Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

karalyste grazu vis kazkas idomiau thumbup.gif
Atsakyti
Klijavau saldainius ant rutulio paskui ji dejau ant sampano .

Zirzekliuk taip nupurskiau dazais kad isgauti spalvyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 04 18, 08:10)
Klijavau saldainius ant rutulio paskui ji dejau ant sampano .

Zirzekliuk taip nupurskiau dazais kad isgauti spalvyte mirksiukas.gif

blush2.gif o kokie čia dažai? blush2.gif
Atsakyti
na va pagaliau ir aš prisiruošiau įkelti savo velykinį medelį
user posted image
Atsakyti
Dinoki thumbup.gif
Atsakyti
Mane tiesiog užbūrė visi šioj ir praeitoj temoj matyti medeliai. Žaviuosi visų fantazija, kruopštumu, noru kurti gražias, mielas dovanas. Taip įdėmiai skaičiau tas temas, nes labai jau norėčiau ir aš mamai artėjančios šventės progą tokį medelį padovanoti ax.gif
Labai norėčiau daugiau sužinot apie klijų pistoletus ax.gif Vieni mačiau 40W ir į juos dedasi 11mm lazdelės, kiti buvo 30 W ir jiems reikalingos 8 mm lazdelės, tai va dabar galvoju kuris būtų tinkamesnis ir geresnis g.gif Patarkit prašau blush2.gif
Atsakyti
karalyste, su kuo tvirtinai vynuogių kekes, su dantų krapštukais, kažkaip man rodosi kad turėtų nelaikyti, omenyje turiu paskutinę nuotraukytę, kur saldainiai ant šampano butelio. g.gif
Atsakyti
velykinis medelis superinis!
Atsakyti
Sveikos.Grazus jusu medeliai,neiskentusi ir as pabandziau su dukromis. ax.gif
Saldainiu aisku pritruko,tai sukomes is padeties tongue.gif
user posted image
user posted image

O cia dukrai dovanu-pagailo dantuku biggrin.gif ,tai bumbula mazesni darem,gavosi nelabai proporcingai..
user posted image
user posted image

Naturoj geriau atrodo,nei foto,reik moket ir nufotografuot doh.gif Laukiu kritikos ,pastebejimu ka ne taip darau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 18 balandžio 2010 - 22:48
QUOTE(dinokis @ 2010 04 18, 23:41)
karalyste, su kuo tvirtinai vynuogių kekes, su dantų krapštukais, kažkaip man rodosi kad turėtų nelaikyti, omenyje turiu paskutinę nuotraukytę, kur saldainiai ant šampano butelio. g.gif

Ne su krapstukais nieko netvirtinu vynuoges tvirtinu darau is vielutes kabliukus su mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif suku kilpute ir patepus klyjais i putu polesterolini burbula ismeigiu
Atsakyti
d-oncek kaip pirmas blynas visai gerai gavosi 4u.gif saunuole
o tas velykinis tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 04 19, 10:42)
Ne su krapstukais nieko netvirtinu vynuoges tvirtinu darau is vielutes kabliukus su mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif suku kilpute ir patepus klyjais i putu polesterolini burbula ismeigiu

ačiuks mirksiukas.gif
Atsakyti