Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

Kazkada pirmus medelius kai dariau turejau viena dydeli medi uzsakyma is 4kg triufeliniu saldainiu tai oaze visa subyrejo daugiau jos nenaudoju naudoju putu polesteroli kazkaip taip jis vadinas
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 19, 12:02)
Kazkada pirmus medelius kai dariau turejau viena dydeli medi uzsakyma is 4kg triufeliniu saldainiu tai oaze visa subyrejo daugiau jos nenaudoju naudoju putu polesteroli kazkaip taip jis vadinas

Karalyste žiūrėjau tavo albumuką, o kas ten per laistytuvėlis? Pati kažkuo padengei? Liabai jau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2010 03 19, 14:52)
Karalyste žiūrėjau tavo albumuką, o kas ten per laistytuvėlis? Pati kažkuo padengei? Liabai jau  wub.gif  wub.gif

labukas merginos

ne laistituvelis pirktinis , bet lengva paciam pasidaryti (samanelem apklijuoti)
gelytes kupolas
user posted image - du saldainiuku sonelius patepi klijais ir suklijuoji
user posted image - taip klijuoji kiek sirdele ir kokio dydzio geidziat
user posted image - veliau kita eilute ir t.t.
user posted image - taip kupoliukas atrodo isore
user posted image - taip atrodo vidus:)

vat ir visos paslaptys
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kadangi as pradedanti ,tai prasausi i jusu buri ax.gif
karalyste aciu uz pamoka kaip supratau tai cia pagrindo nereikia blush2.gif klijuoji saldaini prie saldainiu,bet vis tiek nesuprantu ,o kaip tos geles is sonu ant ko jos laikosi blush2.gif ir kaip prie koto tvirtinat gele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 19, 16:34)

toliau eina fantazijos jau galima saldainiu krastus flizelinu poto prie flizelino geles klijuoti .o prisitvirtinti floristine vielute vakare darysiu medeli toliau tai as dar pafotografuosiu
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 03 19, 17:48)
toliau eina fantazijos jau galima saldainiu krastus flizelinu poto prie flizelino geles klijuoti .o prisitvirtinti floristine vielute vakare darysiu medeli toliau tai as dar pafotografuosiu

Butu labai puiku, patirties pasisemtumeme. smile.gif
Atsakyti
Na zinai gal ir taip nes as kai pradejau medelius daryti mazai medziagos turejau doh.gif
Atsakyti
Mano pirmasis darbelis
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Papildyta:
Puokštė vadovei

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Atsakyti
Grazi puokste gal tik kaip pastebejimas tarpukai matos tarp sald.jei pagrinda butum folija padengus kad ir paprasta nebutinai spalvota (raudona) butu isvis super
Atsakyti
Ačiū už pastebėjimus. Jau padarius daug trūkumų pamačiau. Darbas labai patiko, tai pasistengsiu daryti kokybiškiau. Tik mano vyrai saldainius suvalgo, nelieka is ko daryti.Nespėju pirkti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2010 03 19, 21:19)
Ačiū už pastebėjimus. Jau padarius daug trūkumų pamačiau. Darbas labai patiko, tai pasistengsiu daryti kokybiškiau. Tik mano vyrai saldainius suvalgo, nelieka is ko daryti.Nespėju pirkti. bigsmile.gif

Gražus darbelis...o aš va vis neprisėdu, gėda net užsukti čia...bet įkvėpimo nerasta... verysad.gif
Atsakyti
Ką domina, tai Rimi plaušo yra pirkt, toks ale baltas ir žalsvas po 3,99 Lt., tikrai ne mažai jo maišiuke thumbup.gif
Atsakyti