Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

karalyste,na tu ir suspeji visur...saunuole 4u.gif tavo medeliai pasakiski blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
tik foto prastos, dukra su telefonu nufotkino ax.gif
Atsakyti
labai grazus
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 04 29, 13:02)
Ne siemiat ne diduka turiu toki eksperimentini dar tik parduodu pirmus metus Moletuose beveik gyvenu kitais metais plesiu siltnami ir kitokiu gelyciu dar auginsiu

barbe devindarbe biggrin.gif
Atsakyti
Dinoki saunuole thumbup.gif wub.gif

Jujuste ne devyndarbe o man labai patinka geles mirksiukas.gif cia hobi
Atsakyti
sveikos darbstuoles 4u.gif
na ateinu pas jus su klausimu g.gif gal karalyste atsakys nes ji cia darbstuole mirksiukas.gif
kai darote puokstes su karkasu kaip tvirtinat saldainius? doh.gif nu nedasyla man ar i vidu karkaso dedate oaze ,gal kas paaiskins PRAAASAU blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 04 30, 16:27)
sveikos darbstuoles 4u.gif
na ateinu pas jus su klausimu g.gif gal karalyste atsakys nes ji cia darbstuole mirksiukas.gif
kai darote puokstes su karkasu kaip  tvirtinat saldainius? doh.gif nu nedasyla man ar i vidu karkaso dedate oaze ,gal kas paaiskins PRAAASAU blush2.gif

Karalystė gali išsamiau paaiškinti. Aš tai saldainius klijuoju karštais klijais, o karkasą darau iš žurnalų lapų. Oazė man nepatinka, byra dulkelėmis ir norint apklijuoti saldainiais ( na, kad jie geriau liptų) reikia apklijuoti popieriumi , o tik tada klijuoti saldainius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rciukas @ 2010 03 26, 19:32)
Kiek gražių darbeliu  thumbup.gif
Prasidėjo ir man viskas nuo to, kad pabandziau, o dabar sustot nebegaliu  doh.gif  lotuliukas.gif

Parodau pirma savo kolekcijoje tikrai pavasarišką darbelį  mirksiukas.gif
user posted image

na as norejau paklausti apie sias puokstes niekaip nedaina kaip cia kotai ir saldainiai suklijuoti ar naudota oaze ?gal aiskiai parasiau nemoku isdestiti savo minciu biggrin.gif
as norejau kazka panasaus padaryti tik be vazonelio ,na tiesiog kaip saldainiu puokste,cia motinos dienai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azalija170: 30 balandžio 2010 - 17:10
As oazes nenaudoju nes jikaip minejo trapi,as naudoju putu polesteroli:) i tas puokstes isimontuoja tiesiog oaze ar putu polesterolio pusrutulis nevisas burbulas ir jis apklijuojamas karstais klijais:) o beto jokia cia is manes nepatareja blush2.gif kiekvienas ismasto vis kitaip smile.gif

Na tokia grazia diena begripuodama vasaros issiilgus jusu teismui toffifi saldainiuku medukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 04 30, 20:36)
: kiekvienas ismasto vis kitaip smile.gif

Kaip[ visada darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aišku kiekvienas išmano kitaip ir turi savo gudrybes kuriomis pasidalina su kitais ax.gif
Atsakyti
Na mergaites ir kuribingos esat thumbup.gif Vieni darbeliai grazesni uz kitus wub.gif wub.gif
As irgi senai jau norejau padaryti burbula ant butelio, bet kai pamaciau karalystes darbelius supratau, kad rizikuoti tikrai verta, juolab ir proga pasitaike kaip tik biggrin.gif MB pusbrolio gimtadienis, tad puiki dovana tokia proga bus biggrin.gif
user posted image
user posted image
Noretusi ir kritikos sulaukti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 30 balandžio 2010 - 21:44
knielita labai grazu thumbup.gif
mergaites o puokstei kota kaip daryti? blush2.gif ,zinau kad kvailas klausimas blush2.gif ,bet nelabai kertu ,kai su medeliu tai viskas aisku ,bet cia.......... doh.gif
Atsakyti