karalyste grazu vis kazkas idomiau
Klijavau saldainius ant rutulio paskui ji dejau ant sampano .
Zirzekliuk taip nupurskiau dazais kad isgauti spalvyte
QUOTE(karalyste @ 2010 04 18, 08:10)
Klijavau saldainius ant rutulio paskui ji dejau ant sampano .
o kokie čia dažai?
Dinoki
Mane tiesiog užbūrė visi šioj ir praeitoj temoj matyti medeliai. Žaviuosi visų fantazija, kruopštumu, noru kurti gražias, mielas dovanas. Taip įdėmiai skaičiau tas temas, nes labai jau norėčiau ir aš mamai artėjančios šventės progą tokį medelį padovanoti
Labai norėčiau daugiau sužinot apie klijų pistoletus Vieni mačiau 40W ir į juos dedasi 11mm lazdelės, kiti buvo 30 W ir jiems reikalingos 8 mm lazdelės, tai va dabar galvoju kuris būtų tinkamesnis ir geresnis Patarkit prašau
Labai norėčiau daugiau sužinot apie klijų pistoletus Vieni mačiau 40W ir į juos dedasi 11mm lazdelės, kiti buvo 30 W ir jiems reikalingos 8 mm lazdelės, tai va dabar galvoju kuris būtų tinkamesnis ir geresnis Patarkit prašau
karalyste, su kuo tvirtinai vynuogių kekes, su dantų krapštukais, kažkaip man rodosi kad turėtų nelaikyti, omenyje turiu paskutinę nuotraukytę, kur saldainiai ant šampano butelio.
Sveikos.Grazus jusu medeliai,neiskentusi ir as pabandziau su dukromis.
Saldainiu aisku pritruko,tai sukomes is padeties
O cia dukrai dovanu-pagailo dantuku ,tai bumbula mazesni darem,gavosi nelabai proporcingai..
Naturoj geriau atrodo,nei foto,reik moket ir nufotografuot Laukiu kritikos ,pastebejimu ka ne taip darau
Saldainiu aisku pritruko,tai sukomes is padeties
O cia dukrai dovanu-pagailo dantuku ,tai bumbula mazesni darem,gavosi nelabai proporcingai..
Naturoj geriau atrodo,nei foto,reik moket ir nufotografuot Laukiu kritikos ,pastebejimu ka ne taip darau
QUOTE(dinokis @ 2010 04 18, 23:41)
karalyste, su kuo tvirtinai vynuogių kekes, su dantų krapštukais, kažkaip man rodosi kad turėtų nelaikyti, omenyje turiu paskutinę nuotraukytę, kur saldainiai ant šampano butelio.
Ne su krapstukais nieko netvirtinu vynuoges tvirtinu darau is vielutes kabliukus su suku kilpute ir patepus klyjais i putu polesterolini burbula ismeigiu
d-oncek kaip pirmas blynas visai gerai gavosi saunuole
o tas velykinis tai
o tas velykinis tai
QUOTE(karalyste @ 2010 04 19, 10:42)
Ne su krapstukais nieko netvirtinu vynuoges tvirtinu darau is vielutes kabliukus su suku kilpute ir patepus klyjais i putu polesterolini burbula ismeigiu
ačiuks