Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

PASmane saunus bandymai labai thumbup.gif ,man tas zalias su geltonomis gelemis thumbup.gif
ir mergaites norejau paklausti gal kuri darete burbulus is mikroflekso blush2.gif ar tai imanoma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azalija170: 06 balandžio 2010 - 10:55
Sveikos mergaites

Temuke tokia aprimus per sventes ax.gif
Pasirodau per pačias Velykas regztu darbeliu (labai jau skubiai reikejo blush2.gif ), tikiuos niekas iš aukščiau mane nenubaus-juk sakoma kad šventes švęsti reikia doh.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
pasorodau jusu teismuo ir as

user posted image
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 04 06, 12:54)

ir mergaites norejau paklausti gal kuri darete burbulus is mikroflekso blush2.gif ar tai imanoma  blush2.gif

Sitoj temoj kazkur maciau, kad siule daryt burbula ir is makroflekso. Vyras jau pripute, bet teks pora dienu palaukt, kol isdzius. Paziuresiu, kaip gausis. Bet reikia visus plysius kazkaip uzpust, nes su skylutem gaunasi.
Vaiko krikstynom bandysiu padaryt. Oj, kaip bijau, kad nesigaus. cool.gif
Atsakyti
labas rytas,
pasirodau su kitu medeliu user posted image
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2010 04 07, 08:25)
labas rytas,
pasirodau su kitu medeliu

sveiki, jus tikra saunuole ir darbstuole, bet as tos dideles gelytes is vis nedeciau. Mano nuomone truputi ne i tema.. blush2.gif ir dar su proporcijom beda, jei didesni burbula detumet i virsu, o mazesni apacion (apkeistumet vietom) vaizdelis butu geresnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 balandžio 2010 - 10:24
QUOTE(Liule @ 2010 04 07, 11:30)
sveiki, jus tikra saunuole ir darbstuole, bet as tos dideles gelytes is vis nedeciau. Mano nuomone truputi ne i tema..  blush2.gif ir dar su proporcijom beda, jei didesni burbula detumet i virsu, o mazesni apacion (apkeistumet vietom) vaizdelis butu geresnis.

ačiū už teisinga kritiką. Būna kad padaria ir matai trūkumus bet būna ir ... Vazonelis gime vieną vakarą ir kitą dieną dovanojau, bet akis to nepastebejo. Būčiau tikrai galejusi sukeisti bent burbuliukus vietom. Gėlė butų vis tiek likusi negalejau išspresti kitaip tos problemos, nes pritrūko saldainiu blush2.gif (reikejo suktis iš padėties). Bet sukeitus vietomis vaizdas tikrai būtų buvęs kitoks.
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2010 04 07, 14:00)

Visom buna, ir man taip pat blush2.gif kartais darai darai, o rezultatas, buna ne toks kaip sumanei. Bet neklysta tas kuris nedaro. 4u.gif Sekmes darbuose!!!!
Atsakyti
[Papildyta:
mielas darbelis wub.gif tik nedėčiau tos žalios šakelės su lapeliais arba reikėtų kitos, nedera palei mane ax.gif
[/quote]

Gerai išgirsti nuomonę iš šono mirksiukas.gif O vat klientas liko laaabai patenkintas ax.gif Turiu dar pora uzsakymėlių tokios gėlelės mirksiukas.gif Kaip sakyt - kiekvienam savo rolleyes.gif
Sekmės kūryboje ir nekantrauju pamatyti tavo darbelius mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ausrele,2010 04 07, 19:19]
Sveikutės 4u.gif einu pakritikuoti bei pagirti po to bandysiu sukelti savo velykiniusa grožius blush2.gif

lb sunku kažką ir pasakyti, per maža nuotrauka, nesimato schmoll.gif

Paspauskit ant nuotraukos-pasididins mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=PASmane,2010 04 07, 18:18]
[quote=ausrele,2010 04 07, 19:19]
Sveikutės 4u.gif einu pakritikuoti bei pagirti po to bandysiu sukelti savo velykiniusa grožius blush2.gif

lb sunku kažką ir pasakyti, per maža nuotrauka, nesimato schmoll.gif

Paspauskit ant nuotraukos-pasididins mirksiukas.gif
[/quote]

ale gražu bigsmile.gif man patiko wub.gif suderinta, šauniai sugalvota, o realybėj turėtų dar įspūdingiau atrodyti thumbup.gif

Tai va...dėl nuotraukų, pastebėjau tokį dalyką, kad visgi realybėje medeliai gražesni rolleyes.gif taigi, pirmas "blynas", mini bambonkinis, specialiai kreivą šakelę rinkausi, patinka tokie nestandartiniai:

http://public.fotki....iai/pirmas.html

neleidžia nuotraukos įkelti, tad dedu nuorodą doh.gif
Papildyta:
Antras:
http://images12.fotk....jpg?1270488683

Trečias:
http://images54.fotk....jpg?1270489355
Atsakyti
QUOTE(Rciukas @ 2010 04 07, 16:36)
Gerai išgirsti nuomonę iš šono  mirksiukas.gif O vat klientas liko laaabai patenkintas  ax.gif  Turiu dar pora uzsakymėlių tokios gėlelės mirksiukas.gif  Kaip sakyt - kiekvienam savo rolleyes.gif
Sekmės kūryboje ir nekantrauju pamatyti tavo darbelius  mirksiukas.gif

aš tai slepiuosi... blush2.gif peržiūrėjau Tavo darbelius, oho kiek grožybių thumbup.gif na man prie širdies tai visokie neįprasti, nestandartiniai, ir dar mėlyna spalva wub.gif
Atsakyti