karalyste,na tu ir suspeji visur...saunuole tavo medeliai pasakiski
labai grazus
QUOTE(karalyste @ 2010 04 29, 13:02)
Ne siemiat ne diduka turiu toki eksperimentini dar tik parduodu pirmus metus Moletuose beveik gyvenu kitais metais plesiu siltnami ir kitokiu gelyciu dar auginsiu
barbe devindarbe
Dinoki saunuole
Jujuste ne devyndarbe o man labai patinka geles cia hobi
Jujuste ne devyndarbe o man labai patinka geles cia hobi
sveikos darbstuoles
na ateinu pas jus su klausimu gal karalyste atsakys nes ji cia darbstuole
kai darote puokstes su karkasu kaip tvirtinat saldainius? nu nedasyla man ar i vidu karkaso dedate oaze ,gal kas paaiskins PRAAASAU
kai darote puokstes su karkasu kaip tvirtinat saldainius? nu nedasyla man ar i vidu karkaso dedate oaze ,gal kas paaiskins PRAAASAU
QUOTE(azalija170 @ 2010 04 30, 16:27)
sveikos darbstuoles
Karalystė gali išsamiau paaiškinti. Aš tai saldainius klijuoju karštais klijais, o karkasą darau iš žurnalų lapų. Oazė man nepatinka, byra dulkelėmis ir norint apklijuoti saldainiais ( na, kad jie geriau liptų) reikia apklijuoti popieriumi , o tik tada klijuoti saldainius.
QUOTE(Rciukas @ 2010 03 26, 19:32)
Kiek gražių darbeliu
Prasidėjo ir man viskas nuo to, kad pabandziau, o dabar sustot nebegaliu
Parodau pirma savo kolekcijoje tikrai pavasarišką darbelį
Prasidėjo ir man viskas nuo to, kad pabandziau, o dabar sustot nebegaliu
Parodau pirma savo kolekcijoje tikrai pavasarišką darbelį
na as norejau paklausti apie sias puokstes niekaip nedaina kaip cia kotai ir saldainiai suklijuoti ar naudota oaze ?gal aiskiai parasiau nemoku isdestiti savo minciu
as norejau kazka panasaus padaryti tik be vazonelio ,na tiesiog kaip saldainiu puokste,cia motinos dienai
As oazes nenaudoju nes jikaip minejo trapi,as naudoju putu polesteroli:) i tas puokstes isimontuoja tiesiog oaze ar putu polesterolio pusrutulis nevisas burbulas ir jis apklijuojamas karstais klijais:) o beto jokia cia is manes nepatareja kiekvienas ismasto vis kitaip
Na tokia grazia diena begripuodama vasaros issiilgus jusu teismui toffifi saldainiuku medukas
Na tokia grazia diena begripuodama vasaros issiilgus jusu teismui toffifi saldainiuku medukas
QUOTE(karalyste @ 2010 04 30, 20:36)
: kiekvienas ismasto vis kitaip
Kaip[ visada darbelis
Aišku kiekvienas išmano kitaip ir turi savo gudrybes kuriomis pasidalina su kitais
Na mergaites ir kuribingos esat Vieni darbeliai grazesni uz kitus
As irgi senai jau norejau padaryti burbula ant butelio, bet kai pamaciau karalystes darbelius supratau, kad rizikuoti tikrai verta, juolab ir proga pasitaike kaip tik MB pusbrolio gimtadienis, tad puiki dovana tokia proga bus
Noretusi ir kritikos sulaukti
As irgi senai jau norejau padaryti burbula ant butelio, bet kai pamaciau karalystes darbelius supratau, kad rizikuoti tikrai verta, juolab ir proga pasitaike kaip tik MB pusbrolio gimtadienis, tad puiki dovana tokia proga bus
Noretusi ir kritikos sulaukti
knielita labai grazu
mergaites o puokstei kota kaip daryti? ,zinau kad kvailas klausimas ,bet nelabai kertu ,kai su medeliu tai viskas aisku ,bet cia..........
mergaites o puokstei kota kaip daryti? ,zinau kad kvailas klausimas ,bet nelabai kertu ,kai su medeliu tai viskas aisku ,bet cia..........