijais prie dangtelio priklijuojat) , bet pvz kaip padaryti ant šampano ?
as asmeniskai darau mazesne skylute ir tvirtai uzmaunu tuomiat laikosi gerai ir kuo gylesne ta skyle reikia daryt kad kuo daugiau ta burbula uzmaut
Dekui uz gerus zodzius. Saldainiai visai tiko prie sio butelaicio, graziai ziurisi, nors nuotraukose kaip ir Karalyste rase, neatsiskleidzia pilnas vaizdas. Nors ir fotografe is manes labai menka Bet galvoju, kad jei dar pamaisius vos vos sviesesniu saldainiu butu gal dar graziau, bet gauk zmogau kad nori saldainiu pagal pageidavima
As neklijavau burbulo MB pareiske, kad kaip numausi ta burbula ir pan. tai dariau kad jei nores seimininkas tai turi lengvai nusiimti. Zodziu skylute padariau mazesne, kad sunkeliau uzsimautu burbulas ir gilesne ja padariau Bet cia jau viska taip pat ir karalyste paaiskino Laikosi gerai, nekliba, nuimti nebandziau, bet tikiuosi nusiims lengvai
QUOTE(genovaite @ 2010 05 01, 13:30)
Kokios dar kritikos Tai, kad nėra ką kritikuoti. Labai gražus darbelis
Aš turiu vieną kjlausimą. Ir Karalystė ir tu ant butelių darot - tai kaip tą karkasą tvirtinat, na ant brendžio butelio tai dar suprasčiau ( karštais klijais prie dangtelio priklijuojat) , bet pvz kaip padaryti ant šampano ?
As neklijavau burbulo MB pareiske, kad kaip numausi ta burbula ir pan. tai dariau kad jei nores seimininkas tai turi lengvai nusiimti. Zodziu skylute padariau mazesne, kad sunkeliau uzsimautu burbulas ir gilesne ja padariau Bet cia jau viska taip pat ir karalyste paaiskino Laikosi gerai, nekliba, nuimti nebandziau, bet tikiuosi nusiims lengvai
xi xi xi taip netycia atsivertus ir paskaicius MB mano sako kokios iskrypeles jus apie kokius cia uzmovimus ir skylutes rasot oi mirsiu is juoko net pilva skauda
Prisidedu prie puslapelio spalvinimo ir jusu kritikai "raudonoji gelele" saldainiuku medelis
Netycia radau jusu tema. Perskaiciau viska. Saunuoles merginos! KOkiu grozybiu cia pridariusios Viskas, nuo pirmadienio ir as pradedu ieskoti saldainiu, vazonu, pistoleto, pasiimu kirvi, kirsiu kokia saka ir noriu pabandyti kazka panasaus padaryti.
Turiu viena klausimeli. O ta burbula kas darote is zurnalu, kaip ten ji formuoti? Gal reikia slapinti popieriu, kad labiau susiguletu? Ar siaip glamzyti, ar kazkokiu vyniavimo budu? Gal kada rasete (ankstesnese temose), bet labai daug skaityti, o sioje temoje neradau apie tai )
Turiu viena klausimeli. O ta burbula kas darote is zurnalu, kaip ten ji formuoti? Gal reikia slapinti popieriu, kad labiau susiguletu? Ar siaip glamzyti, ar kazkokiu vyniavimo budu? Gal kada rasete (ankstesnese temose), bet labai daug skaityti, o sioje temoje neradau apie tai )
QUOTE(karalyste @ 2010 05 01, 15:10)
Prisidedu prie puslapelio spalvinimo ir jusu kritikai "raudonoji gelele" saldainiuku medelis
Nemanyk, kad sulauksi pagyrų Kaip visuomet trūksta žodžių...
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2010 05 01, 15:16)
Netycia radau jusu tema. Perskaiciau viska. Saunuoles merginos! KOkiu grozybiu cia pridariusios Viskas, nuo pirmadienio ir as pradedu ieskoti saldainiu, vazonu, pistoleto, pasiimu kirvi, kirsiu kokia saka ir noriu pabandyti kazka panasaus padaryti.
Aš tai nešlapinu, o tiesiog vynioju ant koto lipnios juostos pagalba. Tik truputį apvyniojus lipnia juosta , nuimu ir į skylutė išspaudžiu karštų klijų, tada vėl atgal uždedu ir gerai apvynioju. Didelio burbulo nedarau, kad mažiau reikėtų saldainių, na, o jei noriu didesnio - tai vynioju daugiau. Man burbului užtenka vieno žurnalo lapo. Įkeliu nuotraukytes kaip pavyzdėlį
Sudėjau į šį medelį apie 800 gr saldainių
QUOTE(genovaite @ 2010 05 01, 18:11)
Nemanyk, kad sulauksi pagyrų Kaip visuomet trūksta žodžių...
ech jus reiki aidarbint pagyru puodan ir medalius iteikti kaip geriausios gyrejos
Papildyta:
Kas per saldainiu grozis? kokie cia saldainiukai ? nu labai man patinka labai graziai sutiko saldainiukai man patinka ir is tokiu apvaliu daryti tuomiat i tarpukus dedi ir taip gerai susideda bet labai jau ir 30dailiai padaryta
QUOTE(karalyste @ 2010 05 01, 16:22)
ech jus reiki aidarbint pagyru puodan ir medalius iteikti kaip geriausios gyrejos
Papildyta:
Kas per saldainiu grozis? kokie cia saldainiukai ? nu labai man patinka labai graziai sutiko saldainiukai man patinka ir is tokiu apvaliu daryti tuomiat i tarpukus dedi ir taip gerai susideda bet labai jau ir 30dailiai padaryta
Papildyta:
Nei čia man medalis priklauso nei ką, aš tik konstatuoju faktus. Esu dėkinga už tai ką dabar moku
Be to čia dar reikia pagalvoti kam geriausios girėjos medalis priklauso
O jei rimtai - tai saladainius pirkau turgelyje , kažkokie vokiški su romu viduje. Kainuoja 16,65 kg ( brangoki, bet nėralabai sunkūs). O 30 pasidariau iš tokios juostelės. Ta juostelė kažkokia tai iš plasmasinių gėlyčių - susikarpiau ir ant kardoniuko iš abiejų pusių užklijavau. Tai ir viskas