Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

jujuste tu is apacios i virsu klijuoji?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 04 17, 12:42)
jujuste tu is apacios i virsu klijuoji?

aha...o ka?netaip?
Atsakyti
Va tas ''kregždutė'' tai liuks darbas, bet mastau, kur tiek daug sutalpinai, neatrodo, kad 4 kg čia būtų. Mano nuomone čia baltas drugelis netinka, gal kažko reik mėlyno. Bet čia tik mano pastebejimai, nepykit. O tas kitas kažko toks paviepęs smile.gif .
Bet šaunuolė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbora666 @ 2010 04 17, 14:45)
Va tas ''kregždutė'' tai liuks darbas, bet mastau, kur tiek daug sutalpinai, neatrodo, kad 4 kg čia būtų. Mano nuomone čia baltas drugelis netinka, gal kažko reik mėlyno. Bet čia tik mano pastebejimai, nepykit. O tas kitas kažko toks paviepęs smile.gif .
Bet šaunuolė. 4u.gif

is pradziu norejau melyna drugeli net galvojau gal per daur melynumo bus visgi burbulas nemazas...
o kitas tai virsuj keliu lsaldai niuku pritruko tai ir atrodo be virsunes dasipirksiu prilibdysiu...
aciu uz nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2010 04 17, 13:55)
is pradziu norejau melyna drugeli net galvojau gal per daur melynumo bus visgi burbulas nemazas...
o kitas tai virsuj keliu lsaldai niuku pritruko tai ir atrodo be virsunes dasipirksiu prilibdysiu...
aciu uz nuomone mirksiukas.gif

Su tais burbulais apgaulinga labai, atrodo kur tilps tiek saldainiu, bet kai imi "sodint" oho kiek telpa, net buna kad papildyt reikia atsargas, nes pusplikis medis gaunas biggrin.gif Svarbu vazonas atlaike ir medis stabilus tokiu svoriu papuostas. Man tas krekzdutes super medelis thumbup.gif thumbup.gif

Pupos irgi graziai ziuris, tik klijuojant is virsaus i apacia sako graziau jie stovi, toks medis tankesniu atrodo. Bet realiai ir as is apacios i virsu klijuoju, tik tankiau saldainius dedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 04 17, 15:10)
Su tais burbulais apgaulinga labai, atrodo kur tilps tiek saldainiu, bet kai imi "sodint" oho kiek telpa, net buna kad papildyt reikia atsargas, nes pusplikis medis gaunas  biggrin.gif Svarbu vazonas atlaike ir medis stabilus tokiu svoriu papuostas. Man tas krekzdutes super medelis  thumbup.gif  thumbup.gif

Pupos irgi graziai ziuris, tik klijuojant is virsaus i apacia sako graziau jie stovi, toks medis tankesniu atrodo. Bet realiai ir as is apacios i virsu klijuoju, tik tankiau saldainius dedu  4u.gif

tai va pupos medziui jau atrodo toki toooki nediduka burbuliuka susukau o visi 1,5 kg tilpo ir dar kokio 100 g.reiktu doh.gif
Atsakyti
jujuste visaip klijuoja tiesiog seip paklausiau nes taip spejau smile.gif labai daug telpa saldainiu ant nediduko burbuliuko
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 04 17, 15:47)
jujuste visaip klijuoja tiesiog seip paklausiau nes taip spejau smile.gif labai daug telpa saldainiu ant nediduko burbuliuko

pro profo aky niekas nepraslysta good.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2010 04 17, 17:10)
pro profo aky niekas nepraslysta good.gif

baik jau
Atsakyti
user posted image jusu teismui vel rodausi ax.gif
Atsakyti
WOW, karalyste, kuo toliau tuo labiau stebini savo naujom idejom ir graziais darbais.

noriu paklaust ar tu klijavai saldainius is karto ant butelio ar dejai dar rutuli?
Atsakyti
gražūs visi įkelti medeliai.labai jau akį traukia tie dvynukai thumbup.gif

QUOTE(zirzekle @ 2010 04 14, 22:34)
Karalyste,kokie grožiai thumbup.gif 
O kaip tą sidabrinę spalvą išgavai antram berods medelyje?Purškei ar kaip?Lb gražiai man,šventiškai atrodo.Visai jaučiu ir krikštynom tiktų toks padarymas g.gif

nesulaukiu atsakymo g.gif
Atsakyti