Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

http://images19.fotk...DSCF4445-vi.jpg
Papildyta:
na merginos bukit geros padekit man ko man nesigauna vis savo parodit
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 04 18, 20:54)

Labai norėčiau daugiau sužinot apie klijų pistoletus  ax.gif Vieni mačiau 40W ir į juos dedasi 11mm lazdelės, kiti buvo 30 W ir jiems reikalingos 8 mm lazdelės, tai va dabar galvoju kuris būtų tinkamesnis ir geresnis g.gif  Patarkit prašau  blush2.gif

Niekas nepasidalins patirtim? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 04 20, 15:28)

Na as nezinau, kuris geriausias, gal reiketu pasikonsultuoti parduotuveje g.gif As naudoju 40 W ir nesiskundziu. Kol prisyla pistoletas (apie 5 min), as susirandu visko ko man reikia medelio gaminimui ir susinesu i viena vieta. Galingesnio man tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 04 20, 14:28)

manau prieš pirkdama pistoletą pasižiūrėk kad būtų tinkamų lazdelių ir viskas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Alinacka1980 @ 2010 04 20, 14:16)
na  merginos bukit geros padekit man ko man nesigauna vis savo parodit

viskas ok, matosi nuotraukytė
Atsakyti
na merginos tai kaip mano pirmas blinas laikiu kritikos is jusu ..<????????/
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(dinokis @ 2010 04 20, 06:57)
na nzn, aš kaip tikras statybininkas cementuoju, truputį cemento, truputį žvyro, truputį vandens ir thumbup.gif , niekada nėra skilę

As su rodbantu dariau.Miltelius sumaisai su vandeniu ir sukreti i vazona.Neskilo
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2010 04 20, 13:45)
Na as nezinau, kuris geriausias, gal reiketu pasikonsultuoti parduotuveje  g.gif  As naudoju 40 W ir nesiskundziu. Kol prisyla pistoletas (apie 5 min), as susirandu visko ko man reikia medelio gaminimui ir susinesu i viena vieta. Galingesnio man tikrai nereikia.

Ačiū už nuomonę 4u.gif

QUOTE(dinokis @ 2010 04 20, 14:18)
manau prieš pirkdama pistoletą pasižiūrėk kad būtų tinkamų lazdelių ir viskas ax.gif

Tai vat kokia įdomi situacija buvo parduotuvėje - 30w buvo pistoletai, bet nebuvo jiems lazdelių, 40w atvirkščiai - pistoletų nebuvo, bet buvo jiems skirtų įvairiausių lazdelių doh.gif todėl ir likau nenusipirkus ir dar susimąsčiau kuo skiriasi ir kurie geresni g.gif O be to jie buvo sukabinti prie kasų, tai kasininkės nė neklausiau , nes labai abejoju ar ji man būtų ką patarus mastau.gif
Atsakyti
Papildyta:

jau gavosi.
norėjau visas auksarankes pagirt, rodos viską perskaičiau, pažiūrėjau, noriu mamai ir anytai motinos dienai ką pagamint, bet ar verta rizikuot, jei tai bus pirmi darbeliai g.gif
karalyste, tavo darbeliai visada išskirtiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 04 20, 10:30)
Su cementu ir man ne vienas vazonelis neskylo o va su gipsu as nedraugauju doh.gif

as tai dabar "isimylejau" rotbanda...labai patogu sumaisai tik su vandeniu ir greit stingsta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mazge1979 @ 2010 04 21, 07:44)
jau gavosi.
norėjau visas auksarankes pagirt, rodos viską perskaičiau, pažiūrėjau, noriu mamai ir anytai motinos dienai ką pagamint, bet ar verta rizikuot, jei tai bus pirmi darbeliai  g.gif
karalyste, tavo darbeliai visada išskirtiniai  4u.gif

baik tu nebijok viskas bus labai gerai...jei cia pasiskaitei viska tai manau problemu neturetu kilt mirksiukas.gif
Papildyta:
Papildyta:

oi labai grazus medelis...tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2010 04 21, 08:39)

baik tu nebijok viskas bus labai gerai...jei cia pasiskaitei viska tai manau problemu neturetu kilt mirksiukas.gif

reikia negalvot ir mėgint daryt, jei nedings noras biggrin.gif
Atsakyti
Mano du medeliai
user posted image

user posted image
Atsakyti