Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

[quote=jujuste,2010 04 13, 22:13]
[quote=karalyste,2010 04 13, 14:52]
grazus visi bet paskutinis thumbup.gif ideja fainas tikraikaip ten ta buteli taip pritvirtinai?
[/quote]

jis tiesiog taip isistato jo netvirtinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 04 14, 08:55)
jis tiesiog taip isistato jo netvirtinau mirksiukas.gif

man tas medelis stebuklas kazkoks ... blush2.gif burbulas su saldainiais ore butelys laikosi...patirtis patirtis thumbup.gif lenkiu galva pries meistra notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2010 04 14, 14:09)
man tas medelis stebuklas kazkoks ... blush2.gif burbulas su saldainiais ore butelys laikosi...patirtis patirtis thumbup.gif lenkiu galva pries meistra notworthy.gif  notworthy.gif

blush2.gif gal mintis o ne patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif pas jus visada tiek daug grožių randu... wub.gif yra kur akutes paganyti ax.gif
Atsakyti
Karalyste,kokie grožiai thumbup.gif
O kaip tą sidabrinę spalvą išgavai antram berods medelyje?Purškei ar kaip?Lb gražiai man,šventiškai atrodo.Visai jaučiu ir krikštynom tiktų toks padarymas g.gif
Atsakyti
as ir sedevra savo ikelsiu blush2.gif pritrukau saldainiu tai kai baigsiu pasirodysiu
Atsakyti
Sveikutės, gražių medelių čia pridėjot, šaunuolės darbininkės smile.gif Pasirodau ir aš, čia draugės prašymu padariau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nuokata labai grazu tas antrasis is viso thumbup.gif
o kaip ta plausa apie kota taip dailiai apviniojai g.gif
Atsakyti
na va kaip ir zadejau baigta medi pasirodaus teiskit blush2.gif cia pusseserei beveik is 4 kg Kregzdutes
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 balandžio 2010 - 10:26
QUOTE(jujuste @ 2010 04 16, 15:07)
na va kaip ir zadejau baigta medi pasirodaus teiskit blush2.gif cia pusseserei beveik is 4 kg Kregzdutes

oho, 4 kg
daugokai smile.gif

man gražu, kad tankūs saldainiai smile.gif
o vietoj drugelio galėtų būti kokia kregždutė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 balandžio 2010 - 10:27
QUOTE(Lindra @ 2010 04 16, 15:38)
oho, 4 kg
daugokai  smile.gif

man gražu, kad tankūs saldainiai smile.gif
o vietoj drugelio galėtų būti kokia kregždutė  bigsmile.gif

na jo galetu but maziau cia jau su burbulo skersmeniu pasistengiau o paskuyi nebuvo kur detis svarbu vazonas atlaike blush2.gif
Atsakyti
na va dsar vienas...
user posted image
user posted image
Atsakyti